Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasaj
urskas / Zadnja sporočila

urskas - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
urskas13. 08. 2013 21:48:54
planinka22...jaz mislim, da ko greš v hribe moraš vedno imeti topla oblačila. npr.Na Kredarici zvečer, zjutraj ne glede na meseec vedno malo piha in rabiš flis in windstoper.
Sicer pa sem bila večkrat na triglavu v sept., ko so bile podobne temparature napovedane.... na soncu in med hojo smo še vedno bli v kratkih rokavih. Na vrh smo pa potem šli v vetrovki in dolgo&kratko majico spodaj. nič drastičnega... vseeno bilo super. Moj nasvet je ..čim več plasti...pa kakšna kapa za zgodnje jutranje ure in obvezno rokavice za po klininih pa itak obvezno.Pa srečno in veliko čudovitih razgledov.
urskas31. 07. 2013 11:37:18
še moja izkušnjanasmeh.... ko sem prvič šla na triglav.. smo bili vsi v skupini relativno neizkušni(samo eden izmed vseh je že bil prej na triglavu--z doliča) in smo šli po dolini voje in nato naprej proti kredarici..torej podobno kot če greš s pokljuke na kredarico.Zdaj ko gledam nazaj.. po prehodenih skoraj vseh možnih dostopih na triglav.....meni je bila bolj všeč voje-kredarica, ker je veliko po gozdu(pride prav v vročini)se pa vleče ...tako kot iz krme.S tega vidika so boljše in hitrejše poti iz doline vrat. Če gre nekdo na triglav je torej pripravljen tudi na malo plezanja in bi zmogel tudi zavarovano pot čez prag. ta pa je moja najljubša ...čeprav je na določenih delih zahtevna... nič resnega. poti kot so krma, dolina voje, s pokljuke se preprosto preveč vlečejo in sama pot ni tako zanimiva.. čez prag pa je že malo doživetje pot sama.Samo moje mnenje.
urskas19. 06. 2013 00:08:43
Zdravo!
Je kdo šel s kolesom do valvazorjeve koče-iz Žirovnice?Koliko km je &kako strmih?Koliko se jezijo, če zakleneš kolesa tam ob kakšno ograjozavijanje z očmi
urskas9. 05. 2013 11:01:30
glede na zadnje tople in deževne dni... vprašanje ne bo več tako provokativno nasmeh...a je na poti še vedno sneg.... zanima me predvsem, če se da brez zim.opreme...
urskas26. 09. 2012 00:23:25
Tako je... snemali so nekaj o sfingi
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići