Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasaj
janez_k / Zadnja sporočila

janez_k - Zadnja sporočila

Začete teme:
janez_k1. 03. 2009 22:10:16
Danes sva prvič zlezla na vrh Storžiča preko Kramarice in Črne grape. Prvotni plan je bil Žrelo - Peto žrelo vendar sva obrnila in sledila turnim smučarjem v Kramarico. Skalnih skokov ni ker je vse zalito, sneg pa je trd in dobro drži korake. Če bo še kaj vremena toplo priporočam. V Dom pod Storžičem sva se vrnila po Petem žrelu.
janez_k26. 11. 2008 20:35:28
Je bilo lepo vreme in smo ga izkoristli za vzpon preko Zelenice in osrednje grape na V.vrh. Po smučišču je še vedno malo snega ampak nekaj smučin je že vrezanih. Med samim vzponom smo vidli tudi nekaj smučarjev, vsi so šli proti Trianglu. Po osrednji grapi se je snežna odeja počasi debelila in do ozebnika smo hodili po samem puhcu. Prečenje ozebnika je bla zahtevna naloga, potem do vrha pa sama uživancija. Okrog vrha se je nabralo oblakov, mi pa smo bili v sončku. Na Zelenico smo se vrnili po Y grapi.
Komentari:
janez_k3. 09. 2009 19:49:50
Tkole to je, slovenci se ga v kočah radi nagonmo! Ne vem zakaj že ampak tako to je in tudi tujci niso dosti boljši. Seveda to ne velja za vse niti za večino ampak glasna manjšina lahko zelo zelo izstopa.
V sredo so imeli eni iz Tržišča na Kredarci 50 letnico. Je bila prava veselica in gotovo je veliko planincov to motilo ampak v koči to podpirajo ker se tako proda VELIKO pijačem, zagotovo tudi kaj mimo blagajne.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići