Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
popis foruma / Slovenija / Obiteljski izleti / vikend z otroci
 Vikend z otroci
23.9.2015 - Marker
Zdravo.
Cez vikend gremo z otrokamo v kranjsko goro. Tamali je se v ruzaku, vecji 3,5 pa zelo rad hodi. Je prilezel tudi na cesko koco. Rad ima gore... skratka skale morjo bot. Torej Tamar in Krnica in podobno odpadejo. Prosim za predloge da je najvec 2 urci do vrha, pa da so 'gore' ☺. Predlagali so nam slemenovo spico... se kaksna druga ideja? Hvala!
andreja63     
23.9.2015
Če je tamali prilezel na Češko kočo, potem mu ne bo delal težav obisk obeh Martuljških slapov. Zelo lepa, zanimiva pot, ki tudi časovno ni predolga. Za zaključek pa obisk pri Ingotu nasmehAmpak, previdnost je nujna nasmeh
Vikend z otroci1 Vikend z otroci2
75'er     
23.9.2015
In čelado na glavo.
prizup     
23.9.2015
Priporočam Mojčin dom na Vitrancu, kjer je zelo lep razgled. Priporočam vzpon po markirani poti od jezera Jasna in sestop na sedežnico Vitranc1 (sankališče). Mojčin dom je odprt soboto in nedeljo med 9.00 in 17.00 uro, prav tako sankališče in sedežnica. Vzpon je za dve uri, sestop uro 15 min, do sedežnice 45min.
www.vitranc-mojcindom.si
primoza     
23.9.2015
Vikend bo kar mrzel, tako, da je po mojem primerno kaj zavetrnega s kočo na vrhu. Tromeja bi znala biti OK, pa omenjeni Martuljski slapovi s podaljškom do brunarice Pri Ingu/Jesenje.
Enka     
23.9.2015
Če ima rad skale, je Slemenova Špica najboljša izbira. Tja grede pod Mojstrovkami, nazaj grede pa po krožni. To so prave gore nasmeh.
Marker     
30.9.2015
Evo hvala za nasvete. Res smo sli na Slemenovo spico. Vrhunsko! Tamali hodil tja in nazaj. Tja je bolj laufal kjer se je dal nazaj pa zadni spust proti vrsicu je zacel mal jamrat da je utrujen ☺ skratka super, tudi tamala ni imela problema sploh super ker je gor prostor da se je malo razhodila od nosenja v ruzaku. Hvala se enkrat vsem!
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje