Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
popis foruma / Slovenija / julijske alpe / visoki kanin
 Visoki Kanin
bos     
19.8.2018
Ob 5.30
legenda     
13.9.2018
Včeraj z gondolo do postaje D,sledilo je meni nekoliko dolgočasno prečenje Dolgih prodov, na zadnjem grebenskem delu vzpona na Veliki Kanin pa prijetno poplezavanje, trud pa je poplačan na vrhu z lepimi razgledi. Vročino na grebenu je hladil prijeten veter, vidljivost kar dobra, nekoliko visoke koprene.
Že od leta 2009 ni bilo na tej strani nove objave.
Sicer pa sva bila tudi tudi midva v teh koncih nazadnje leta 2005.
Visoki Kanin1 Visoki Kanin2 Visoki Kanin3 Visoki Kanin4 Visoki Kanin5 Visoki Kanin6 Visoki Kanin7 Visoki Kanin8 Visoki Kanin9 Visoki Kanin10 Visoki Kanin11 Visoki Kanin12 Visoki Kanin13 Visoki Kanin14
janez.novak     
13.9.2018
Danes krožna tura Gilberti, ferata Julia in sestop po Visoki Rosojanski poti in ferati Rosalba Grasselli. Dostop do ferate Julia lahek (kopen), ferata ne pretežka in odlično zavarovana (bravo Italijani!). Na sestopu po Visoki Rosojanski poti je potrebno biti pazljiv. Na Rosalbi, ki je tudi obnovljena so izpuljeni trije klini, a to ne vpliva na varnost. Na tej ferati so jeklenice ohlapne. Pred leti sem iskal primerjavo o težavnosti obeh - obe sta po svoje zahtevni, mi je pa bolj všeč Julia, ki je tudi krajša. Bi se pa strinjal s pokojnim Igorjem, da je pri krožni poti bolje iti gor po Julii, dol pa po Rosalbi. Pa še o znaku za prepoved vožnje pri Rabeljskem jezeru: Pot je zaprta v Sella Nevei - popravljajo cesto proti Reklanski dolini.
Visoki Kanin Ferata Julia1 Visoki Kanin Pogled z vrha Visokega Kanina v smeri Prestreljenika2 Visoki Kanin Vrh Krnice3 Visoki Kanin Visoki Kanin izpod Vrha Krnice4 Visoki Kanin Ferata Rosalba Grasselli5 Visoki Kanin Strmi , a dobro zavarovani del tik pod koncem Rosalbe6
mamaricka     
13.9.2018
Tudi midva včeraj na Kanin krožno, po Rosalba Grasselli gor in po Julia dol. Glede tega katera smer je pri krožni bolj priporočljiva pa so pogledi očitno različni.

Visoki Kanin Pogled v Rezijo in naprej1
VanSims     
12.10.2018
Lani avgusta po ferati Divisione Julia na Kanin:

https://simsoneblog.wordpress.com/kanin-po-ferati-divisione-julia/

Stranica: 1 2 3 ... 16 17 18       
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje