Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali je Košutica višja od 2000 m?
Glasaj
Premik / Zadnja sporočila

Premik - Zadnja sporočila

Začete teme:
Premik30. 04. 2024 19:12:24
Pozdravljeni, ljubitelji narave in gorskega kolesarjenja. V videu prikažem spust z gorskim kolesom po naravnem trailu Vrhe nad Dobrovo, ki se dviga na 603 metrih, vse do Dobrove na 321 metrih. Vrhe nad Dobrovo je manj poznani, a pomemben vrh na skrajnem JV delu Polhograjskega hribovja. Vrh je zelo prostoren in raven, ki je na vrhu lepo urejen. Poleg klopce je na vrhu termometer, zvonček želja in kup različnih napisov. Čeprav z vrha ni razgleda, je naravno okolje preprosto čudovito. Pot je polna raznolikosti, kar naredi vožnjo še bolj zanimivo. In najboljše od vsega - obstaja več nemarkiranih utrjenih kolovozov in stez, da imamo vedno veliko izbire.

Opozorilo: ni za namišljene lastnike zemljišč v okolici Ljubljane.
Premik2. 01. 2024 19:18:12
Novo leto, nov video, nova dogodivščina v čudoviti naravi 🙂
Hvala, da ste z menoj delili leto 2023, polno kolesarskih dogodivščin in naravnih lepot. Želim vam, da bi se v novem letu še naprej podajali na poti, ki vas vesele. Srečno novo leto, naj bo to leto vaše!

Opozorilo: posnetek ni primeren za alergike na gorske kolesarje, še posebej ne za tiste, ki imajo izrazito alergijo na gorske kolesarje z električnimi gorskimi kolesi. Prav tako videa ne priporočam pikolovcem.
Komentari:
Premik3. 01. 2024 11:32:20
Triko se popolnoma strinjam, falil sem, in potem sem se sproti prilagajal. Teren mi je popolnoma neznan, bil prvič nasmeh. Sem pa vseeno užival, ker nisem tisti, ki bi vse dal na hitrost, rad sproti opazujem še naravo. Mi leta ne dovolijo, da grem do skrajnosti nasmeh
In kot praviš, ponovi vajo, res je nasmeh
Ampak video je pa upam vseeno gledljiv in morda za koga zanimiv.
Premik3. 01. 2024 11:25:50
Mrki se strinjam, vendar terena ne poznam, sem bil prvič in evo, to je to. Tam, kjer sem vozil, tako rekoč nisem srečal nobenega pešca razen takoj na začetku spusta. Stara cesta verjetno ni namenjena samo pešcem, zakonodaja tega ne prepoveduje. Kakorkoli, bilo je fajn.
Premik28. 12. 2023 17:49:28
Premik28. 12. 2023 15:32:39
Objavljam nov komentiran videoposnetek (v kakovosti 4K) na mojem YT kanalu EMTB Nature, v katerem prikazujem zanimiv in pester spust po utrjeni poti s Krima proti Iški vasi. Pot sem opravil v decembru med tednom ob idealnem vremenu, zato posnetek krasijo tudi čudoviti razgledi. Na celotni poti, razen na samem vrhu, nisem nikogar srečal.
Ogleda videoposnetka ne priporočam sovražnikom gorskih kolesarjev, še posebej ne sovražnikom gorskih kolesarjev z električnimi gorskimi kolesi in sovražnikom vsega, kar ni po njihovo.
Vsem ostalim pa želim prijetne zadnje dneve tega leta, da srečno zakolesarimo v leto 2024 in obilo čudovite narave.
Premik14. 12. 2023 16:55:39
Zokipoki pot je čudovita, ni pa v celoti prevozna, pod vrhom moraš zeleni e-bajk dvigniti in nositi po skalah, za tak podvig moraš imeti seveda kar nekaj moči v rokah in nogah nasmeh
Premik14. 12. 2023 16:45:25
Lino + sprej proti medvedom je pa vrhunska kombinacija velik nasmehvelik nasmeh
Premik7. 12. 2023 20:19:03
Prikazujem čudovito pot, ki vodi na sedlo Krempe (866 m), ki se nahaja nad Borovcem pri Kočevski reki na obrobju pragozda Krokar, kateri je pod zaščito Unesca. Na sedlu me je pričakalo čudovito presenečenje: cvetoče narcise, ki so se razprostrle po travnikih in ustvarile pravljično vzdušje. S sedla sem se spustil do Reškega jezera, ki je umetno jezero, zgrajeno leta 1978. Jezero je dom številnim živalskim in rastlinskim vrstam, med njimi tudi orlu belorepcu, ki je največja ptica ujeda v Evropi. Ob spodnjem delu jezera je speljana Orlova pot, ki je zanimiva in razgibana pot, ki ponuja lepe razglede na jezero in okoliške gozdove. Vabim vas, da si ogledate moj video posnetek, ki je sestavljen iz dveh delov, in doživite z mano to čudovito avanturo. Hvala za ogled in se vidimo naslednjič!
Premik30. 11. 2023 15:11:27
Dragi ljubitelji narave in kolesarjenja, v novem videu vam prikažem kako sem se z električnim gorskim kolesom povzpel na Sveti Jakob (806 m), eno najlepših razglednih točk nad Ljubljano. Pripravite se na čudovito doživetje, saj boste lahko uživali v prekrasni jesenski barvni paleti, ki se razprostira po gozdovih in travnikih. Tokrat video ne komentiram, saj bi bila vsakršna beseda odveč zaradi čudovite jesenske kulise. Video je posnet v kakovosti 4K, zato vam priporočam, da si ga ogledate na velikem ekranu.
Premik23. 11. 2023 15:05:28
Ste ljubitelj kolesarjenja in narave? Potem ne smete zamuditi posnetka, kjer se podam s kolesom proti Ložki steni, enemu najlepših razglednih točk v Sloveniji. V posnetku boste videli, kako sem se povzpel na Firstov rep (1002 m), kjer sem užival v čudovitem pogledu na dolino reke Kolpe, ki meji na Hrvaško. Nato sem se spustil po gozdni potki, da bi se čim bolj približali Ložki steni (875 m), ki ponuja spektakularen razgled na okoliško hribovje in Gorskemu Kotarju. V posnetku boste izvedeli tudi nekaj zanimivosti o tem predelu, ki so mu včasih rekli tudi slovenska Švica. V tem delu neokrnjene narave boste težko srečali človeka, prej boste naleteli na kakšno živalco. Posnetek je kakovosti 4K, tako da boste lahko doživeli vse podrobnosti in barve te čarobne pokrajine. Ne pozabite deliti posnetek s svojimi prijatelji, če vam je bil všeč. Hvala za ogled.
Premik17. 11. 2023 08:15:46
in, v čem je problem?
Premik16. 11. 2023 14:48:31
Če ste ljubitelj kolesarjenja in narave, potem ne smete zamuditi tega video posnetka, ki vas bo popeljal na eno najbolj priljubljenih izletniških točk v Sloveniji - Šmarno goro. Posnetek je sneman v visoki ločljivosti 4K, tako da boste lahko uživali v vsaki podrobnosti pokrajine in poti. Posnetek je opremljen tudi z zanimivim komentarjem, morda imate podobne izkušnje. Prepričan sem, da vas bo navdušil in morda celo spodbudil, da se sami odpravite na to pot. Torej, če vas zanima, kako je videti kolesarjenje na Šmarno goro, potem si oglejte video posnetek....upam, da vam bo všeč in da boste uživali v ogledu.
Premik26. 10. 2023 19:23:45
turbo: se popolnoma strinjam s tvojim načinom objav, enako razmišljam. Očitno danes nisem napake naredil jaz, ker v kolesarskem forum pod Blegošem ni bilo ničesar objavljeno, bil pa je kolesarski prispevek z Blegoša objavljen v nekem drugem forumu in ga je GregorC danes premaknil sem. Torej midva razmišljava pravilno velik nasmeh
Premik26. 10. 2023 14:52:05
turbo: priznam, da je kar ena zmešnjava na tem področju. Sam razumem, če je odprt forum gorsko kolesarjenje, je treba tam objaviti prispevek in če je v tem forumu že objavljen prispevek, ki se npr. veže na Blegoš, ga objaviš pod tem prispevkom, če pa ga ni, odpreš novo temo.
No, sedaj vidim, da je nekdo že premikal prispevke pod pravilni forum nasmeh
Bi pa o tem morala biti spisana navodila, da se lahko avtorji držimo nekega pravilnika.
Premik26. 10. 2023 13:29:59
Predstavljam čudovit video posnetek s komentarjem (v kakovosti 4K) s kolesarskega potepa po izjemnem Blegošu in okolici. Prekrasni razgledi, nekaj adrenalina, odlične vremenske razmere. Res priporočam ogled, najbolje na velikem ekranu, s katerim si boste v svoje domove pričarali toplino, svetlobo in lep kos Slovenije.
Premik21. 10. 2023 10:20:50
Dodajam še moj prispevek v obliki videoposnetka (kakovost 4K) z zornega kota kolesarja. Golovec je tako rekoč nekaj obratov pedal stran od centra Ljubljane. Torej primeren za vsakodnevni naskok in za vse vrste koles. Po njem vodi makadamska cesta, prepreden je z ogromno traktorskimi potmi, vlakami, stezicami, torej za vsakega nekaj. ŠD Golovec trails pa je uredil tudi precej gorsko kolesarskih poti, ki so primerne tako za začetnike, kot tudi za izkušene kolesarje. Prav vsak bo našel zase primerne. Preizkusil sem dva traila. Vse pohvale omenjenemu društvu. Zelo priporočam.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići