Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste že bili pri Jezeru v Lužnici?
Glasaj
anonimni / Zadnja sporočila

anonimni - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
anonimni23. 12. 2011 09:33:47
Hvala za vse napotke, vidi se, da dobro poznaš pot ali pa imaš dober spomin...

Sam sem bolj previden izmed dvojice, kolega pa ima sicer opravljene neke tečaje; je alpinist pripravnik in je za moje pojme malo nor (kot je običajno za to stroko), v soboto gre na Mojstrovko smučat. Sicer imam kar nekaj izkušenj z zimskimi vzponi, ponavadi sem sicer hodil v okviru večje organizirane skupine z izkušenimi vodniki, lani in letos bolj z kolegi, čeprav nič tako resnega. Večinoma sem pa hodil v 'spomladanskih' mesecih, ko je bil sneg večinoma predvidljiv in zanesljiv, v teh mesecih pa nimam ravno feelinga za sneg in vedno raje vprašam ter se prepričam še o kakšnem drugem mnenju o razmerah, zato sem pa mislil vprašati bolj o stanju in primernosti snega kot o čem drugem, čeprav so tvoji napotki glede poti zelo dobrodošli in uporabni.

Nimam pa težav z obračanjem, skorajda vedno se že izkazalo za pravilno, pa tudi Sedlo je čisto lepa destinacija. Skratka, bomo videli.
anonimni21. 12. 2011 15:44:21
To si bil čez Streho? Z kolegom razmišljava, če bi šla naslednji teden, čeprav so za soboto napovedane manjše padavine... Načeloma verjetno ne bi smel biti problem, z vso opremo pa določeno mero previdnosti?

Letos pozimi še nisem bil v gorah, razen kak mesec nazaj na Turski in Brani, pa še tisto so bili le na osojni strani zaledenela snežišča in zametena pot (iz Okrešlja), in seveda precej leden Turski žleb. Zdaj je zgleda kar dosti bolj zasneženo... Na Grintovcu sem bil pa dvakrat poleti, ampak nikoli še pozimi.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići