Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali se s Krima (1107 m), vidi morje?
Glasaj
dogna / Zadnja sporočila

dogna - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
dogna18. 11. 2012 10:52:01
Iskrene čestitke otrokoma. Res sta super!Tura je predvsem zelo dolga, iz fotk se vidi,da je bila premagana brez težav. Krasnio vreme.
dogna4. 09. 2012 17:42:23
Prejšni torek sva bila z možem na Kriških podih, kjer sva tudi prespala. Koča je bila polna, ob devetih zvečer pa popoln mir.To je bilo za naju res prijetno presenečenje, saj sva v kočah doživela že marsikaj.Mlada dekleta,ki delajo v koči so enkratna.Prijazna in ustrežljiva.Tudi dobro kuhajo. Možu so zvečer z veseljem spekle zelo dobre palačinke.So pa tudi zelo energične in mislim, da kravala nebi dovolile. Mislim, da bi PD morala v kočah imeti mlajše moči,so manj utrujene, fleksibilne in še luštne na pogled.Drugače, kot je rekel VanSims, je v tujini (Avstrija, Italija).Tam je res red, hrana izvrstna. Perenočišče sva kot člana PD plačala 20 € za oba.Posteljnino pa vedno nosiva s seboj.Tista v kočah me odbija.Srečno!
dogna31. 05. 2012 07:53:35
Super, kako se dajo vsi morebitni nesporazumi rešiti.Tale seznam je pa super,
pa ne samo za tiste, ki imajo pse, tudi za vse ostale, ki jim bolj zahtevne ture ne ustrezajo.Še veliko lepih uric v hribih.
dogna28. 05. 2012 17:35:57
Ko prebereš Majin prispevek te takoj pograbi navdušitis, da bi pobasal nahrbtnik in odbrzel tja, kamor nas vabi. Res dobri opisi. Psa sta pa itak že skoraj vodnika z licenco. Pričakujem nove opise poti.
dogna8. 05. 2012 13:40:25
Bravo, dragica.gnezda. Se popolnoma strinjsm s tabo.Maja, ne pusti se raznim čudnim "ljubiteljem" in za nas ,ki tvoje pisanje občudujemo, piši še naprej!! Ljubitelj bo še naprej ljubiteljsko zaj...Pa kaj! Kako se že reče? Aja. Pustimo jim veselje, saj ne vedo kaj hočejo! Pa lep gorniški pozdrav!Tudi ljubitelju.
dogna27. 04. 2012 08:43:14
Tole je pa že obupno.Psi so, hodijo in bodo hodili v hribe, pa če je komu prav ali ne. Mene velikokrat v hribih motijo ljudje, ki tja ne sodijo.In kaj naredim? Pospešim korak in jih pustim zadaj. Spredaj pa občudujem naravo, vrhove, rožice in se pogovarjam s prijaznimi planinci, takimi s psi ali brez.Bistvo življena je sobivanje ljudi z naravo in živalmi.Tega pa se nekateri še morajo naučiti, na žalost pa se nekateri tega ne bodo naučili nikoli. Vsem želim lepe praznike in veliko lepih uric preživetih v naravi.Imejte se lepo, imejte se radi.
dogna18. 03. 2012 18:59:50
Maja, še enkrat si dokazala, da si mojstrica fotografije.Prekrasna narava in toliko različnih ptic, pa zamrznjeno morje, pa.......Oh in Ah! Upam, da kmalu vidimo še kaj novega.
dogna8. 03. 2012 16:29:18
Hvala fantje. Tudi gorniki ste nežne dušice.Danes sem si na bližnjem hribčku natrgala teloh in si ga podarila.Pomlad se prebuja in oči hrepeneče zro tja gor.Še enkrat čestitke za današnji dan,ki po krivici nekako tone v pozabo.Spomnimo se vseh gornic in alpinistk, ki so še v "kiklah" osvajale vrhove in prav nič zaostajale za svojimi tovariši.In v tem je bistvo današnjega praznika.V enakopravnosti.Lep dan še naprej!
dogna21. 12. 2011 08:08:51
pohodnik ll, želim ti manj stresno leto 2o12 in imej se lepo v hribih, z kužki ali brez.
dogna31. 10. 2011 18:16:12
Danes sva bila z možem na Ratitovcu. Čudovit, sončen dan. Na poti navzgor, navzdol in tudi na vrhu sem videla toliko psov kot že dolgo ne.Niti enega nisem slišala, da bi zalajal. Bili so vseh pasem, veliki in majhni.Bili so v glavnem vsi na povodcih, videlo se je da so dobro vzgojeni. Lastniki so bili v glavnem mladi ljudje in prav lepo je bilo gledati kako jih kužki ubogajo.Izgleda, da je Ratitovec kar primerna tura za pse.Lepo se imejte v teh čudovito sončnih dneh.
dogna19. 09. 2011 18:02:29
Majo O. in njena kužka dobro poznam.To sta izjemno vzgojena psa, pravi užitek jih je gledati pri njihovih spretnostih.Maja pa je zelo odgovorna lastnica in tudi zelo dobra trenerka.Njeni nasveti so vsekakor zelo profesionalni. V hribih sem videla že veliko psov, zaenkrat imam dobre izkušnje.Videla sem že kodra,ki je za malo malco preplezal skupaj z lastnikom Dolgi hrbet.Tam okrog Češke koče je bil popolnoma domač. Mislim pa, da z psom v hribe hodijo v glavnem odgovorni lastniki, seveda so tudi izjeme,ker pa je tema" kam v hribe z psom" predlagam kočo Grego v zah.Julijcih od Zajzerske planine in potem še morda do bivaka Stuparich,ali samo sprehajanje tam okoli s čudovitimi pogledi na Montaž in Viš.Imejte se lepo, z kužki ali brez.
dogna4. 08. 2011 13:26:58
Točen tak spomin na goro imam tudi jaz. Bilo je božansko lepo in nikjer nobene gužve.Bo treba ponoviti.Srečno v hribih.
dogna13. 04. 2011 16:50:25
dogna4. 04. 2011 15:45:34
Ko tole prebiram mi grejo mravljinci po hrbtu. Ali se zavedata gospe, da bi bili lahko v črni kroniki?! Fantje so opravili res srčno delo, ko so vaju spravljali v dolino. Sama imam rada hribe, vendar jih imam že 60+ in pozimi visokogorje raje opazujem iz doline, z veseljem pa hodim tam , kjer je varno. Mislim, da si gospe zaslužita pridigo, pa brez užaljenosti. Saj veste tisto: gora ni nora, nor je tisti.....Fantje, vse čestitke za vašo srčnost, gospem pa tole: priznati si bo treba, da mladosti leta so minila. Jaz sem si to priznala, pa mi je vseeno lepo.Fantje, veliko lepih plezalnih uric vam želim.
dogna19. 10. 2010 18:04:29
Tadeya, popolnoma se strinjam se s tabo.Vsi,ki ste tako nestrpni po forumih imate pač osebne probleme, ki jih na tak bedast način mečete iz sebe.Pustite markirane poti za nas šodrovce in uporabljajte brezpotja ali postanite alpinisti. Imate pogum za to!?
Pa prez zamere.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići