Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste že bili na Rombonu (2208 m)?
Glasaj
izzaa / Zadnja sporočila

izzaa - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
izzaa16. 08. 2011 17:21:34
Ko gledam nazaj na ta neprijeten dogodek, bi bilo morda res bolje, da bi pri priči odšli, ampak saj še sam ne razumem povsem dobro tega dogodka.
Pri njih mi je predvsem nekaj zelo čudno: So turistična kmetija, ampak nočejo gostov. (Kot lahko preberete v predhodnih objavah otroci in mlade družine niso dobrodošli, slučanji mimoidoči niti, skupine odraslih tudi ne,...?!?) Če kdo razume tole, naj razlago, lepo prosim, deli z mano.
izzaa16. 08. 2011 12:27:25
Tudi jaz se strinjam z mnogimi predhodniki. Mi smo se tam ustavili prejšnjo nedeljo, ko smo si ogledali izvir Soče. Ustavili smo se slučajno, ker smo videli tablo. (Da ne bo pomote, s sabo nismo imeli otrok; samo 4 odrasle osebe.)Ko smo prišli smo se usedli za mizo in naročili edino jed, ki so jo imeli na meniju-joto. Medtem ko smo čakali sem sam naredil en krog okrog domačije, ki me je v povezavi z njenim imenom povsem razočarala. Ko sem tako stal sredi travnika ob domačiji in si poskušal malo predstavljati kako so tu snemali Kekca pa pridrvi k meni lastnica z besedami:"Prosim če odidete. Mi imamo tukaj nastanjene goste in si česa takšnega ne moremo privoščiti." Šokirala me je do take mere, da se sploh nisem mogel premakniti. Še vedno mi ni jasno kaj je tisto česar si ne morejo privoščiti, velja pa tudi omeniti, da je bilo več kot očitno da nimajo ravno gneče z nastanitvijo. Poleg tega mislim, da sem tudi jaz kvalificiral kot njihov gost, ampak očitno ne tiste sorte, ki bi jo oni želeli. Po tem dogodku sem se vrnil k mizi in prišel ravno v trenutku, ko nam je ta ista gospa, očitno nejevoljna, postregla z joto. Mislil sem si, da morda ni vedela da sem njihov 'gost' in bo rekla vsaj besedo v opravičilo, a sem bil tudi tokrat jaz tisti, ki je bil presenečen nad njeno aroganco. Po tem, ko smo pojedli nam je še na hitro zrecitirala račun (dala nam ga seveda ni) in nam dala vedeti, da nismo več zaželjeni.
Jaz vem, da se tja ne vrnem nikoli več, niti na kosilo, niti prenočiti, saj menim, da je njihov odnos do gostov skrajno neprimeren.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići