Planinarenje

Planinarenje

Forum

Slovensko English Forum Nova tema traženje
 Veliki greben
Macesna     
20.10.2017
Zanimiva in razgledna tura, mestoma zelo oster greben s strmimi travami pa ni za hece!
Včeraj sva ga obiskala. Najprej do Trat pod Koglom, nato pa sva zavila na dobro vidno travnato gredo, čez čas se na njej pokaže uborna stezica. Po prečkanju grape (malo se spustiš) sva se po plošči povzpela na greben.
V prvem delu je greben kar kosmat, v drugem delu pa postane bolj skalnat in lepši. Skala je mestoma dobra, mestoma pa sumljiva, da se na nekaterih mestih zdijo celo šopi trav zanesljivejši. Višje ko si, bolj se odpirajo razgledi, greben postaja vse ožji in preglednejši, srce pa vse bolj razigrano.
Veliki greben Iz Konca se ga vidi, Veliki greben, na desni strani. Levo Kogel.1 Veliki greben Veliki greben2 Veliki greben Po tej travnati gredi se povzpneva na greben3 Veliki greben Od tu se mi zdi pogled na Kogel in Gamsov skret zelo lep.4 Veliki greben Plošča5 Veliki greben V spodnjem delu je nekaj ruševja, mestoma pomaga stezica.6 Veliki greben Odštekana Štruca, julija sva šla čez JV greben.7 Veliki greben Greben8 Veliki greben Brana9 Veliki greben10 Veliki greben Zadaj Grintovec11 Veliki greben Pikica na sredini je bivak pod Skuto12 Veliki greben13 Veliki greben14 Veliki greben15 Veliki greben16 Veliki greben17 Veliki greben Na desni je, kar ne morem verjet18 Veliki greben19 Veliki greben Iz Žmavčarjev še en pogled na Veliki greben20 Veliki greben Brana na drugi strani. Lep dan je bil.21
panda     
21.10.2017
a je vama pomagal helikopter ?? http://www.gore-ljudje.net/informacije/136966/zmeden
Macesna     
21.10.2017
Ne. Ne bi opisala samo pol zgodbe.

Pri sestopu v Žmavčarjih sva res slišala helikopter, vendar nekje na drugi strani grebena.
coffee     
21.10.2017
http://www.kamnik.info/gorski-resevalci-so-bili-znova-v-akciji/
Stranica: 1 2       
Za objavu komentara se morate prijaviti:
Ime korisnika:
Lozinka:
Zapamti lozinku:
Ukoliko još nemate korisničko ime, morate se najprije registrirati
 
Copyright © 2006-2015 Hribi.net, Planinarenje