Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
 Planina (Grmada) nad Planino
6.12.2011 - donat
V nedeljo pop. na Planino nad Planinskem polju.
Megleno, rosilo, pot v začetku kar strma, razgledov ni bilo.
Bo treba ponovit v lepem vremenu.Ljudi kljub takemu vremenu kar nekaj. l.p.
Planina (Grmada) nad Planino Planina z Planine1 Planina (Grmada) nad Planino tud kuža gleda, kje je avto2 Planina (Grmada) nad Planino miza na vrhu3 Planina (Grmada) nad Planino cerkev v  mraku4 Planina (Grmada) nad Planino bunker5 Planina (Grmada) nad Planino lovska koča6
donat     
5.3.2012
V nedeljo iz začetka naselja Planina nad Planinskim poljem (parkiral malo naprej desno od križišča za Unec)na Grmado.
Šel sem po grapi in nato po levem grebenu direktno na vrh.Zaradi debele plasti listja in strmega brega je bila hoja kar zahtevna. Srečal skupino gamsov.
Nazaj sem šel po poti mimo cerkve in nato levo proti naselju Planina.
Opozoril bi, da ko prideš od avta čez travnik na gozdno pot, moraš iti levo cca 300m in nato po dokaj shojeni poti navzgor.Jaz sem šel direktno po kolovozu. Pot bi lahko bila vsaj malo označena in tudi kakšna smerna tabla ne bi bila odveč.
Planina (Grmada) nad Planino cel breg telohov1 Planina (Grmada) nad Planino rob, po katerem sem prišel na vrh2 Planina (Grmada) nad Planino vrh Grmade3 Planina (Grmada) nad Planino vrh Grmade4 Planina (Grmada) nad Planino manjka smerokaz Petričev vrh, glih do Santiaga ne mislim jet, (Jakobova pot5 Planina (Grmada) nad Planino cerkev sv. Marije6 Planina (Grmada) nad Planino naselje Planina7 Planina (Grmada) nad Planino naselje Planina8
joste     
9.3.2014
V petek sem se odpravil razgledat na poplavljeno Planinsko polje, obiskal sem tudi Planinsko goro. Prizori v teh koncih so trenutno resnično osupljivi in komajda verjetni - na blogu sem spisal nekaj stavkov in objavil več fotografij.

Povezava do fotografij: Rekordno poplavljeno Planinsko polje
Planina (Grmada) nad Planino Povsem poplavljeno Planinsko polje in naselje Planina.1
brett     
22.6.2020
Prvič na tej vzpetini, ki pa tik pod vrhom ponudi res top pogled na Planinsko polje z Unico, Cerkniško jezero, Slivnico in Javornike. Pot se da podaljšati do Sv. Lovrenca (1013m)od koder je lep razgled proti postojnskemu koncu.
Pot levo od kamnoloma je na začetku res strma, saj se vije po suhi hudourniški grapi. Tla so ponekod krušljiva, nanosi listja prekrivajo mestoma varen korak. Nazaj grede sem jo raje ubral po markirani poti preko opuščenega kamnoloma.
Planina (Grmada) nad Planino Strmina tudi po koncu hudourniške grape ne popusti. Je pa senca dobrodošla.1 Planina (Grmada) nad Planino Posvetilo koronavirusu.2 Planina (Grmada) nad Planino Cerkev Sv. Marije na 782m.3 Planina (Grmada) nad Planino Za dušo!4 Planina (Grmada) nad Planino Reka Unica ležerno te dni - priporočam veslanje po njej!5 Planina (Grmada) nad Planino Ostanki gradu Hošperk pri Planini.6 Planina (Grmada) nad Planino Ob poti.7 Planina (Grmada) nad Planino Na poti proti Sv. Lovrencu, ki ima travnati vrh. Spodaj cerkev Sv. Marije.8
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje