Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasaj
green joga / Zadnja sporočila

green joga - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
green joga15. 02. 2012 22:24:49
Midva s kolegom sva bla v nedeljo. Do planine pri jezeru je nekako zgažena pot in tudi dol na Vogar so smučali. Naprej od Planine pri jezeru sva sicer midva nekaj shodila v smeri proti Planini v Lazu in na Slatno, vendar je bilo veliko puhca in se najina gaz verjetno ne pozna kaj dosti in možno, da je še kaj snežilo od nedelje. Za smučat je kr vredu, za hodit je pa kr naporno. No do Planine pri jezeru je še kar vredu.
green joga29. 01. 2012 22:09:06
Evo danes sva bla s kolegom na Dovškem križu. Včeraj prespala na bivaku in danes zjutraj gor. Že včeraj sva srečala znance, ki so se že spuščali v dolino, tako da sva dobila informacije o razmerah iz prve roke. Nekaj malega so nama zgazili, vendar je sneg suh in nepreobražen, tako da se na mestih še vedno udira. Grapa je lepa. Na vrhu ima kopen skok težavnosti II. Za tiste, ki niste vajeni plezanja z derezami v kopni skali priporočam, da imate s seboj vodniško vrv (30m, 8mm) ali pač 30 - metrsko vrv. Šele na po izstopu iz grape se nama je odprl svet, saj sva prej kar nekaj časa hodila po megli. Danes je tudi zelo močno pihalo, tako da še zdej čutim kako me malček brije po obrazunasmeh. Drugače pa čudovita tura polna izkušenj in dogodivščin.
green joga26. 01. 2012 17:37:48
Mene zanima isto kot Arafata76.
green joga12. 01. 2012 23:25:47
Mene tud zanima, če je kje kej narejenga. Tako da Matejn kr poročaj jutrinasmeh
green joga8. 01. 2012 22:08:18
Jst sm bla tud danes namenjena s kolegom na Veliki vrh. Na vrhu Kofce gore sva se rajš odločila, da grema v desno do Malega in Velikega kladiva, ker je bla vidljivost boljša pa še pod grebenom do Velikega vrha je blo že nekaj splazeno. Niti do Velikega vrha niti do Kladiva ni shojeno oz. zdej je shojeno vsaj malo do Kladiva, ker sma midva danes naredila gaz.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići