Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste že bili pri Jezeru v Lužnici?
Glasaj
JezniPohorc / Zadnja sporočila

JezniPohorc - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
JezniPohorc4. 01. 2012 09:45:04
Maja, hvala za izčrpen odgovor. Se popolnoma strinjam s tvojim pisanjem. Žal je tako, da komaj na terenu vidiš, ali si se odločil pravilno. Za to pa je potrebno imeti nekaj izkušenj in predvsem občutek raznih čevljev. Sam sem doma včeraj naredil manjšo inventuro in našel še ene enake Planikine čevlje, ki so od očeta, vendar jih ne potrebuje. So pa enak model, ki sem jih imel sam, preden so mi odpovedali. Tako, da bom verjetno z nakupom kar počakal oz. ponosil še te.
JezniPohorc3. 01. 2012 20:35:12
Eto, sem bil v Alpini in Pekotu, kjer so imeli Planiko. Alpinini čevlji mi nekako niso sedli oz. me je tiščalo. Nato poskusil Planiko, najprej model Mangart AVS, ki se je dobro prilegal nogi, ampak me je mogoče malce zmotila trdota, ki je nisem vajen. Nato sem poskusil še model Trenta, ki je res mehak in prijeten na nogo. Sam največ hodim po hribovju, zato se mi zdi, da bi bil model Trenta najbolj primeren. A nekako me vleče tudi v gorovje (poleti bi rad šel tudi na Triglav in druge gore), zato kar je bolj primeren model Mangart. Vsekakor pa bo več hoje po raznih hribih....
Kaj bi priporočali v mojem primeru?
JezniPohorc3. 01. 2012 15:04:11
Hvala. Sem čisto spregledal. Danes grem v Alpino in Borovo. nasmeh
JezniPohorc3. 01. 2012 13:56:51
To mi je jasno, da je težko priporočat točno določeno firmo. Zanima me, katere so tiste firme, ki se jih splača gledat. Da delajo čevlje, ki so kvalitetni, udobni in vzdržljivi? Zanima me, kje bi bilo mogoče najti kako trgovino s Planikinimi čevlji? Svoje Planikine čevlje sem imel preko deset let, zato sem res navdušen nad kvaliteto, a žal ne vem, če so jo v tem času obdržali.
JezniPohorc3. 01. 2012 10:35:37
Zadnje čase se vse več navdušujem na pohodništvom in žal so mi Planikini odlični pohodniški čevlji začeli razpadati na podplatu, saj že imajo na grbi preko deset let. Tako sedaj iščem nekaj novega. Moj teren so večinoma hribi in nižje gore. Super bi bilo tudi, da bi bil čevelj primeren za kakšno bolj resno turo, recimo na Triglav. Seveda poleti. Zanima me, kaj priporočate od firm? Zavedam pa se, da bo treba stopit do trgovine in čevelj resno preizkusit pred nakupom.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići