Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Kje se nahaja Nagnoj (1193 m)?
Glasaj
Popis foruma / Ostalo / Planinski masivi / Joshua Tree, Yosemite, Lake Tahoe - Kalifornija, ZDA

Joshua Tree, Yosemite, Lake Tahoe - Kalifornija, ZDA

Print
ljubitelj gora5. 12. 2014 13:26:40
Kaj imjo veze vojne, če se je samo v zadnjih 15 letih 5x več spremenilo. Yugoslavije ni več, Slovenija je pa tko v EU, delaš in živiš lahko kjerkol.
(+2)všeč
potepinka5. 12. 2014 14:39:22
Po reportaži sodeč se je imel Anže super dobro in tista o srečanju z medvedom izvabi nasmeh (seveda le do srečanja z njim), ostalo pa je prava paša za oči... je pa naredil "napako", ker je prispevek objavil tu gor v tednu pred polno luno, saj je vsak mesec pred luno tu gor podobnovelik nasmeh Običajno je dovolj en stavek za večdnevno debatomežikanje (predvsem med moškimi - potem pa govorijo kdo dela dežvelik nasmeh )
Žal ali pa na srečo administrator običajno po nekaj dneh zbriše takšne pisarije, sicer bi ob koncu leta nastala prava zbirka "polnoluninih prebliskov"mežikanje
(+17)všeč
mailman5. 12. 2014 14:49:56
Mene zanima samo še eno: zakaj ni bilo časa za El Capitana? Očitno časovno ni zneslo tisti dan (domnevam iz zapisa), škoda ker se nista njemu prilagodila.
(+2)všeč
strelec19545. 12. 2014 15:04:08
potepinka@ bravo dobro si povedala(:-)))))
(+2)všeč
anzecokl6. 12. 2014 12:20:16
@mailman: časovno ni zneslo, glede na to, da sva imela za cel izlet samo 8 dni časa, želela pa sva si veliko videt, ne zgolj eno dolino in eno gromooozansko steno nasmeh
(+6)všeč
mailman6. 12. 2014 14:23:58
Odlično!
všeč
slavi09026. 12. 2014 19:19:28
@anzecokl........čudovito branje,krasne slikce,rada preberem takšne potopise........glede Slovencev se pa kar stinjam,lahko bi se še marsikaj napisalo......jaz osebno sem letos opazila gromozansko razliko med nami in Avstrijci,pa grejo plusi u glavnem v prid slednjih.....tako da sem zelo vesela,da napišeš kar misliš,takih bi moglo biti večnasmehše veliko plezalnih užitkov kjerkoli tebi in tvojim prijateljem
všeč
SamoK6. 12. 2014 19:31:17
To omalovaževanje lastnega naroda in okolja je smešno in neumno. Ko pridejo Američani, Angleži - kdorkoli - v Slovenijo, vedo povedati le to, kako je lepo in kako so ljudje prijazni, dobri, gostoljubni. Jasno je, da ko v nekem okolju živiš vse življenje, poleg pozitivnega vidiš tudi negativno. Prav tako bi se vsakmur zgodilo, ko bi v Ameriki ali Avstriji živel dvajset let. Po tolikšnem času bi se mu gotovo še kako tožilo po "dobrih in prijaznih" Slovencih.
(+3)všeč
mailman6. 12. 2014 20:05:16
A ni bilo dovolj???jezen
všeč
viharnik6. 12. 2014 20:34:03
G m h dejtevelik nasmeh, Tino pejte rajš gledat.
(+3)všeč
VanSims7. 12. 2014 08:57:18
Aha, zgleda da nisem edini, ki si upam tukaj gor kaj pokritizirati.

Jah, @anzecokl, tako je tu v tej dolini šentflorjanski. In na tem forumu. Nič se ne sme kritizirati, potem takoj dobiš lop po buči! Zakaj? Domnevam, da slaba vest,...

Kar se tiče tega kje se začne Balkanski polotok, sem pa slišal enkrat teorijo ene geologinje (morda bi tudi kar nekaj geologov na tem portalu kaj vedelo o tem). Namreč, polotoki naj bi se geološko gledano začeli tam kjer je tektonska prelomnica. Torej v primeru Balkana, na alpsko-dinarski prelomnici. Za primer je navedla še Apeninski polotok, ta naj bi se začel na alpsko-apeninski prelomnici. Kje pa je to? Saj je vmes padska nižina. Skrben premislek ali pa pogled na zemjevid pa razkrije da se Alpe stikajo z Apenini na skrajnem SZ polotoka in sicer z Ligurskimi apenini.

Ne me sedaj kle jahati nasprotniki in zagovorniki, tako sem samo slišal in tudi meni se zdi malo nelogično. Če pogledamo na zemljevid se začne balkan šele nekje pri Tržiču(Monfalcone). Tam se apeninski polotok obrne v balkanskega. Trst je že na Balkanu, 90 % Slovenije pa ne.

Kar se tiče pa Koroške ima pa @sirt1 na žalost še kako prav. Ta prihod SHS soldateske je avstrijska propagandna mašinerija dodobra izkoristila v predplebiscitni kampanji: češ poglejte, a hočete iti v tako državo!
všeč
Jovan Cukut7. 12. 2014 17:53:42
Ne morem in ne morem, da se še enkrat ne oglasim, na drugačni mnenji v zvezi koroškega plebiscita, ki ga na svoj način razumeta in tolmačita, še vedno anonimneža, 'sirt1' in 'VanSims'. In takoj na začetku, lepo prosim urednika tega portala, da ne briše nobenih objavljenih komentarjev, tudi negativnih in, če je že tako naneslo, tudi politično obarvanih. Kajti, slovenske gore so tudi s politiko povezane, če je ne bi bilo, Triglav ne bi bil slovenski. Zanimivo je brati različna mnenja posameznikov v tej naši čudni sedanji družbi, v zvezi vsega, z njimi polemizirati, v interesu odkrivanja resnice in prihajanja do novih spoznanj zaradi eventualnih zmot. Vseh nas.

Gotovo, da se je zgodilo na Koroškem nekaj neumnosti s strani srbske vojske, nekaterih neizobraženih mladih vojakov, ki so doživeli vse grozote solunskega fronta v dolgi 1. svetovni vojni, izgubili vse svoje bližnje na domačem ognjišču, zgodilo se je nekaj manj ali več posilstev in kakšen pečen odojek na ražnju, kot se bere na spletu, kar ne odobravam in obsojam, tako kot vse to in še hujše grozote, ki so jih počele še vse druge vojske na tem svetu v vseh dosedanjih vojnah. Vred z domačimi izdajalci. Zaradi tega kriviti srbsko vojsko, da je zaradi nje propadel koroški plebiscit, je povsem napačno. Nič pa povedati o ozadju vsega tega, nemško – avstrijskem stroju, ki je vse naredil, da je Koroška ostala v Avstriji. O vsem tem so natančno povedali raziskovalni zgodovinarji, na podlagi pričevanj in novih arhivskih odkritij. Tudi ugledni slovenski akademik, ki je celo v smešnem žargonu okrcal Korošce, tiste, ki niso bili za priključitev Sloveniji ali državi SHS.

Imenovati neko vojsko 'srbijansko hordo', 'razcapano', 'drhal' in 'SHS soldateska', kot pišeta 'sirt1' in 'VanSims', je preveč sovražno in poniževalno, vojsko države Srbije – članice Antante, kasneje vojsko države SHS, ki je nastala na pobudo slovenskih in hrvaških politikov in ne srbskih, zato, da se je iztrgala iz Avstro – Ogrske monarhije, ki je napadla neodvisno majhno Srbijo in kasneje skupaj z Nemčijo delala strahotne zločine na njenem ozemlju, s požigi, posiljevanji, poboji žensk in otrok …., pobila 40% njene moške populacije, v interesu velikonemške politike, ki je želela še bolj kolonizirati ostali del Balkana. Tudi o tem je veliko napisanega, s strani tujih avtorjev, očividcev teh dogodkov, najbolj francoskih in še bolj v Srbski trilogiji S. Jakovljeviča. Žal, vse tako kaže, zgornja dva anonimneža malo vesta od tega. Vsaj malo balkanske zgodovine. Tiste resnične, od ljudi 'iz prve roke', ki so jo doživeli. Ne sme se je zaradi neznanja potvarjati po svoje in v interesu neke druge sovražne politike. Kot tiste, kot piše Ekar, pri pobudi o postavitvi spominske plošče Pupinu na Bledu in o tem, kako takrat ni dobil vladinega odgovora na svojo pobudo. Tukaj se ne gre za drugačno misleče, se gre za resnico.

Žalostno je tudi to, da za nekatere, v 2. svetovni vojni, na tem slovenskem in ožjem balkanskem prostoru, nemška in italijanska vojska nista bili 'soldateski', ampak osvoboditeljici izpod srbskega jarma. In da ne pišem naprej detajle vsega tega kaj je bilo takrat na tem žalostnem in tragičnem Balkanu, ki sta ga, in ne samo njega, celo vso Evropo in ves svet, v imenu arijske rase, hotela kolonizirati 'veleumneži' velikonemške politike. Še bolj žalostno, da nekateri še danes, še v 21. stoletju, nočejo spoznati prave resnice tega sveta, najlažje je kriviti nekoga drugega, v zgornjem primeru osovraženi jug in južnjake. Ne zavedajo se, da bosta Slovenija in kmalu ves Balkan postala ekonomska kolonija zahoda, v kateri ne bo več Slovencev, Srbov, Hrvatov …, ampak samo še sužnji in gospodarji v njej. Žal.

In še nekaj 'VanSimsu' za njegovo objavo 'Triglav na malo plebejski način' dne 31. 8 . 2014, ko mu nisem hotel nanjo, v interesu miru na tem portalu, nič odgovoriti, sedaj pa, ko me je drugič 'potegnil za jezik'.
31. 8. 2014 tako piše 'VanSims': 'Na počivališču na Jesenicah se ustavim na kofetu in da še malo nakupim hrane za po poti. Parkirišče, milo rečeno svinjsko, papirčki, tetrapaki,… vsepovsod. Registrske sicer nemške, avstrijske, švicarske (tudi slovenske seveda) a jeziki njihovih potnikov in šoferjev v glavnem ne-nemški. Zgleda, da na Jesenicah še izkoristijo zadnjo možnost ko lahko nekaznovano svinjajo!'. In še naprej: 'Petrolova so, vsaj to na Jesenicah, še vedno neugledna, starinska, svinjska, skratka balkanska. Najlepše je pač samo pobirati denar… To in že prej omenjena umazanija na parkirišču potrjuje, da je to počivališče eno od najbolj vulgo balkanskih v Sloveniji'.

Da, tako piše 'VanSims', v svoji sveti vzvišenosti, spet, da se ja ve kdo dela svinjarijo na Slovenskem, potujoči zdomci z juga, ki delajo po državah zahodne Evrope, Balkanci in vsi drugi narodi tja do Turčije ali še dlje. Seveda njihovi jeziki so ne – nemški, tudi od potnikov v Sloveniji registriranih avtomobilov, tako piše, da se ja ve od kod so in kdo so ter da niso to Slovenci. Pri svojem vzponi na Triglav pa ne pove nič kdo je kriv, da je vsako leto v Triglavskem narodnem parku na tone odpadkov in nič o pobruhanih in smrdečih prostorih Doma na Kredarici, ki je še vedno brez čistilne naprave. Je tudi on 'vulgo balkanski', kot počivališče na Jesenicah? Kateri narod je kriv za to? In kaj ima vse to veze s Triglavom? Sploh pa pisanje 'VanSimsa' 31. 8. 2014. Ko bi Wilson in Pupin vedela, da se bosta take neumnosti pisale pod njim, ga ne bi leta 1919 dodelila Sloveniji, oziroma takratni državi SHS.

Upam, da se nisem komu zameril z gornjim pisanjem. Upam tudi, da mi ne bo zaradi njega kdo kaj naredil, kot me opozarja nekdo od anonimnežev na tem portalu.

In še enkrat prosim urednika tega portala, da ne briše več objavljenih prispevkov in komentarjev na njem.
'Kar se pa tiče debat na forumu, pa mi je bilo vedno zanimivo spremljati različna mnenja. Kar je čisto normalno in me moti predvsem to, da hočejo takoj vse brisati. Ne vem, zakaj se potem to imenuje forum'!?, mi je v sporočilu med drugim pisal prijatelj. Se popolnoma strinjam z njim.
(+8)všeč
viharnik7. 12. 2014 19:27:20
Triglav in Jugoslovanska vojska res nima nič opraviti pri olikanosti nekega naroda, kjer pri nas v balkanskem kotlu, roko na srce, še vedno precej pešamo za razvitimi alpskimi zahodnimi narodi.
Banalen primer bom podal za bencinsko privat črpalko na meji z A in I v kraju Sillian nad Lienzom.Zgradba je zgledala kot nek sherif ranch, lastnica zelo prijazno domačna, WC pa je bil lociran v podkletju.Ja, lahko bi komot kar s tal tam jedel.Vse očiščeno, nobenega najmanjšega madeža po ploščicah, role dodatnega papirja, topli pihalnik, nobenih vonjav.Tudi odnos do sočloveka, pa naj si bo to izmenjava informacij pri bookingu sobe z domačini, pomoč na cesti, splošna odprtost osebe, ko si prvič pristopil k njej, poslavljanje od njih je precej bolj plemenito od našega in obarvano z nekim spoštovanjem.
Glede vojn pa mislim, da je naš Maister verjetno še najbolj zaslužen za severne meje Slovenije, kjer smo pridobili velik del Koroške, kasneje v II sv. vojni pa je bilo vsega, od belogradistov, četnikov, udbovcev, partizanov, nemcev, italijanov, kjer so se vsi po svoje borili za naš kos zemlje, trpeli pa so vsi po vrsti.Vem pa, da so po okupaciji Slovenije od nemcev, le ti bili zaslužni za mnogo gospodarskega napredka za termin štirih let.Imeli smo takrat prvi plin v Lendavi v celi Jugoslaviji, tovarno Tam, vse vrtine naših term so naredili izključno nemci, nič koliko zgrajenih vzdržljivih cest in železnic itd.Po vojni pa vemo, da je Slovenija kot najmanjša republika gospodarsko vlekla celoten balkanski voz in to pod mus, brez pardona.Bili smo neto plačniki, zato je tudi sledil razpad Yugoslavije in samostojna ureditev.
Preteklost je takšna, kot so narekovale takratne človeške "razvojne" energije voditeljev in so dober model, da se kaj iz nje naučimo, svet pa bo boljši le, ko se bo človek posameznik poglobil vase, se očiščeval in drugim pokazal pozitivne vzgibe v naši družbi.Da najdemo to rešilno bilko ali ključ, ki odpira vsa vrata pa pozitivna božja esenca leži globoko v nas samih in ne v zunanjem svetu, ta je tak, kakršnega smo izkrivljeno ustvarili, MI SAMI lahko v prihodnje postanemo drugačen kreator le tega.
(+3)všeč
VanSims7. 12. 2014 20:29:25
Na pisanje Jovana se moram odzvati predvsem ker je spet eden od tistih ki površno bere moje zapise. Dopuščam seveda, da sem tudi jaz kdaj nejasen...

Kar se tiče Koroške, noben ni rekel, da je plebiscit propadel zaradi srbske vojske. Tja je prišla, to je dejstvo. Jaz sem rekel, da "jo je avstrijska propagandna mašinerija dodobra izkoristila v predplebiscitni kampanji" Vemo kaj je propaganda! Čisto lahko da grehi niso bili tako veliki pa so jih Avstrijci potrojili početverili,... In tudi ta propaganda je bila del tistega nemško- avstrijskega stroja, ki ga omenjaš. Saj se v bistvu strinjava. Avstrijci so naredili vse da bi Koroška ostala v Avstriji, posluževali so se vsakeg sredstva, tudi tega, da je pač srbska vojska delala tam to kar je.

Kar se tiče pa tretjega in četrtega odstavka pa gotovo jaz nisem nikoli trdil kar pišeš.

Prva svetovna vojna je nastala zaradi atentata na prestolonaslednika v Sarajevu. Dejstvo, da je atentator, zaradi katerega se je ta morija začela, danes v Srbiji junak (koliko je samo Ulic Gavrila Principa), je nesporno. Koliko je zaradi tega ljudi pomrlo tudi. Nič seveda ne rečem, da je bilo prav, da je Avsrtrija napadla Srbijo in z ničemer ne opravičujem nemško-avstrijskih zločinov. A povod ji je dala kar sama. Teorij, da Srbija z Bosno ni imela nič in je Princip oz Mlada Bosna delovala samostojno, pa pač ne kupim. Še posebno ne v luči tega kar se je v devetdesetih letih v Bosni dogajalo.

Druga svetovna vojna pa je seveda nekaj čisto drugega. Tu je vsakomur jasno kdo je krivec, čeprav je res da bi se tudi tu lahko Jugoslavija izognila. Ko je pristopila k trojnemu paktu, so izbruhnile demonstracije: Bolje rat nego pakt. No, pa smo imeli rat...

Kaj se je dogajalo v Srbiji sicer ne vem toliko kot za Slovenijo, vem pa da četniki niso bili nikakršni izdajalci temveč ostanki kraljeve vojske, torej takrat edine zakonite v Jugoslaviji. To so natančni Nemci dobro vedeli in zato so napram njim spoštovali ženevske konvencije, ki jim jih proti partizanom (pravno gledano) ni bilo treba saj so bili zgolj gverila. Po vojni so komunisti četnike razglasili za izdajalce kot tudi vse tiste, ki so bili proti komunistom.

Tudi propaganda, da je kralj z begom v London izdal Jugoslavijo ne zdrži. Mnogi evropski monarhi so se umaknili med vojno v tujino in od tam uskaljeno z zavezniki koordinirali odpor v svoji državi. To med drugim velja za monarhe vseh treh Beneluških držav. Noben jim ni očital izdajstva.

Slovenija med II. sv. vojno: Točno vemo kaj je Hitler mislij narediti s Slovenci. Ne misli, da se tega ne zavedam! Hotel je Slovenijo etnično očistiti. Ne sicer tako brutalno kot je to hotel Miloševič v Bosni ampak tako da bi nas izselili v Ukrajino in Rusijo, na našem ozemlju pa naselil Nemce.

Kar se tiče Italijanov, ki so se tako spretno izognili Nurnbergu in še čemu in ki še danes zanikajo da so bili agresorji in njihovi voditelji govorijo npr. take kot da je bila internacija na Rabu kot počitnice (kar je verjemi nas Slovence zelo prizadelo - vsaj moralo bi nas pa se je naša servilna politika mlačno odzvala podobno kot pri še eni italijanski propagandi, fojbah), kjer so prefarbani fašisti še sedaj v vladi,... no ne bi izgubljal več besed. Vsak primorec pa ti bo lahko povedal zgodbe svojih mam in starih mam o tem kaj so delali.

Kdor ima torej Italijane in Nemce za osvoboditelje, kot praviš hmmm...ne vem a je med Slovenci kdo tak? Gotovo, a tak ni vreden, da se mu reče Slovenec.

Tudi to da so bili samo partizani osvoboditelji, domobranci pa izdajalci ali pa obratno, partizani da so zgolj zganjali revolucijo, domobranci pa branili... hmmm niso tako preproste stvari. Bolj kompleksne so in se ne bi spuščal v to.

Ne vem. če si že kdaj bil na Jeseniškem počivališču, V visoki sezoni seveda. Potem bi mi morda dal prav. Kaj sem mislil s 'tudi slovenske registracije'? Ne to, da so v njih južnjaki, ampak da smo tudi Slovenci packi. Da niso samo južnjaki. Žalostno je da na tem počivališču tujci že vidijo kam so prišli. Ne samo zaradi smeti, te so tudi marsikje na evropskih avtocestah ampak zaradi same bednosti počivališča in neurejenosti. In žalostno je da potrjuje Avstrijski stereotip o tem, da se na Karavankah začne Balkan. Res žalostno...

V Domu na Kredarici nisem nikoli bil (namenoma) od znotraj (razen ko sem še kot otrok bil na Triglavu), kljub temu da sem šel večkrat mimo. Bi ti pa tisto o nasmetenem in pobruhanem čisto verjel. In če se ne motim sem ravno za Kredirico napisal da je vulgo-plebejska! Če bereš moje zapise veš da se marsikdaj spotaknem ob neurejenost naših koč napram tujim. In jih zato tudi slišim, tako kot jih je sedaj @anzecokl ko si je drznil malo Slovence ošvrkniti in pokritizirati. Oni pa takoj v luft!
všeč
Jovan Cukut7. 12. 2014 21:37:25
'viharnik', nimam kaj dodati tvojemu razmišljanju v prispevku, bi bilo preveč predolgo in nima smisla več o tem pisati. '... MI SAMI lahko v prihodnje postanemo drugačen kreator le tega', nazadnje pišeš v njem. Se strinjam, samo kako prepričati vse tiste, ki raje poslušajo svoje politične vodje, pustijo se voditi kot ovce in nič ne razmišljati s svojo glavo.

VanSims: Dopuščam, da tudi jaz včasih preberem kaj površno, tako kot ti, da si kdaj nejasen.

Glede plebiscita, ko me je s svojimi izjavami in atributi za srbsko vojsko 'razkuril' bolj 'sirt1' kot ti s svojim, SHS soldatesko, si kar dosti vse realno napisal. Nimam kaj dodati.

Ej, 'VanSims', kako ti ni jasno, kot vidim poznavalcu nekaj malega iz balkanske zgodovine, da je bil atentat v Sarajevu samo povod in ne vzrok za 1. svetovno vojno. ''Veleumneži'' velikonemške politika bi si kaj drugega izmislili, da bi jo začeli, v interesu kolonijalizma, seveda, tako kot za začetek 2. svetovne vojne. O obeh si kar nekaj realno napisal in bi lahko še več, zato nimam kaj dodati.

Glede počivališč pa to: vem za vse kar opisuješ v prispevku 'Triglav na malo plebejski način', sem pač malo čustveno reagiral, napisal, kar sem napisal, ker sem se dobesedno naveličal v tej Sloveniji poslušati, da so za vse krivi južnjaki. Kmalu tudi za vse smeti v Triglavskem narodnem parku. In da ne pišem kaj vse so doživljali in še doživljajo v nje, kako imenovani, kdo so in kaj so.

Žal mi je, da se zaradi nekoga, ki je skočil v luft, kot pišeš, razvila taka nepotrebna polemika. Nekoga, ki je Čokla, mene in še koga imenoval z ničvredneži. In kako naj človek ne bi reagiral. V prihodnje s provokatorji na tem portalu je res škoda izgubljati dragocen čas.



(+8)všeč
JusAvgustin9. 12. 2014 05:52:33
Nobene škode ne bi bilo če bi admin izbrisal še vsaj preostalih 30 komentarjev! jezen
všeč
Jovan Cukut9. 12. 2014 08:07:23
Juš, ne vem zakaj sedaj drugače misliš, 5.11.2014 pa drugače pišeš na tem portalu:

''Ne vem zakaj je bilo potrebno zbrisati ostale objave, naj ljudje vidijo celotno sliko, ne samo "cukr".
LP''

Zakaj smo nekateri proti brisanju, pa je že zadosti obrazloženo. Tudi pri drugih raznih spletnih objavah se nič ne briše. Piše se pa vse mogoče, tako kot v vseh časopisih. Za osveščanje človeka, nekdo je nekoč zapisal, največje živali na tem svetu, so korisne vse informacije, pozitivne in negativne. Iz njih se učimo, priznali to ali ne.






(+3)všeč
JusAvgustin9. 12. 2014 09:21:19
V določenih primerih to drži, a ko se gre samo za "nabijanje in mlatenje prazne slame, ter nakladanje v nedogled" je pa rešitev zelo enostavna. Tisti, ki objavi prispevek bi moral imeti možnost označiti tudi ali je dovoljeno komentiranje prispevka ali ne. In ko je enkrat določeno, da ni možnost komentirati objave se lahko tisti, ki hoče kaj pripomniti na glavo postavi. Žal je postalo tako, da večina komentarjev, ki so, so škodoželjni in provokativne narave, a s tem si se že sprijaznil. Jovan in ostali, škoda je besed in časa, predvsem je pa škoda tipkovnice za take ljudi. Že večkrat sem ti povedal in še ti bom. Vem da včasih ne moreš "preko" določenega komentarja, sam tudi ne, a to je samo voda na mlin internetnim trollom...
všeč
carniolus9. 12. 2014 13:52:44
Opa, ljudje. Kam je šla tema??? Na kakšnem drugem forumu bi takšno spamanje takoj sankcionirali. Prvo opozorilo drugo opozorilo in BAN. Menda ne bomo drugi prevzemali vloge moderatorjev...Tema govori o Yosemitu, zato se tega tudi držite. Vse ostalo sem ne sodi. Odprite si novo temo o balkanskih vojnah in pišite tja - to ni prepovedano madona. S tem, ko se dopušča tovrstno razpucavanje, ratuje forum poln balasta in postaja skropucalo. Nekdo, ki bo iskal uporabne informacije, si s takim forumom ne bo mogel ničesar pomagati. Držite se teme!!! Moderatorji - dopuščate preveč, precej preveč in to zelo škodi forumu.
(+8)všeč
anzecokl10. 12. 2014 22:14:39
Wau! Pridem čez nekaj dni nazaj pogledat izvorno sporočilo in malo morje komentarjev, povečini brez vsakršne veze z reportažo nasmeh Ne bi si mislil, da načelno še kar spodobne fotografije z drugega konca sveta prikličejo na plan vse od geografije, zgodovine ter političnih razprtij.

In potem se zgražamo in čudimo, ko sami o sebi od drugih slišimo, da je naš narod še najbolj skregan prav sam s seboj...?!
(+10)všeč
Stranica:12
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići