Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste že bili pri Jezeru v Lužnici?
Glasaj
metado / Zadnja sporočila

metado - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
metado13. 01. 2015 20:28:41
Jax - trenutno jih kupujem in ti iz prve roke povem da jih je zeeelo tezko dobit. Nimajo niti nobene izbire niti stevilk. Vse je potrebno dodatno narocati in cakati kak dan dva da jih posljejo. V Intersporu so imeli zenske model samo Jalovec kolikor pa jaz vem ima Planika se kar nekaj drugih modelov tako da je tezava....ampak ce cevelj res zelis ga dobis. Samo v Turnisce poklices in ti ga dostavijo v najblizjo trgovino.
metado13. 01. 2015 09:39:22
@dkranjc27 Kupim preizkusim in javim...Hvala za pomoč nasmeh. Tudi jaz mislim da ne bo razočaranja nasmeh
metado13. 01. 2015 08:17:07
@smatjaz ja meni tudi zeelo paše na nogo zato bi ostala pri preverjenem...vendar sta modela Anapurna in Jalovec res precej trda...sem se dogovorila da poskusim še Kanin (ampak žal nima Vibram podplata) pa se potem odločim.

@dkrajnc27 sem jaz istega mnennja da za resne čevlje je potrebno obiskat tudi resno trgovino (v tem primeru se bolj nagibam na Iglu oz. Kibubo ki so res specializirani za te zadeve). Moti me samo to ker so Planikini čevlji nekako težko dostopni in nimajo svoje trgovine da bi lahko na enem mestu poskusil več modelov in našel tistega "the one".
Grem še v Iglu poskusit WS TRANGO TREK MICRO EVO GTX pa se potem odločim ali te ali Planika Kanin.
metado12. 01. 2015 21:25:30
Dkranjc27! Hvala za odgovor. Cevelj je res kot narejen zame ampak me malce pusca v dvomih. Jaz sem jih gledala v intersportu in mi jih je trgovec z vsem zanosom priporocal. Kar se tice Alpine pa sem ze imela pred casom Tibet lady ampak se jih nikor nisem mogla navadit, zato so nasle drugega lastnika. Iglu in Kibubo pa precekiral. Kaksen model ki mi ga priporocate (cenovno dostopen)?
metado12. 01. 2015 19:46:39
Zdravo, po parih letih premora se imam spet namen odpravit v hribe (spomladi). Ker so bili moji prejšnji gojzarji Planika, se tudi sedaj nagibam k njim. Prosim za kakšen nasvet glede modelov Anapurna in Jalovec. Meni se sicer zdita precej trda in mi zato nekako ne sedeta na nogo. Prodajalec mi je danes priporočal Salomon Quest 4D GTX, ki pa so mi neverjetno sedli na nogo. Malce dvomim v čevelj zato bi potrebovala kakšen pravilen nasvet glede teh modelov in kakšno izkušnjo. Ture pa bi bile od sredogorja do visokogorja, zato tudi iščem prav čevelj.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići