Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
 Poličanka
ločanka     
22.3.2020
To si predstavljam tako, da je sedaj polepšana, še bolj vabljiva. Imam prav?
črow     
25.3.2020
Tako je. Večina polomljenega drevja, je odstranjena iz struge in zložena na kupe.
Na skali desno od zapornic opuščene elektrarne, sem našel zapisano letnico. Verjetno je takrat elektrarna pričela z obratovanjem. Ta je napajala z elektriko vas Police, do sredine sedemdesetih let.
Poličanka1 Poličanka2 Poličanka3
miri     
25.3.2020
Oko sokolovo,črow.
črow     
5.4.2020
Neverjetno! Danes sem pogledal v grapo. Na tem mestu ni motorne žage in tudi prusika ni več. Odstranjeno je še par drugih. Najprej sem bil vesel, sem si mislil, da je nekdo čistil nesnago. Kmalu za tem mestom, sem našel še nekaj plastike in star emajliran lonec, zato sem opustil to misel in se sprijaznil z resnico. Človek postane res žalosten, ko spozna, med kakšnimi primitivci živi.
V grapi ni več oznak s prusiki......se pa tu zgubiti ne da. Samo po grapi in čimbolj ob vodi, tam je najlepše.
Poličanka1
miri     
5.4.2020
Se pa najdejo barabe.Če mu je manjkalo samo to,naj pa ima.mrk pogled
črow     
9.5.2020
Po dolgem času zopet v grapi. Opazil popravljena varovala, tudi za orientacijo je na novo poskrbljeno. Za prehod grape ni potrebno nobeno alpinistično znanja več. Je pa potrebna osnovna zaščitna oprema.
Milan48     
4.6.2020
Čudovito! Lepi kotički odkriti nam radovednežem. Lepe fotografije in opisi, ki nam bodo v pomoč, ko bomo zabluzili v te čudovite grape. Kmalu!
črow     
10.6.2020
Kozarska grapa je prekošena in odstranjeno podrto drevje s poti. Sta pa obe grapi, Poličanka in Kozarska, ob večjem deževju prehodni samo za mlade gamse in kaskaderje. Je pametno počakati vsaj dva dni, da se velika voda odteče in sta normalno prehodni.
Pri Kozarski, je potrebno pod plezališčem Lutne skale paziti, da nas od plezalcev shojene stezice, ne zavedejo. Ne smemo jim slediti navzgor, potrebno se je držati čim bližje potoku. Pod plezališčem je na potoku slap. Tik ob njem na levem bregu, poiščemo lep prehod skozi votlino med skalami. V tem delu je pot slabše vidna, vse ostalo je lepo shojeno in se da slediti.
Poličanka1 Poličanka2 Poličanka3 Poličanka4 Poličanka Prehod skozi votlino5 Poličanka Votlina6 Poličanka Izhod iz votline7
Stranica: 1 2       
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje