Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
 Sv. Juraj
18.7.2019 - bos
Zapeljem se v Solin do zaselka Ninčevići v ulico Put Voljaka in nato prva cesta v desno, kjer parkiram na primernem mestu.
Na ovinku v gozdičku na desni najdem neoznačeno pot po kateri grem do kolovoza, nadaljujem v desno in nato na naslednjem ovinku v levo, sledi dolgo prečenje, dokler ne pridem do stika z markirano potjo. Pot nato zavije strmo navzgor, so tudi tri jeklenice, in te pripelje na greben, sledi še sprehod do vrha.
Z vrha, ki je del grebena Kozjaka, je lep pogled na Split. Žig se nahaja na "morski" strani kapelice.
Popoldan pa se še družinsko sprehodimo po Kaštelu Kambelovac in Kaštelu Gomilica.
Sv. Juraj greben Kozjaka, Biranj in Veli vrj v senci ter Sv. Juraj v soncu1 Sv. Juraj Sv. Juraj2 Sv. Juraj pogled od izhodišča na Debelo brdo3 Sv. Juraj ter proti vrhu4 Sv. Juraj prihod na kolovoz in desno5 Sv. Juraj dolgo prečenje v levo6 Sv. Juraj pogled proti Splitu7 Sv. Juraj tu zavije pot strmo navzgor8 Sv. Juraj Split9 Sv. Juraj Vranjic10 Sv. Juraj zavarovan del11 Sv. Juraj ima tri jeklenice12 Sv. Juraj prihod na greben in levo proti vrhu13 Sv. Juraj še malo14 Sv. Juraj prihaja v Split15 Sv. Juraj na vrhu je križ16 Sv. Juraj greben Mosorja, Debelo brdo, Veliki Kabal in Kozik ter bolj desno Kula nad Omišem17 Sv. Juraj na vrhu je tudi kapelica, levo od markacije je žig18 Sv. Juraj tudi TV stolp je na vrhu19 Sv. Juraj zvonček kapelice Sv. Jure20 Sv. Juraj ponuja brezplačen pogled21 Sv. Juraj greben Kozjaka tik nad morjem22 Sv. Juraj najvišji Veli vrj, ki pa je v domeni vojske23 Sv. Juraj Kašteli...24 Sv. Juraj Kaštel Sućurac25 Sv. Juraj Kaštel Gomilica in Kaštel Kambelovac26 Sv. Juraj ter Kašteli Kambelovac, Lukšić, Stari, Novi in Štafilić27 Sv. Juraj pogled v notranjost28 Sv. Juraj kapelica Sv. Jure29 Sv. Juraj sestop z grebena30 Sv. Juraj pogled proti izhodišču31 Sv. Juraj začetek oz. konec moje poti32 Sv. Juraj še pogled proti vršnemu grebenu33 Sv. Juraj Kaštel Kambelovac34 Sv. Juraj kraljujejo nad morjem35 Sv. Juraj naša junaka36 Sv. Juraj Kaštel Gomilica37 Sv. Juraj Kaštel Gomilica38 Sv. Juraj Kaštel Gomilica in greben Mosorja39 Sv. Juraj Kaštel Kambelovac40
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje