Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
popis foruma / Slovenija / Obiteljski izleti / menina planina
 Menina planina
21.12.2008 - ejca
menina planina se je danes izkazala kot dobra izbira za zimski družinski izlet! take so razmere med homarjevo planino in jezerom biba.
Menina planina ograde na menini1 Menina planina sonce pri jezeru biba2 Menina planina vecer na menini3
GITA     
21.12.2008
Ejca, od kje ste štartali? Tudi mi načrtujemo družinski izlet v teh za otroke prihajajočih počitniških dneh...
ejca     
22.12.2008
iz tuhinjske doline smo zavili za češnjice v tuhinju, z avtom smo se dvignili malo nad 1000 m, ko smo morali parkirati zaradi snega na cesti. fino je, ker lahko dolžino izleta prilagajate zmožnostim otrok, cilj je lahko biba planina, jezero biba, dom na menini, vivodnik... mi smo s sabo vlekli sanke in imeli pravo zimsko veselje!
primoza     
18.4.2020
Danes smo se podali v 4/5 vozičkarski postavi na Menino planino. Izhodišče nad Zg. Tuhinjem, nato po cesti navzgor vse do občinske meje, kjer smo si 5 metrov na Kamniški strani privoščili kosilo. Nato smo se pričeli spuščati mimo pl. Biba, naprej po glavni cesti proti Tuhinju, dokler nismo prišli na gozno cesto, ki preči pobočja Menina in ki nas je pripeljala točno na izhodišče. Nabralo se je skoraj 25 km in čez 800 višincev. Dober vozičkarski krog za zdaj, ko gor ni veliko avtomobilov, ki dvigujejo prah. Srečali smo kar nekaj planincev in kolesarjev, vsi so bili zelo disciplinirani, prostora pa je tu gor na planoti tudi dovolj.
Menina planina Začetek pohoda1 Menina planina Lepi konci2 Menina planina Počasi navzgor3 Menina planina Lepi konci4 Menina planina Na planoti5 Menina planina Kosilo na občinski meji6 Menina planina Lepote7 Menina planina Ekipa na občinski meji8 Menina planina Razgledi ob poti navzdol9 Menina planina Današnji pohod10
redbull     
18.4.2020
Vrhunsko, drugač pa BestBrau je tut men dobr, kvalitetno pivo
SamoK     
18.4.2020
> Vrhunsko

Dober sarkazem. Nisem si mislil, da ga obvladaš.
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje