Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
popis foruma / Slovenija / Alpinistični vzponi / klemenča peč - razmere
 Klemenča peč - razmere
26.10.2011 - neph
Čez vikend načrtujemo plezanje v Klemenči peči, zato me zanimajo razmere. Predvidevam, da snega ni? Kako pa je s samo steno, se načeloma hitro posuši?

Najlepša hvala za odgovore že vnaprej!
neph     
27.10.2011
Res nihče nima informacij? >:
IgorZlodej     
27.10.2011
Pa kaj misliš, da eni v dežju hodijo gledat razmere, da jih drugi potem dobijo na krožniku. A sploh spremljaš vreme zunajmežikanje. Pojdi pa poglej, tako delamo vsi.
neph     
27.10.2011
Glede na to, da imam do Klemenče peči dobri dve uri vožnje, se ne bi rad zastonj vozil. Ker opažam porast plezalne raje tudi na tem forumu sem pomislil, da mi lahko kdo kaj namigne.
Ne vem čemu te je moje vprašanje toliko zmotilo, provokativne stavke tipa "a sploh spremljaš vreme zunaj" pa niti ne bom komentiral.
snork     
27.10.2011
Vreme za vikend je kr O.K.velik nasmeh Glede na to, da je južna stena,pa da če mal zapiha, pa da če jo mal sončk dobi,bi mogla bit kr suha!!!
Upam pa, da se ti bo oglasu lokalc, pa ti mogoče sporoči iz prve roke!
IgorZlodej,ti pa si zlodejmežikanje
JTrogar     
28.9.2014
Kolega je imel že dlje časa željo, da se poskusi tudi v plezanju in tako sva se v petek znašla pod Klemenčimi pečmi. Čeprav malo zarostana, sva oba uživala kot muhe na ...velik nasmeh
Lep pozdrav in varen korak vsem izpod lepih Golte, Janez
Klemenča peč - razmere Tudi na tole špico sva zlezla.1 Klemenča peč - razmere pa sva v steni2 Klemenča peč - razmere pokuk proti Ojstrici3 Klemenča peč - razmere sosednja naveza4 Klemenča peč - razmere utrinek 5 Klemenča peč - razmere pokuk proti Matkovi kopi in njenim sosedom6 Klemenča peč - razmere kolega v akciji7 Klemenča peč - razmere na njej je prav poseben občutek8 Klemenča peč - razmere hitro napreduje9 Klemenča peč - razmere očitno navdušenje10 Klemenča peč - razmere še zadnji najtežji del in smer bo premagana11 Klemenča peč - razmere hvala za posojeno12 Klemenča peč - razmere perspektiva z omenjene špice13 Klemenča peč - razmere in še od daleč14 Klemenča peč - razmere pokuk proti Golarjevi in Strevčevi peči, zadaj Olševa15 Klemenča peč - razmere pokuk v Logarsko16 Klemenča peč - razmere priprave za abzajl17 Klemenča peč - razmere odlično mu gre18 Klemenča peč - razmere pa še pokuk za slovo19 Klemenča peč - razmere20 Klemenča peč - razmere21 Klemenča peč - razmere22 Klemenča peč - razmere23
geppo     
28.9.2014
Zdravo
Nista vidva nič kaj "zarostana"..cool
marsikoga lahko z WD 40 pošpricaš pa ne bo tega prelezel...velik nasmeh
lp
djimuzl     
25.7.2018
Čeprav sem jo na Klemenčo peč mahnil brez plezalnih ambicij, sem moral na začetku vzpona vseeno malo poplezati.. nasmeh Šele ob povratku sem našel lažjo pot, ki pelje v smeri grebena peči po gozdni vlaki, ki se začne na zahodnem koncu pašnika za Klemenškovo domačijo. Razgledi z grebena so lepi, vidi se tudi v Matkov kot, pot pa je kratka.
Klemenča peč - razmere Olševa, Golarjeva peč, za njo greben Strevčeve peči, Huda peč in Raduha1 Klemenča peč - razmere Že proti peči, pogled nazaj proti Klemenškovi domačiji - lažja pot poteka po kolovozu pod domačijo, na sliki levo2 Klemenča peč - razmere Peči sem se lotil nekje na sredini - kjer sem našel strmo stezico, tudi poplezati je bilo treba3 Klemenča peč - razmere Na vrhu sem bil hitro4 Klemenča peč - razmere Pogled proti Logarski5 Klemenča peč - razmere ...6 Klemenča peč - razmere ...7 Klemenča peč - razmere Lepi razgledi8 Klemenča peč - razmere Proti dolini in Raduhi9 Klemenča peč - razmere Matkov kot10 Klemenča peč - razmere Klemenča peč je popularna med plezalci11 Klemenča peč - razmere Sidrišče12 Klemenča peč - razmere ...13 Klemenča peč - razmere V ozadju Turska gora in Rinke, Mrzla in Krnička gora v ospredju14 Klemenča peč - razmere Na Klemenškovi domačiji se lahko tudi okrepčate - savinjski želodec, žlinkrofi..15 Klemenča peč - razmere Logarska dolina16 Klemenča peč - razmere Raduha17 Klemenča peč - razmere Pogled na peč iz doline18 Klemenča peč - razmere Zmaj Lintver izginja v zijalko19 Klemenča peč - razmere Klemenča peč in Klemenškova domačija s Strevčeve peči20
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje