Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
 Golovec
11.10.2015 - primoza
Danes smo preživeli 50% uspešno dopoldne v Plezalnem centru Ljubljana. Najmlajša je sekala kot za stavo sedemke, mali pa je imel ustvarjalno krizo. Zgodnje popoldne pa smo se šli malo spihat s tekom, kam drugam kot na nekdaj priljubljeni Golovec, kjer sem v mladosti velikokrat tekel na relaciji Center-Orle-Center. Seveda smo izbrali skrajšano, slabih 6 km dolgo variatnto od Hradeckega, čez Golovec do PST in naprej do asfaltne ceste na Orle, kjer nas je pobrala boljša polovica. Otožen rahel dež skupaj s premočenimi listi jesenskih barv je naredil temu kratkemu teku prijetno jesensko spremljavo. Tako smo pritekli v dobrih pol ure čez simpatične kratke klance in dobre volje, kot vedno po prijetnem teku, zaključili športni vikend.
Golovec Jesenski tek po dežju je cool1 Golovec Hiter tek po kratkih, ostrih klancih2
lijaneja     
11.10.2015
Odlično, Primož. Mislim, da jima je dala nedavna ¨Šmarnca¨ še dodatno motivacijo.
primoza     
18.10.2015
Danes začetek dneva preživet v Plezalnem centru, kjer sta pod dolgem času imela oba planinca dober dan, padale so do 7c oz. 6c na pogled. Kot vedno pa smo prijetno sončno popoldne izkoristili še za aerobne aktivnosti, Golovec je kot nalašč. Tek po običajni trasi Hradeckega - asfalt pod Orlami je minil v točno 34 minutah. Prijeten jesenski dan so izkoristili številni sprehajalci in tudi tekači.
Golovec Prijetno jesensko popoldne na Golovcu1 Golovec Najstnice se ne da več ujeti2
lino     
18.10.2015
Primoza - bravo mladina!!!
Tadej     
19.12.2017
Nekaj utrinkov od včeraj. Lp, Tadej
Golovec Ob poti1 Golovec Podrto drevje2 Golovec Ob poti3 Golovec Gozdarji4 Golovec Utrinek5 Golovec Ob poti6 Golovec Mazovnik7 Golovec Ob poti8 Golovec Podrto drevje9 Golovec Ob poti10
legenda     
9.4.2020
Sva danes med hojo na Golovcu, ob poti na zloženih drvah opazila en velik Corona virus. Malo sva zaskrbljena, ker sva bila brez mask.
Golovec1
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje