Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste že bili na Jančah (792 m)?
Glasaj
Web kamere / Mölltaler Gletscher

Mölltaler Gletscher

1. Kamera se nahaja na grebenu v bližini vrha Schareck (3123m). Kamera je obrnjena proti zahodu, na sliki pa je med drugim viden vrh Alteck, ki se nahaja rahlo desno od sredine. Čisto desno zgoraj pa je viden Veliki Klek (Grossglockner). Pred Velikim Klekom je vrh Goldbergspitze (3072m) z ledenikom Goldbergkees. Na pobočjih desno od ledenika je koča Rojacherhütte. Desno nad ledenikom je tudi bolj znan vrh Hoher Sonnblick, ki pa ni viden na sliki.
2. Kamera se nahaja pri koči Eisseehaus, kjer je tudi zgornja postaja krožno kabinske žičnice. Kamera je obrnjena proti severovzhodu.
3. Kamera se nahaja pri zgornji postaji žičnice Alteck pod pobočji vrha Alteck. Slika prikazuje vrh Schareck (3123m) z ledenikom Wurtenkees. Na desnem delu ledenika je tudi smučišče, ki obratuje tudi v poletnih mesecih. V bližini ledenika je vidna tudi koča Eisseehaus.
4. Kamera se nahaja pri zgornji postaji sedežnice Schwarzkopf v neposredni bližini koče Weißseehaus. Zadaj rahlo levo je na sliki viden vrh Alteck (2942m). Desno na pobočju so koči Duisburger Hütte ter Eisseehaus. Spodaj desno pa je vidna vmesna postaja žičnice Mittelstation.
5. Kamera se nahaja pri koči Eisseehaus in prikazuje smučišče na ledeniku Wurtenkees, ki obratuje tudi v poletnih mesecih. Čisto levo zgoraj je viden vrh Schareck, na sredini nad smučiščem pa vrh Baumbachspitze.
     
Copyright © 2006-2023 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići