Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasaj
čru / Zadnja sporočila

čru - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
čru9. 09. 2012 10:16:50
eekeekeekeekeekeekeekeekeekeekMen se je tud zgodilo. Ne morš verjet. In to ravno na Zelenici. Ampak men so zaračunal in mi lepo na evro okroglo odpustili nekaj centov. Vidiš Heincek, pr teb so mal vzeli, pr men mal dodali. In zdaj si ti revež in jaz bogat. Juhuhu.
Ja, denarčke je treba spoštovat, in kdor z malim ni zadovoljen, velikega (nikoli nima.) vreden ni. Heinz, si pa res faca. Tamle te vsak dan nategujejo z bencinom, hruhom, mlekom, ti pa jokaš za par centov, ki so ti jih spulili na Zelenici (verjamem, da nezlonamerno). In Bolje bi bilo, da bi se pritožil, naredil kraval, zagrmel, da bi te slišala cela Zelenica. Ne Heinzek. Za to najbrž nimaš jajc. Raje tule kot anonimnež v peskovniku cviliš, da te bere cela Slovenija.
Morda bi jih bilo treba prijaviti, te zeleničarje na davčno zaradi neupravičenega bogatenja. Si predstavljaš, kamen na kamen, na koncu meseca pa ... 3 evre pošteno prigoljufanega viška. Ne, to res ne gre. Morda bi razpisali referendum in sprejeli zakon, ki bi prepovedoval goljufanje nič hudega slutečih planincev na Zelenici. Ali pa blagajničarko prijavit policiji. In naj gre na hladno. Naj odsluži svoj dolg državi za svoje nemoralno dejanje. Si predstavljaš. Zaslužijo kot mafijaši in potem še goljufajo. velik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
čru25. 07. 2011 07:41:56
Takle podvig poleg dobre pripravljenosti terja tudi ustrezno opremo. Ko boste naslednjič v gorah, ne bo odveč, če imate vsi poleg ostale obvezne opreme tudi zaščitne čelade (kacige, šljemove).
Srečno in varno v gorah.
čru20. 03. 2011 19:19:59
Igor, kar se preizkusov tiče, se ni za zanest, tudi če jih narediš več, na različnih mestih, kjer so različni pogoji.
Po mojih izkušnjah so najboljši prognozerji plazov kaki domačini, ki dolga leta opazujejo snežne terene in točno vedo kje in pod kakšnimi pogoji se na kakih pobočjih sprožijo plazovi.
Ko sem pred tedni nameraval plezat Butinarjevo grapo, sem naredil prerez snežne odeje na melišču nad Vršičem in kljub temu, da je bila ocena nevarnosti 2, lepo, previdno obrnil in se spravil nekam bolj na varno.

Frnikola, kar se pa jamranja tiče, je pa vedno tako, da nihče ne jamra, dokler se nič ne zgodi. Ko pa se zgodi, pa ponavadi jamrajo samo še tisti, ki so ostali doma.

Jus, zmeraj se bodo našli kaki, ki bodo imeli občutek, da jim brez potrebe solimo pamet. Naša sporočila zagotovo niso namenjena njim in zaradi takih ne bom nikoli pomislil, da bi bil raje tiho. Eni imajo zmeraj kaj "pametnega" za povedat. Komentarji tule gor pogosto niso odraz znanja in izkušenj, ampak nekega trenutnega občutka,
Zgrozim se ob misli, da bi nekdo, ki načrtuje vzpon na kako od Rink, sprejel svojo odločitev na osnovi "frnikolanja".


     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići