Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
V kateri državi se nahaja Grlovec (1840 m)?
Glasaj
šalamala / Zadnja sporočila

šalamala - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
šalamala18. 08. 2011 10:23:22
Tudi jaz moram pohvalit oskrbnika v POŠTARSKEM DOMU glede njune prijaznosti in dobre jedi. Cene se mi niso zdele pretirane, sicer z veseljem daš (vsaj jaz), če si v koči, kjer se počutiš dobro še kak cekin več!
Prijetno me je presenetilo naslednje dejstvo, da sta v POGAČNIKOVEM DOMU NA KRIŽHIH PODIH in v ZASAVSKI KOČI NA PREHODAVCIHmežikanje oskrbniški skupini mladi- bili sta super družba nasmeh(sama imam 24 let) pa tudi postrežba je bila fajn!

@joža x: malo me je zbodel tisti "glede na to kaj nudi", pa sem rekla, da napišem: Je že res, da bi na marsikateri koči lahko večkrat oprali rjuhe ali imeli v ponudbi še kaj drugega kot enolončnice (ne leti na Dom Klementa Juga, ker še nisem bila tam) drugače pa na koči ne pričakujem takega luksuza kot v hotelu, sploh pri višje ležečih. Sicer pa po mojem okusu Portorož ne seže do kolen naši Lepeni in okolici. Ampak mogoče bom tudi drugače razmišljala o "temu kaj nudijo", če bom enkrat imela otroke. Je pa res da imajo v hotelih ponavadi na določeno starost (količino) otrok(a) popuste oz. zastonj prenočitev cool... to bi lahko tudi imeli na kočah...
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići