Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
 Kremen
20.6.2020 - bos
Iz Gračca zavijem za Udbino do vasi Bruvno, od tam pa desno za Mazin do "Mazinjskog prijevoja", kjer je smerna tabla za vrh.
Začetek poti je po makadamski cesti, po cca. 3 km je rampa in že do sem je slaba cesta, zato priporočam avto parkirati nekje pred odcepom, ki gre desno k hišam. Od rampe se gre še slaba 2 km po cesti, na desnem ovinku pa pot zavije levo v gozd. Sledi strm vzpon do vrha, ki je lahko v mokrem kar neprijeten, zato je tudi jeklenica.
Z vrha, ki je točka Hrvaške planinske obhodnice, je lep pogled v vse smeri.
Za vzpon po makadamski cesti priporočam kolo.
Kremen oznaka na Mazinjskog prijevoju1 Kremen desno zadaj je vrh2 Kremen cesta primerna za gorsko kolo3 Kremen vrsta šipka4 Kremen to pa je čreda5 Kremen do sem bi se dalo tudi z avtom, počasi ...6 Kremen za to steno je potrebno biti pozoren7 Kremen na odcep v levo8 Kremen skozi gozd9 Kremen jeklenica10 Kremen vršni del11 Kremen šebenik12 Kremen vrh13 Kremen proti Lički Plješivici14 Kremen proti Poštaku15 Kremen na koncu Velebita je Crnopac16 Kremen zadaj veriga Velebita17 Kremen Gola Plješivica18 Kremen Ozeblin19 Kremen Južni Velebit, greben Sv. Brdo - Vaganski vrh20 Kremen spominčice21 Kremen ptičje mleko22 Kremen pogled na Mazinski prijevoj na sredini slike23 Kremen približan24 Kremen sestop25 Kremen zlatice26 Kremen sestop po cesti27 Kremen pogled nazaj28 Kremen na vrh v sredini29 Kremen še pogled na vrh s ceste proti Udbini30
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje