Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasaj
Sargon / Zadnja sporočila

Sargon - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
Sargon10. 03. 2023 18:51:59
In katera država je pristala na združitev Nemčij, umaknila svojo vojsko iz Vzhodne Nemčije in razpustila Varšavski pakt ob zagotovilu, da se NATO ne bo širil na vzhod?

In katera država je obdržala svojo vojsko v Nemčiji še 70 let po 2.svetovni vojni, namestila jedrske rakete srednjega dosega na ozemljih Nemčije, Poljske in Romunije in obenem izstopila iz sporazuma, ki se tiče teh raket? In katera država je svoji "zaveznici" uničila temeljno energetsko infrastrukturo, plinovod iz Rusije skozi Ukrajino pa še vedno obratuje?
Sargon5. 03. 2023 16:02:51
Zgornja zgodba, neverjetno podobna ameriški, z možem kongresnice v glavni vlogi. Ameriška se je končala, kot po navadi, s hollywoodskim happy endom, ruska pa tradicionalno po receptu Dostojevskega.
Sargon21. 02. 2023 01:52:03
Bodo ZDA zmagale v bitki proti balonom? Težko, sestrelijo enega nad Karolino, se pojavita dva nad Aljasko, pospravijo ta dva, jih pet drsi nad Vzhodno Evropo.

Ampak kdo sploh govori o zmagi? Leta 2001 so Američani na začetku Velike vojne proti terorizmu vdrli v Afganistan, v 14 dneh porazili talibane, ki so izginili v Hindukušu, potem pa so 20 let izvajali socialni inženiring, kajti splošno znano je, da so generali najbolj usposobljeni, da Afganistancem demokracijo vtepejo v glavo, še bolj pa seveda za vodenje protikoronskih komisij - kdor preživi, preživi. Toda vojaške zadeve jim gredo slabše od rok in po dvajsetih letih talibani okupatorje brcnejo iz države. So zgleda kot baloni, ustreliš enega, se pojavita dva. In malo bolj so neugodni, ker streljajo nazaj.

Ko je predsednik Biden videl, da so dosegli cilj, je ukazal umik, ki je sicer potekal v tempu hurry, hurry, super scurry, pa vendar uspešno. Triumfalno vrnitev domov pa je zopet pokvaril Julian Assange s pripombo, da cilj afganistanske ekspedicije ni bila demokracija, človekove pravice in enakopravnost žensk, ampak 2300 milijard dolarjev državnega denarja pretočiti v žepe privatnih vojaških korporacij.

Da se jim svet smeji, to Američanov ne boli, dokler jim svet plačuje njihove rakete. Balonijada pa je bila uganka, dokler je niso razvozlali v oddaji Jimmy Dore Show. V kongresu sprejemajo proračun in kongresniki se opirajo na balone, da bi napihnili proračun. Senator James Risch iz Idaha pravi: To je invazija na ZDA z baloni. Resnično moramo varovati naš zračni prostor, imeti moramo integrirani radarski sistem in raketni ščit. Baloni kažejo na razpoke v naši obrambi in to moramo popolniti. Senator Dan Sullivan iz Aljaske, kjer jih je balon posebej močno prestrašil, tam v divjini, kjer složno živijo z grizliji: mislim, da noben senator v tem trenutku ne bo podprl zmanjšanje obrambnega proračuna.

Balon za 12 dolarjev je glavni argument za več sto, mogoče milijardno investicijo. Kdor zna, pač zna.
Sargon8. 02. 2023 03:07:36
Kovid, Ukrajina.
Zaradi Kovida je v treh letih umrlo blizu 7 milijonov ljudi. Pustimo ob strani dilemo z/zaradi. Povprečna starost umrlih je višja od pričakovane življenjske dobe. Zaradi Kovida je bilo izgubljeno manj kot 7 milijonov življenjskih let. V tem času se je prebivalstvo v svetu povečalo za okrog 200 milijonov, toliko kot imajo npr. prebivalcev Nemčija, Francija in Španija skupaj.

V Ukrajini je do zdaj življenje izgubilo blizu 200.000 ukrajinskih in ruskih vojakov, izgubljeno je bilo okrog 8 milijonov življenjskih let, bistveno več kot med pandemijo v celem svetu.

V letu 2021 je v ZDA zaradi mamil umrlo 108.000 ljudi, v veliki večini mlajših. Z gotovostjo lahko ocenimo, da je bilo v ZDA zaradi mamil izgubljeno več življenjskih let kot zaradi Kovida v celem svetu.

Profesor John Ioanidis s Stanforda pravi, da tuberkuloza letno vzame 1 milijon življenj. Umirajo ljudje v aktivni življenjski dobi 25-45 let. Letno je zaradi tuberkuloze izgubljeno 30 milijonov življenjskih let. Profesor pravi, da se zna zaradi lokdavna in povečanja revščine to število podvojiti.
Sargon8. 02. 2023 01:53:55
Ko je bil sprejet sklep, da Zahod pošlje tanke v Ukrajino, je Donald Trump tvitnil: Najprej pridejo tanki, nato sledijo jedrske rakete. Končajte to noro vojno zdaj. Tako enostavno je.
Enostavno je bilo marca, ko sta bili Ukrajina in Rusija blizu sklenitve miru, a se je vmešal hlapčič ZDA Boris Johnson in torpediral sporazum, kajti ZDA svojega strateškega cilja še niso dosegle. Zdaj postaja pot k miru vse težja, zlasti za Ukrajino in Evropo.

Medtem se kupčkanje z orožjem nadaljuje, zdaj cincajo z letali, zlasti Poljaki so zagreti, vendar imajo sami malo letal. Ukrajinski ambasador v Nemčiji pa kar naravnost zahteva, da v Ukrajino pošljejo jedrsko orožje. Bo imel Trump zopet prav? Doomsday Clock pa zdaj kaže 90 sekund do sodnega dne.
Sargon30. 01. 2023 01:52:22
Tanki ne - tanki da.
Običajni ljudje težko razumemo evropsko politiko, sprejemanje, spreminjanje, pojasnjevanje stališč. Zelo me spominja na brazilsko capoeiro. Nemški kancler pravkar potuje po Braziliji in Argentini, da se še malo izuri v gibkosti, obenem pa nafehta nekaj orožja, ker so nemška skladišča polprazna. Bomo videli, mogoče pa bo iz letala stopil s tango koraki.

Nemci so končno pristali, da pošljejo Leoparde v Ukrajino, sprva dober ducat, nato vseh skupaj 88. Tudi Američani bodo poslali svoje Abramse, vendar ne iz zalog, temveč novo narejene proti koncu leta. Ob tem poteka nabiralna akcija tankov in računajo, da bodo nabrali 320 tankov.

Ker nekateri mediji in vojaški eksperti to prikazujejo kot game changer, je dobro, če pogledamo, koliko tankov imajo evropske države. Npr. Madžarska 30 Slovenija 44 Avstrija 66 Hrvaška 72 Finska 200 VB 230 Nemčija 245 Srbija 290 Bosna 320 Francija 530 Belorusija 530 Bolgarija 710 Romunija 940 Poljska 1090 Grčija 1350 Ukrajina 2030 Rusija 12950.
Seveda je v Ukrajini in Rusiji skupaj zdaj okrog 2000 tankov manj.

Res je čudno, ker ob teh številkah ravno na Nemce najbolj pritiskajo. Zelo dobro je to razložil dr.Golob: predvsem gre za simbolično dejanje. Vendar bodo s to simbolično potezo Nemci poteptali svojo zakonodajo, ki prepoveduje izvoz orožja na vojna območja in za dolgo, mogoče za vedno pokopali svojo Ostpolitik, ki je bila ena od glavnih stebrov nemškega in evropskega gospodarstva in blagostanja.

Švicarsko-ameriški poslovnež in ekonomski analitik dr. Marc Faber, ki zdaj živi na severu Tajske je v enem pogovoru o ameriškem in evropskem gospodarstvu o evropskih politikih dejal: ali so popolni ignoranti ali pa podkupljeni kriminalci. Mi pa ostanimo optimistični, imeli bomo zelen(skijev)o demokracijo, ves evropski denar bo šel v Ukrajino, kjer ga bo na naše veselje in bog ve v čigavo korist obračal BlackRock.
Sargon29. 01. 2023 01:54:13
Karl Marx je napisal: Zgodovina se ponavlja, prvič kot tragedija, drugič kot farsa.
Poglejmo naš primer. Slovenci smo skoraj celotno zgodovino živeli v germanskem vplivnem območju in z Nemci oz. Avstrijci delili usodo.

Pred nekaj več kot 100 leti so se slovenski fantje v avstroogrski armadi borili na Vzhodni fronti - proti Rusom. Zakaj že? Mnogi so padli, mnogi pogrešani, soldati pokopani neznano kje. Iz našega malega kraja je padel 1 letnik fantov bodisi v Galiciji bodisi na Soški fronti.

Le dobrih 20 let pozneje ponovna prisilna mobilizacija dvajsetletnikov v nemško vojsko, predvsem bolj krepkih in s kakšno arijsko potezo. Večino so poslali, tako so rekli, na rusko fronto. Večja vojna, večje žrtve, tragedija.

Zdaj nemška ministrica pravi: nismo v vojni med nami samimi, smo v vojni proti Rusiji. Dan ali dva kasneje pravi, da so jo narobe razumeli. Torej nismo v vojni z Rusijo? Farsa.

Če se z nekom stepem in mojemu nasprotniku nekdo ponudi kol, da me z njim tresne po glavi, ali je ta tretji nevtralna oseba? In če je kol železni ali ni tretji zdaj glavni nasprotnik?

Zahod je v vojni z Rusijo vsaj od leta 2014 dalje, zasnove pa so starejše in spadajo v okvir ameriške geopolitične strategije. Ukrajina je le prilika, ki so jo mojstrsko izpilili s pomočjo ukrajinske diaspore v ZDA in Kanadi. Gospa ministrica ne ve ali smo ali ne v vojni z Rusijo; ker je nemška politika v stanju neverjetne psihološke racionalizacije, pa tudi ne ve, da obenem poteka tudi vojna proti Nemčiji, vendar ne s strani Rusije. Kar se tiče nas, tanke smo poslali, bodo sledili naši vojaki?
Sargon27. 01. 2023 01:43:31
Skoraj natančno 80 let po kapitulaciji 6. nemške armade maršala Von Paulusa pri Stalingradu, je nemška ministrica, sonaravna in zelena Annalena Baerbock izjavila: Smo v vojni z Rusijo.

Dan pozneje je italijanski zunanji minister Antonio Tajani dejal: Evropa nima samostojne zunanje in obrambne politike, povsem sledi ZDA.

Če kdo sprejme trditev, da je Evropa enotna kot še nikoli, mora tudi zgornji izjavi vzeti kot skladni, kajti pri takšni enotnosti pač vsi trobijo v isti rog. Iz tega pa sledi sklep: ZDA potiskajo Nemčijo in Evropo v vojno proti Rusiji. V bistvu za to gre, to je strateški cilj, Ukrajina ni važna, je samo sredstvo, žrtvovali jo bodo.
Sargon9. 01. 2023 02:11:30
Samoodločba narodov ni samoumevna pravica. Primer Češke in Slovaške, ki sta se mirno razšli, je redka izjema. Praviloma ob nastajanju, preoblikovanju ali razpadanju držav prihaja do hudih spopadov ali vojn. Primerov je veliko. Dogajanje v Kataloniji je res najbolj nazorno in samo še dodatno pokaže, kako je samoodločba Kosova plod pristranske in nepremišljene politike EU in ZDA.

Enačenje samoodločbe Slovenije in Kosova pa je absurdno. Po razpadu Avstro.Ogrske so slovanski narodi v monarhiji ustanovili Državo Slovencev, Hrvatov in Srbov, ki se je kmalu zatem združila s Kraljevino Srbijo v Državo Srbov, Hrvatov in Slovencev. Ti trije narodi so bili državotvorni, vsi ostali narodne manjšine. Historično pravni položaj Albancev in Slovencev nikakor ni primerljiv. Razen tega Albanci že imajo svojo državo, bodo torej imeli dve ?
Sargon9. 01. 2023 01:02:41
Hvala guki za prijazno povabilo na izselitev.

Predsednik Zelenski je prav to svetoval Rusom v Donbasu: komur tu ni všeč, naj se preseli v Rusijo. Pozneje, ob referendumih, je minister Lavrov dejal: Rusi v Donbasu počnejo prav to, kar jim je svetoval Zelenski. Preselili se bodo v Rusijo, s seboj pa vzeli zemljo na kateri so se njihovi predniki rojevali, jo s trudom obdelovali in za njo umirali.

Mene pa zdaj mori skrb, kako naj s sabo odnesem svoje parcele. Kaj če na njih proglasim eksklavo Ruske federacije - ampak le, če mi Putin pošlje pomoč.
Sargon8. 01. 2023 02:56:31
Težko je smiselno razložiti dvolično politiko zahoda v primeru Ukrajine in Kosova.

Najprej pojem Zahoda ali kot pravijo Collective West. Ki da še nikoli ni bil tako enoten, kot je zdaj, v vojni proti Rusiji. Pravljice medijskih drekačev. Takoimenovani Zahod je unipolarni svet z ZDA kot svetovnim hegemonom in ameriškimi vazali. ZDA nimajo zaveznikov, imajo samo podrepniške države. Kot pravi Kissinger: nevarno je biti ameriški nasprotnik, biti prijatelj pa je usodno. Prav to zdaj v prvi vrsti doživljajo v Nemčiji, potem pa še v celotni Evropi. Evropa nima več svoje politike, njeno politiko usmerja NATO, v njem pa komandirajo ZDA.

Takšen odnos ZDA do zaveznic ni nekaj novega. Le nekaj drobcev, da to ponazorijo. Prvemu generalnemu sekretarju NATA lordu Ismayu pripisujejo besede: NATO je bil ustanovljen "to keep USA in, Russia out and Germany down". ZDA imajo v Nemčiji še vedno 130 vojaških baz. Približno enako število tudi na Japonskem. Profesor ekonomije na Missourijski univerzi v Kansasu Michael Hudson pravi, da sta Japonska in Nemčija glavni proizvajalki presežne vrednosti, ki jo črpajo ZDA preko finančnega sistema. Japonska je bila v silovitem ekonomskem vzponu po letu 1970, leta 1990 pa je ob ameriški asistenci doživela krah od katerega se ni več opomogla. Nekaj takšnega se sedaj dogaja z Nemčijo. Nemčija je bila po združitvi dolgo v stagnaciji, da je vzhodni del bolj ali manj uspešno integrirala v moderno industrijsko državo. Potem je širitev EU, zagotovitev poceni energije in surovin iz Rusije in outsourcing industrije na Kitajsko od kjer so dobivali poceni komponente za svoje drage naprave in stroje - nemško gospodarstvo pognalo v vzpon, ki je držal pokonci celotno Evropo.
Zdaj so Nemce odrezali od Rusije, zahtevajo spremembo odnosov s Kitajsko, Poljaki nenadoma terjajo od Nemčije 1300 milijard evrov vojne odškodnine, zopet se nekaj oglašajo Grki. Res, Evropa še nikoli ni bila tako enotna: Rusija je sovražnik št. 1, očitno je Nemčija tik za njo. Mnogim Nemcem to ni všeč, vidijo kam to pelje, počasi se prebujajo - no, mediji jih proglašajo za Putinove operativce, zunanja ministrica bo stala v bran Ukrajini ne glede kaj mislijo njeni volilci.

Takšni politiki unipolarnega sveta čikaški profesor Mearsheimer pravi politika liberalne hegemonije. Zahodni voditelji neprestano govorijo o svobodi, demokraciji, človekovih pravicah, zlasti sedaj pa o na pravilih temelječem mednarodnem redu - Rules Based International Order. Vendar je država, ki je največkrat kršila mednarodno pravo in resolucije ZN prav ZDA.
En tak primer kršenja mednarodnega prava so sporazumi iz Minska, kjer prava resnica počasi prihaja na dan. S tema sporazumoma naj bi dosegli mir med Ukrajinci in Rusi v Donbasu, v prvi vrsti pa iz obroča rešili del ukrajinske armade. Prvi je bivši ukrajinski predsednik Porošenko dejal, da so bili sporazumi le kupovanje časa za Ukrajino, da se okrepi in oboroži. Kasneje sta isto potrdila Angela Merkel in Francois Hollande, podpisnika sporazumov. Ker je sporazumom sledila resolucija ZN 2202 so postali del mednarodnega prava. Merklova in Hollande nista samo lagala in dajala lažne obljube o mirnem reševanju krize, kršila sta tudi mednarodno pravo. To je tisti zahodni Rules Based Order.
Jasno se vidi, da so zahodni voditelji že leta 2015 pripravljali vse za vojno v Ukrajini. Ukrajina je imela veliko sovjetskega orožja, NATO je potem dobavil ogromne količine orožja in uril vojake, da so postali ob turški, druga najmočnejša Natova sila, čeprav formalno ni bila članica. Kar se je potem dogajalo januarja in februarja 2022 - na eni strani manevri in priprave ukrajinske vojske ob meji Donbasa in Krima na akcijo podobno hrvaški Nevihti, o tem v medijih tema in molk, na drugi strani manevri ruske vojske ob ukrajinski meji, pod žarometi. Rusijo so porinili v vojno.

Kaj imata skupnega Kosovo in Ukrajina in zakaj dvolična politika. Srbija je tradicionalna zaveznica Rusije. Kosovo je šibka točka Srbije, boj za Donbas je šibka točka Rusije. Dvolična politika ima en cilj, pritisk na Rusijo, Srbijo pa preko Kosova podrediti zahodnim institucijam. Upoštevati je potrebno še širši svetovni okvir v katerem unipolarni svet neizogibno prehaja v multipolarni, kjer bo vodilno vlogo verjetno igrala Kitajska, Srbija pa je tudi ena od pomembnih kitajskih postojank v Evropi.
Kar se tiče pravil unipolarnega sveta - ZDA jih pišejo sproti, po potrebi, nikdar v svojo škodo.
Sargon28. 03. 2022 02:39:23
Aleksander Solženicin je napisal: Meja med dobrim in zlim ne poteka med nami in onimi drugimi, temveč teče skozi vsakega človeka posebej.
Govoriti Američani so dobri, Rusi so zli ali obratno, v luči zgornje izjave, zato nima nobenega pomena. Zato pa je tudi sedanja histerična demonizacija Rusov popolnoma nesmiselna in kaže le primitivni barbarizem tistih, ki to počenjajo. Zahtevati od operne pevke, da se odreče svoji domovini, črtati Čajkovskega z repertoarja; zgleda da manija javnega izražanja krepostnega ogorčenja nima meja. Bodo zdaj knjižnice začele javno sežigati dela Dostojevskega, Tolstoja ali Čehova ? Je pa očitno - histerični pogrom proti ljudem, ki niso hoteli pristati na vsiljeni medicinski poseg in so jih imenovali antivakserji, je zdaj preusmerjen proti Rusom. Včeraj Džoković, danes Medvedev. Očitno potrebujemo sovražnike, vidne in nevidne oziroma izmišljene,da nam preusmerijo pogled in pozornost.

Ne zato, da bi preštevali ali primerjali žrtve, bolj zato, da se zavemo zgodovinskih dejstev in se mogoče malo streznimo.
Nastajanje in širjenje ruskega imperija. Bile so bitke in vojne, pogromi. Ali pa je bil kakšen vseobsežni poboj kakšnega ljudstva in ga omenja zgodovina ?
Kolonizacija Severne Amerike: od 10 milijonov (nekateri ocenjujejo 26 milijonov) prvotnih prebivalcev, jih je po pacifikaciji ostalo manj kot 1 milijon. Hollywood pa nam je ta, v bistvu genocid, desetkrat večji od Ruandskega, pričaral kot epsko herojsko zgodbo, ki smo jo rade volje sprejeli. So zdaj na delu podobni scenaristi ?
V Srednji in Južni Ameriki so bili Španci in Portugalci enako temeljiti. Od 80-90 milijonov Indijancev je preživelo manj kot 20 %. Osvajanje Amerik je odneslo več kot 70 milijonov življenj.

Po drugi svetovni vojni je cvet zahodnih demokracij v spopadih in vojnah ob dekolonizaciji, zaustavljanju komunizma in novi kolonizaciji Bližnjega vzhoda povzročil smrt okrog 50 milijonov ljudi. Ali ni prišel čas, ko se moramo vprašati, kaj počenjajo v našem imenu po svetu?

Sedanji predsednik ZDA Joe Biden, je kot senator ali podpredsednik glasoval za vse vojaške posege ZDA, zato je soodgovoren za smrt več milijonov ljudi. V Ukrajini pa je bil neposredno osebno vpleten v dogodke, ki so nazadnje pripeljali do vojne. Mislim, da je za takšen izid dogodkov bolj odgovoren kot Putin.
Sargon13. 03. 2022 20:24:10
Nad Kuhinjo Špica
Sargon18. 01. 2022 02:12:55
Tako pa je npr. pri nas. Najširša žlahta in sosedi, 20 ljudi. Cepljeno je 85 %, če štejem le starejše od 15 let je 90%. Ker so se čutili ogrožene, se je cepilo 23%, polovica od njih se pogosto cepi proti gripi in pnevmokoku. Zaradi zaščite drugih se ni cepil nihče, navsezadnje so se ogroženi lahko cepili sami. Zaradi pogojev na delovnem mestu, v zdravstvu, javni upravi, prevozih, pogosti stiki z ljudmi, se je cepilo 58%. Zaradi potovanj, počitnic ipd. se je cepilo 47%. Nekateri so se torej cepili iz več razlogov. Koliko bi se jih cepilo iz zadnjih dveh skupin zaradi zaščite lastnega zdravja, ne vem, mislim, da malo, ker so se cepili, ko so bili bolj ali manj prisiljeni.

Po uvodnem cepljenju (2 dozi) je prišlo do zapletov, ki presegajo običajno reakcijo, pri 30% (vse pri ženskah 25-55 let). Zapleti so bili kožna alergija, motnje spanja, poslabšanje migrenskih glavobolov, sindrom kronične utrujenosti, omotica z občutkom izgube zavesti. V dveh primerih so morale na preiskavo z MR. Ko moraš po cepljenju jemati aspirin, pa ne veš ali ti raztaplja strdke, ali povečuje mezenje skozi kapilare.

Booster je prejelo dosedaj 3/4 iz skupine ogroženih in eden od ostalih zaradi zahtev svojega dela. Booster so prejeli decembra, januarja je najstarejša oseba morala iti na urgenco, kjer so ugotovili, da je v preteklih mesecih doživela možgansko kap. V januarju jo čakajo podrobnejši pregledi. Še pri dveh osebah iz skupine ogroženih je prišlo po boosterju do težav, ki se kažejo kot utrujenost, zaspanost, tremor itd. Šla sta na pregled h kardiologu, ki težav ni mogel pojasniti.

Od vseh omenjenih sta Kovid prebolela 2 v jeseni 2020, mlajša, kot blag prehlad v enem primeru in izguba vonja in okusa za 3 tedne brez drugih simptomov v drugem primeru. Septembra 2021 je po šestih mesecih od cepljenja zbolela še tretja oseba, tudi z blažjimi simptomi. Zaenkrat je bilo to vse.

Počasi se bodo iztekla papirnata potrdila in vidim, kako ljudje postajajo zaskrbljeni, nekateri celo razmišljajo, da bodo pustili, da jih vržejo iz službe. Bolj kot se bližamo stabilnemu odnosu z virusom, kot pravi prof. Ihan, večjo histerijo zganjajo. Nekaterim se izgleda zelo mudi - kam?
Sargon30. 12. 2021 02:09:37
Spomladi 2021 se je varianta delta pojavila v Indiji - domnevno pod selekcijskim pritiskom cepljenja - in se poleti razširila v Indonezijo, ki je doživela visok val.
V tistem času je New York Times objavil članek: Delta mori otroke v Indoneziji. Novico so povzeli še nekateri mediji.

Predvideno? Naključno? Teorija zarote? Teden dni kasneje se je dr.Fauci pojavil na MSNBC, kjer ga je med ostalim voditeljica uslužno vprašala: kaj pa otroci, ki še ne morejo biti cepljeni? Dr.Fauci je dejal: zanje veljajo navodila CDC, starejši od 2 let morajo nositi maske, se pa zvezne oblasti in farmacevtska industrija dogovarjamo o možnosti cepljenja za otroke starosti 6-12 let, 2-6 let in od 6 mesecev do 2 let.

Kljub temu, da so v British Medical Journal objavili pogovor z regionalno direktorico Pfizerja, ki je obvestila FDA o hudi šlampariji pri kliničnih raziskavah cepiv in jo je podjetje odpustilo, šlo pa je za ponarejanje podatkov in površno spremljanje in testiranje; kljub temu, da sta odstopila dva vodilna strokovnjaka za cepiva v FDA, zaradi odobritve boosterja in cepljenja otrok, se ta grozljivi stroj ni ustavil in melje dalje. Cepivo je odobreno od starosti 5 let dalje, zaključilo se bo po napovedi Faucija.

Omikron je v Južni Afriki imel blažje simptome, v ZDA pa hospitalizira in mori otroke. Že videno za tistega, ki glave ne tišči v pesek.

CDC je junija objavil podatke o hospitaliziranih in umrlih od marca 2020 do marca 2021. 65% je imelo 6 ali več pridruženih bolezni. Od rizičnih faktorjev so bili poleg starosti na prvih treh mestih: 1 morbidna debelost, 2 anksioznost, 3 diabetes s komplikacijami. Se je mogoče katerikoli "pravičniški" medij kdaj vprašal, kako to hujskaško bombardiranje vpliva na stanovalce v DSO, ki pravtako ali pa še celo bolj redno spremljajo novice? Alarmantne vesti iz dneva v dan, poleg tega pa še izolacija in ločitev od njihovih dragih, kako to vpliva na imunski sistem? Bolj nevarno je kot sladkorna s komplikacijami; to je tisto kar dejansko ogroža ljudi in jih vodi v kraljestvo senc, ne pa izmišljeni grešni kozli, ljudje, ki so zdravi, se testirajo in živijo po zdravi pameti.

V ZDA je 9 od 10 otrok, ki so hospitalizirani, predebelih. Problem debelosti pa se je v času pandemije še povečal. Vzporedno z njim pa tudi problem anksioznosti, depresije, samomorilnosti in zlorabe drog. Vse te probleme bodo naprtili virusu in serijsko cepili otroke.

Solženicin je dejal: V naši deželi laž ni moralna kategorija, ampak steber države.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići