Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
V kateri državi se nahaja Grlovec (1840 m)?
Glasaj
sporty / Zadnja sporočila

sporty - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
sporty3. 02. 2011 20:11:27
Nisem se želela vmešavati v vaše "pametne" pogovore, ampak vam trem pa moram odgovoriti. Jaz nobenega ne zagovarjam. Ker me zanima psihologija človeka in njegove interakcije na forumih, ter če želim to raziskovati moram prebrati tudi forume. Kako pa drugače lahko kaj raziskuješ. Ni v moji naravi, da bi pljuvala po komerkoli, ker menim, da to ni prav. Na podlagi vaših odgovorov na moj komentar zgoraj, pa se lahko vidi, vaš odnos do drugih ljudi. Z zgornjim komentarjem sem želela samo povedati, da se raje posvetite svojemu partnerju, družini ali prijateljem, kot pa da čepite pred računalnikom in pišete bedarije. To je z moje strani vse in ne mislim več zapravljati časa na tem forumu, ker je moj čas predragocen.
sporty2. 02. 2011 20:27:56
Kar glava me boli ko to berem. Kako se lahko spuščate na tako nizek nivo in blatite druge (da ne govorim o kletvicah, ki jih pišete). A nimate drugega dela, kot da svoje frustracije stresate na druge. Pojdite raje v naravo, ali pomagajte nekomu ki je v stiski ali pojdite s prijatelji na kavo in uživajte v pozitivnem klepetu, preberite kako dobro knjigo oz. počnite raje kaj bolj pametnega in koristnega. Zapomnite si tudi: kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.
Naslednje misli pa posvečam uredniku te strani: menim, da je bila prvotno ta stran zasnovana tako, da se lahko pohodniki in vsi ostali, ki so aktivni najdejo na teh straneh, si izmenjajo izkušnje o pohodih in drugih prireditvah. Očitno je postala brezplačna "trač" stran, za posameznike, ki si zdravijo svoj ranjen ego tako, da pljuvajo po drugih in seveda anonimno, ker se javno itak ne upajo izpostaviti. Če bi bili resna informativna spletna stran ne bi dopustili, da uporabniki pišejo tako negativne stvari.
Zapomnite si, da je življenje samo eno in treba ga je čim bolj uživati in spoštovati.
Vsem želim en lep pozdrav in bodite čim bolj pozitivni.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići