Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
 Viševica
20.4.2019 - bos
Malo za vasjo Breze zavijem na cesto za Lič, na predelu Ravno zavijem desno na makadamsko cesto in se zapeljem do oznake za Viševico.
Pot do vrha je lepo označena in normalno prehodna, z vrha pa prekrasni razgledi od našega Snežnika do Severnega Velebita, od Bjelolasice do morja.
V info, cesta Ravno - Javorje, ki pripelje med Bitoraj in Viševico, od koder je najlažji dostop na oba vrhova, je bila zaprta z rampo takoj na začetku, zato sem šel ob poti domov še preverit cesto iz vasi Vrata, do odcepa za Bitoraj nisem zasledil nobene rampe.
Viševica začetek poti1 Viševica mimo vikenda2 Viševica pot na Viševico3 Viševica pot na Viševico4 Viševica prečenje ceste5 Viševica pot na Viševico6 Viševica zavijem levo7 Viševica in po grebenu do vrha8 Viševica z vrha vse do našega Snežnika9 Viševica pogled na sosednji Burni Bitoraj10 Viševica Bijele stijene11 Viševica proti Krku in morju12 Viševica tja do Velebita13 Viševica Ličko polje14 Viševica preko Zagradskega vrha do morja15 Viševica kdaj drugič16 Viševica vrh Viševice, na desni skali je žig HPO17 Viševica tudi ti se najdejo18 Viševica Zagradski vrh na eni strani19 Viševica in Viševica ter Strinež na drugi strani ceste Ravno - Lič20
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje