Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
 Krim
polh     
29.12.2017
Na zgornji polovici poti narejena gaz. Ga je bilo letos že več, vendar ni slabonasmeh
Krim1 Krim2
exwannabe     
29.1.2018
Po današnjih opravkih v Lj. kotlini je popoldan ostal še čas za skok na Krim. Pot iz Iške vasi kopna in suha. Razgledi pa taki: velik nasmeh
Krim1 Krim2 Krim3
blixabargeld     
4.4.2018
Zdravo. A je kdo kaj na Krim hodil te dni? Je gor še kaj snega, oziroma koliko?

Hvala
tinky     
4.4.2018
Na spletno kamero poglejnasmeh
blixabargeld     
4.4.2018
He he, tnx. Včeraj mi na domačem računalniku ni delala, pa sem mislil, da je problem v kameri. Na službenem računalniku pa dela nasmeh
BrankaM     
4.4.2018
Ni več sneganasmeh
nacka.     
4.4.2018
Blixabargeld: če kamera ne dela v Internet Explorerju, poskušaj vstopiti v Chromu ali Firefoxu.

Lp, Nacka
tinky     
4.4.2018
.....
Krim1
UROS1     
9.4.2018
Bil to soboto na Krimu. Razmere so odlične, snega ni. Le oskrbnike tega doma moram pograjati. Pred dvema dnevoma sem telefonsko rezerviral spanje pri njihovem predsedniku tega pd. Ko sem prišel po 5ih osvojenih vrhovih le končno na Krim, sem naročil kosilo, pijačo, kavo in tudi rekel pubecu, kateri me je stregel da bom še spal pri njih, pa ni nič rekel. Po kakšnih 40 min. me oskrbnica čudno glede, kaj tako dolgo kavo pijem in nato ji rečem, da se mi nikamor ne mudi, da sem danes naredil kar 6 vrhov in tukaj bom sedaj tudi spal. Ona pa kaj ? Kakšno spanje ? Pri nas ni mogoče spati, vsaj sedaj ne. Pokličem njihovega predsednika, kateri mi je obljubil spanje in on reče : joj, jaz sem na vas čisto pozabil.... in kaj sedaj ??? Nato glavni oskrbnik jezno name : zakaj pa nisi mene poklical ? Sem imel vsega dovolj in sem se nato odpeljal na Lubnik pri Škofji loki in tam zelo lepo spal, dobil odličen zajtrk in osebje zelo prijazno.... ODSVETUJEM OBISK KRIMA ! Mene več dogo tja me bo. Jih imam dovolj, odsvetujem obisk, raje pojdite na Lubnik ali kam drugam. Tudi kava na Krimu ni bogve kaj..... Uroš
Krim1 Krim2 Krim3
redbull     
9.4.2018
Res katastrofa, glede Lubnika pa super

potpodnoge     
9.4.2018
Sicer nočem biti pameten. Ampak naročilo skozi več rok je res velikokrat katastrofa, enako kot marsikje odnos do gosta. Pač, niso vsi za oskrbnike ali gostince.
cofka     
9.4.2018
Jaz vedno pokličem direktno in rezerviram. Ni pa treba, če ne gre vse gladko, takoj pljuvat oskrbniškega osebja.
zavest     
9.4.2018
Tudi moje izkušnje z aktualnimi oskrbniki na Krimu so slabe.

Prvič imajo objavljen napačen delovni čas na spletni strani in dejansko zaprejo eno uro prej.

Drugič te pozimi, v mrzli noči pri -15º C prav neprijazno odslovijo in zaklenejo pred nosom. Pošteno, gor sva nevede prišla po uradnem zaprtju doma (glej prejšnjo točko) in se želela vsaj na hitro preobleči. A vendar je nekaterim pretežko že pozdraviti oz. odzdraviti, kaj šele "normalno" pojasniti, da žal zaključujejo za danes. Saj rezultat bi bil isti, a brez grenkega priokusa. Tako da me zgornja zgodba o spanju prav nič ne čudi.
UROS1     
9.4.2018
Seveda je treba tudi pograjati, če ti obljubijo spanje, potem pa prideš tja, za seboj imaš že zelo dolgo pot, naročiš za jesti in piti ter poveš da bom tudi prespal, pa nobene reakcije, potem pa ko je na tem, da bi šel spati, pa takle efekt ! Sem bil zelo zelo razočaran. Že ko sem naročil za jesti in piti, ter povedal da bom tudi prenočil bi me moral tisti pubec takoj obvestiti, ej to pa ne bo šlo..... ne pa da ti lepo trošiš, ješ in piješ, počivaš, saj se nadejaš da boš šel nato spati, nato pa takšna reakcija in visoki ton oskrbnika, zakaj pa nisi mene poklical? Ja če se vi med seboj ne znate zmeniti, to ni moj problem....
UROS1     
9.4.2018
TAKO SE NE DELA Z GOSTI IN PIKA ! SLAB GLAS SEŽE V DEVETO VAS.
sloufut     
29.4.2018
Joj ubogi Uroš1, mu je dudica iz ust padla pa še mamica je pozabla varuški naročit da bo treba pleničko zamenat, zdaj se pa dere ko čednk. Povprečni hribovci smo malo bolj utrjeni in potrpežlivi. Če ne rata v prvo, pa ponovimo ali počakamo na bolše razmere. Res ni vsakdo primeren za oskrbnika, a očitno tudi ne za gornika. Osebno sem z osebjem doma na Krimu v celoti zadovoljen, res pa je da še nisem bil tako utrujen, da bi moral tam spati. In še namig za prihodnje: ko si že ravno bil v dolini bi raje zavil v kak 4 ali 5 zvezdični hotel v Ljubljani, kjer bi ti zagotovo postregli z lepšo posteljo kot v zakotnem planinskem domu, pa še totalno zdelanemu in utrujenemu ti ne bi bilo treba rinit na drug podoben hrib. Jej-jej, eni se pa res ne znajdemo.
Laščan     
29.4.2018
UROS1 - velik ljubitelj narave in gora, ferat, mogočnih gora in športa nasploh (tako piše v tvojem osebnem opisu), še dobro da si tako utrujen po 5ih osvojenih vrhovih (predvidevam da vsi okoli 1000m - vsaj kolikor poznam okolico Krima) uspel vrniti v dolino, se peljal da Škofje Loke (predvidevam),opravil še težak vzpon vse do Doma na Lubniku in upam da še pred nočjo do kraja izmučen zaspal na mehki pernici. Če nebi bil ljubitelj mogognih gora in ferat, ti to verjetno nebi uspelo. P.s. pa si pred spanjem dudico sam dal v usta, ali ti je pomagala varuška. Praviš da te dolgo ne bo več na Krimu ...hvalabogu !!!
exwannabe     
11.5.2018
Predšihtarski Krim. Še brez dežja. Pot iz Iške vasi pa brez posebnosti.nasmeh
Krim1
nejcf     
12.6.2018
Predvčerajšnjim sem šel na Krim po cesti z Rakitne. Ozračje je bilo precej nevihtno. Gostje pri koči so bili večinoma kolesarji.
Krim1 Krim Tik pod vrhom2 Krim3
Enka     
26.1.2019
Sta poti iz Strahomera (čez Kramarco in Strmec) shojeni? V katero smer je v zimskih razmerah bolj priporočljivo narediti krog?
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8       
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje