Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Kje se nahaja Nagnoj (1193 m)?
Glasaj
Popis foruma / Slovenija / Opći razgovori / Nizki pohodni čevlji

Nizki pohodni čevlji

Print
klm27. 09. 2010 11:12:54
Ne. To je Garmont. Sicer pa ne vem , kako je s podplati. Ali se je odlimal ali je guma dobesedno razpadla? Namreč lepilo drži nakje do tem 65 stopinj celzija, potem postane topno. Morebiti si jih pustila v poletnem času v avtu, ta pa je bil na soncu. Sčasoma se je segrel do določene temp., kar je pospešilo propad čevlja. Ne vam, pač ugibam. Po drugi strani pa je šest let za današnje čevlje že neka doba, neglede na uporabo
všeč
sla27. 09. 2010 12:21:35
Za Asolo nizek čevelj lahko potrdim, da je slabše izdelave. Ko primerjavo sem vzela moj prejšnji čevelj Scarpa, ki je neprimerno dalj časa zdržal (kljub neusmiljeni uporabi). Podplat pri Asolu čevlju ni razpadel, ampak se je hitro "znucal", zgornji del čevlja pa "razšlapal".
všeč
nevi27. 09. 2010 12:41:53
Čevelj se ni samo odlepil, ampak res kar razpadel in tudi šest let se mi ne zdi dosti dolgo, sploh glede na to, da sem jih malo uporabljala. Sem jih "šparala" in v glavnem hodila v starejših. Možno je, da so bili kdaj v avtu na soncu, to pa res. Nisem vedela, da so lepila tako termično neobstojna. Bom pazila naprej. Se mi je pa nekaj zelo podobnega zgodilo pred dvema letoma s popolnoma novimi čevlji na prvi turi. Nesla sem jih nazaj v trgovino in po daljšem času dobila druge. Tudi drug model, slabši, pa se nisem hotela kregati. Ampak se je tudi s temi na prvi turi zgodilo isto in nato sem v trgovini zahtevala denar nazaj. Ni bilo lahko, šele ob posredovanju Zveze potrošnikov sem ga dobila.
všeč
klm27. 09. 2010 13:01:22
Ja, to so precej delikatne stvari; namreč ob nakupu bi moral prodajalec opozoriti na morebitne težave ob nepravilnem vzdževanju - oziroma posledice. Ne želim in nikakor ne morem favorizirati ene znamke in vehementno trditi, da je ta boljša kot druga, kajti kot vidimo na primerih tudi pri bolj prestižnih znamkah prihaja do hitrejše obrabe kot sicer ali pa celo do skritih napak - poznam primere tovrstnih napak, kot tudi precej hitrejše obrabe kot sicer tudi pri Scarpi kot pri najimenentnejših modelih La Sportive ali pa pri Meindlu.
všeč
Tihi korak28. 09. 2010 10:35:32
A si kdaj slišala za španski Bestard?
Dobiš jih v Kopru in Ilirski Bistrici v trgovinah Avantura Šport in če se ne motim, tudi v Annapurni v LJ.
V mislih imam model Adaptor, ki je izdelan v Španiji in deluje zelo kvalitetno. Ta model je tak kot si omenjala, nizek v nartu in ozek.
všeč
Stranica:12
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići