Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasaj
meXem / Zadnja sporočila

meXem - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
meXem2. 08. 2013 18:38:47
Eno preprosto vprašanje... Koliko časa "normalne" hoje je od doma planike do kredarice? Namreč, planika je baje v nedeljo polna, zato bomo mogli pot podaljšat in prespati na kredarici...

Hvala za odgovor in lep pozdrav !
meXem6. 07. 2012 19:07:35
hvala 5Xum !

Samo še enom vprašanje, po akteri cesti pridemo z avtom najhitreje iz bohinja v štartno točko na koncu ceste na pokljuki ?
Je kakšna bližnjica ali moram nazaj do bleda in potem proti pokljuki...
meXem5. 07. 2012 22:50:14
Pozdravljeni,

zanima me v kateri koči je najprimerneje prespati glede na potek naše začrtane poti?
Štartamo zjutraj cca 8.00 iz pokljuke ter gremo na vrh triglava, potem pa se bi spustili proti triglavskim jezerom. Nekje pred jezeri bo treba prespati, sedaj pa me zanima glede razdalje in časovne omejitve kje je najbolje prespati oz. do katere koče bomo prišli pravočasno (tempo nebi bil ravno najpočasnejši, tekali pa ravno tudi nebomo).

Verjetno bo najprimernejša Tržaška koča ane? Ali pridemo v enem dnevu tudi do Zasavske koče?

Hvala in lep pozdrav !
meXem29. 06. 2012 08:48:02
Hvala vsem za odgovore. Je za razmislit ja nasmeh
Še mogoče obstaja kakšen drug "krog" pri katerem gremo mimo jezer in se na koncu vrnemo na štartno točko, ali pa vsaj v bližini nje?

Bohinj-pokljuka je ene pol ure vožnje a ni tako?
meXem25. 06. 2012 18:08:13
Pozdravljeni,

Prosil bi za malo pomoči pri organizaciji pohoda na triglav. Z kolegi se odpravljamo v naslednjem mesecu na triglav (prvič), kondicija in pripravljenost ni težava ker smo vsi aktivni športniki. Težava nastopi sedaj, ko nevem po kateri poti bi šli gor (vsekakor hočemo mimo triglavskih jezer in pa skupaj porabiti dva dni, torej predvidevam, da bi bilo potrebno prvi dan doseči vrh in nato prespati na kredarici ali planiki). Razmišljal sem, da bi štartali iz vrat in šli gor po Tominškovi poti, drugi dan pa mimo jezer in preko komarče v bohinj. Pri tej poti je problem prevoz, kajti pred začetkom bi morali pustiti en avto v bohinju (to pol pomeni kar nekaj dodatne vožnje).

Torej, prosim za bilokakšen nasvet nasmehnasmeh
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići