Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasaj

Covid-19, Ukrajina

Print
VanSims7. 03. 2022 10:28:22
Do kam vse gre propagandna vojna tistih, ki še vedno klečeplazijo Putinu in bodo od njega imeli korist. Če ne drugo bodo njegova peta kolona, če nas napade.

Do tega, da se iz neta jemlje neke posnetke in se jih predstavi kot da jih je nekdo drug škodoželjno objavil v propagandne namene. No ja, ... Slovenske novice so pač Slovenske novice ... Nič čudnega, da so takrat ko še ni bilo novičarskih portalov,bile najbolj brani časopis v pobebavljeni Sloveniji.
všeč
Becar7. 03. 2022 13:21:26
Od prelomnega 11.9.2001 dalje je kot direktna posledica ameriških vojn umrlo 387.072 civilistov.

Bo mogoče vsevedni Van povedal, v katerih zaporih služijo kazni odgovorni vojni zločinci ter kakšne so bile posledične sankcije proti ZDA.

povezava

Oboji izvajajo zločine. Eni po celem svetu, drugi pa v svoji neposredni okolici. Vendar eni so heroji, drugi pa zločinci a ne? zavijanje z očmi

To je ta primitivna miselnost, ki izhaja iz dolgoletnega gledanja ameriških filmov o izvažanju ˝demokracije˝. Kavboji in indijanci.
(+4)všeč
pantani17. 03. 2022 13:47:20
Bo še pestro, Putin ima v rokah vse na papirju črno na belem o kaznivih dejanjih zahodnjakov v Ukrajini, prinesel mu jih pa je zamenjani vrhovni tožilec ki mu je uspelo uiti v Rusijo, čeprav je bil na listi za odstrel, za to so pa živčni vsi v Bruslju, nisem pa nič preenečen na odzivi komentatorjev, s kakšno izjemo sem pa tja, saj dnevno goltajo laži vseh zahodnjaških medijev, trikrat cepljeni z kodo okoli vratu danes mahajo z Ukrajinsko zastavo. Jeseni bodo pa spet rokave vihal ter v vrsti stal na 4,5,6, šus.Zmaga vedno resnica ki je v vseh vojnah prva žrtev.
(+3)všeč
Becar7. 03. 2022 14:15:15
Zgleda res, da medijski propagandi vedno znova naivno nasedejo eni in isti osebki velik nasmeh

Zakaj med vojno v BIH recimo Nato ni interveniral v BIH? Zakaj je bombardiral Beograd? Ter seveda kakšna je primerjava tega zločina z aktualnim?

Komaj čakam, da bom označen za rusofila, čeprav nimam do Rusije nobenih simpatij velik nasmeh
(+3)všeč
pantani17. 03. 2022 15:35:50
velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
1
(+3)všeč
Becar7. 03. 2022 17:05:47
Za sklenitev miru Rusi v tem trenutku zahtevajo ukrajinsko priznanje neodvisnosti Luganska in Donetska ter da se ne priključijo NATU.

Osebno menim, da bi moral Zelensky, v kolikor želi dobro svojemu narodu, to podpisati.

Lugansk in Donetsk sta itak pretežno rusko govoreči pokrajini, če jih ne bo priznal, ne bo nikoli miru. NATO pa je Ukrajini v tej vojni obrnil hrbet, zato ne vidim, zakaj bi Ukrajina na vso silo želela v NATO. Navsezadnje je tudi Zelensky v zadnjih dnevih zelo okrcal NATO.

Naj podpiše in naj bodo nevtralna država. To bi bila najboljša rešitev. Vendar menim, da bo tu prevladal politični in nacionalni ego ter da zadeva ne bo podpisana. Posledično bo umrlo ogromno Ukrajincev.
(+2)všeč
Becar7. 03. 2022 17:24:34
Uf se vozim in gledam bencinske črpalke....vse zabasano. Folk čaka ves živčen po eno uro v vrsti. Ker se baje gorivo jutri nekoliko podraži. Za tistih par EUR se bodo kmalu tepli na črpalkah.

Čredni nagon se nadaljuje. Enako je bilo za razkužila, kvas, toaletni papir, cepljenje..... Včasih res ne morem verjet, kakšni primitivci smo tako na splošno. velik nasmeh
(+2)všeč
turbo7. 03. 2022 18:26:58
Če po radiu (Expres) napovedovalka v eter tuli, da so na črpalkah hudi zastoji in razlaga, da se zna bencin podražiti za 15 centov/liter, če ne še več, potem ni čudno, da jih nekaj namesto domov zavije na pumpo velik nasmeh En po en, dva po dva,... , pa maš gužvo velik nasmehvelik nasmeh
(+3)všeč
VanSims8. 03. 2022 05:16:04
Bil sem na shodu v podporo Ukrajini ,a bil sem tudi leta 2002 na shodu proti vojni v Iraku in tudi kar se tiče Srbije, Kosovo je del njenega ozenlja, Albanci so bili tam manjšina potem so pa pač s politiko k**ca dosegli večino. Danes pa imajo 30% brezposelnost in prenaseljenost. Aja, no, naselili so se v tiste dele od koder so pobegnili Srbi ... Slovenija Kosova ne bi smela priznati, to je tako kot bi se npr. Sicilija odcepila pod vodstvom Cosa Nostre.

Kritčni ljudje, ki znamo razmišljati s svojo glavo jih pač dobimo po buč. Zdaj od enih drugič od nasprotnih, katerim pač s svojim mnenjem trenutno nismo všeč. Take redko kdo mara. Pri nas je pač cenjeni tisti, ki se vedno dobrika le eni strani. No, meni je že kar lep čas prav vseeno, kdo me ceni in mara in kdo ne.

Becar, Ukrajinska stran je že večkrat rekla, da se je pripravljena pogajati tudi o nevtralnosti a seveda zahteva varnostne garancije, kar je normalno.
(+1)všeč
zappa8. 03. 2022 12:22:12

Za covid19,Ukrajina veleume in vsevede.
Specialne operaterje,ki se spoznajo na vse.Na covid,vakcino,vojne in seveda tudi zgodovino.
Vsaj eden izmed dveh voditeljev te rubrike pa ima na telefonski zvezi samega velikega Putina.Ta mu skrbno sporoča vsako svojo potezo in medijski pomp zoper njega.Ker on je pravzaprav mirovnik.Pa mislim,da sem celo malo preskromen.Mislim da ima na vezi tudi Jezusa Kristusa.
Nekaj malega iz moje strani za vašo pomoč.
(+3)všeč
zappa8. 03. 2022 12:26:10
(+1)všeč
Becar8. 03. 2022 16:20:24
Drugače pa hvala vsem, ki ste včeraj tankali kantice kot eni obsedenci, da boste s tem dejanjem ceno goriv še dodatno dvignili. Če veste mogoče, kako trg sploh deluje.

Tole včeraj je pokazalo vse karakteristike povprečnega Slovenca in gonjenje ovc. Sebi bo natankal en sod nafte, samo zato, ker je sosed tudi, za vsak slučaj, ne bo pa pomislil recimo, da zaradi tega ni mogel kdo v službo ali celo da kakšen rešilec ni mogel tankat.

Vsak samo nase gleda, drugi pa če pocrkajo. In v primeru vojne bi se to samo potenciralo. Zato se ne bi nikoli ampak res nikoli boril za ta Slovenistan. Bratstvo, solidarnost...... tega se v šoli več ne uči. Samo še, kako boš čim večji barabin.

Toliko smo imeli norih odlokov, tega pa politika ni sposobna, da bi naredila v takih primerih red. Vsak naj si natanka svoj tank in ADIJO, da te ne vidim. Potem pa tisti čičoti, ki so itak skos doma privlečejo sode s prikolicami. Ja za bruhat!!!!
(+5)všeč
pantani18. 03. 2022 17:22:10
Spet so nat3gnili Evropo po dolgem in počez....V času Margaret Teatcher, ali Kohla ali Trumpa se to ne bi zgodilo....Ukrajina tako ali tako ne bo v Natu in bo vojaško poražena, kar so itak vsi vedeli in se vsi delali, da ne vedo, EU je pa nasedla in uvedla sankcije s katerimi bo močno prizadela predvsem lastno prebivalstvo in gospodarstvo, kar se že kaže. Ja kaj ste pa pričakovali od poženščene pomehkužene evrope, ki je skozi kulturni marksizem v zadnjih desetletjih kastrirala svoje moške. Glede tega je Rusija dosti bolj normalna država kot EU, imajo močnega železnega voditelja in železne generale, ne pa tako kot EU, katere države imajo za obrambne ministre nek šopek žensk, ki ne vedo sploh za kaj se gre. Boljše bi bilo, da bi šle gobeline šivat..Lepo pada Evropa, lepo...Človekova narava je še vedno ista, kot 5000 let nazaj....Samo surova moč velja, tega se bo tudi EU naučila na boleč način.. In glede tega še enkrat, je Rusija dosti bolj normalna kot pa EU. Pa ne podpiram vojne, da mi ne boste spet kaj v usta polagali....
(+6)všeč
zavest9. 03. 2022 08:49:44
Dilema, prosim fejstbukove doktorje znanosti in honorarne geopolitične poznavalce za pojasnilo mežikanje
1
(+1)všeč
gely9. 03. 2022 11:28:19
in nekateri so zato izgubili službe, ker so govorili resnico .... joooj ne velik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh, teoretiki zarote smo


Strogo zaupni dokument podjetja Big Pharma Pfizer trenutno kroži po internetu. Ta dokument dokazuje, da Pfizerjevo cepivo Wuhan Crown Virus (COVID-19) povzroča smrtonosne škodljive učinke in ubije številne cepljene.

FDA je 1. marca začela objavljati Pfizerjeve dokumente. Eden od dokumentov, objavljenih v javnosti, je z naslovom »5.3.6 Kumulativna analiza poročil o neželenih učinkih po odobritvi PF-07302048 (BNT162B2), prejetih do 28. februarja 2021.

Ta 38-stranski dokument opisuje, koliko ljudi je utrpelo neželene učinke in kakšne neželene učinke so imeli po prejemu cepiva Pfizer. Ni jasno, ali je ta dokument del sodnega razkritja informacij s strani FDA ali pa so hekerji ali žvižgači ta dokument pricurljali v internet.

Dodatek k dokumentu je dolg devet strani in našteva vse prijavljene neželene učinke, povezane s cepivom Pfizer proti COVIDA-19.

Prvi neželeni učinek, za katerega je Pfizer priznal, da je povezan s cepivom COVIDA-19, je bil delecijski sindrom 1p36. Gre za prirojeno genetsko motnjo, ki prizadene plodove in jim izbriše del kromosomov, zato se rodijo s hudimi motnjami v duševnem razvoju.

Večina prizadetih posameznikov bo imela težave z govorom ali pa ne bo mogla v celoti govoriti. Otroci, ki jih prizadene ta sindrom, bodo imeli tudi strukturne nepravilnosti v možganih, šibek mišični tonus in težave pri požiranju, več kot polovica jih bo imela napade.

To potrjuje, kar so drugi raziskovalci ves čas vedeli: da eksperimentalno in smrtonosno cepivo močno prizadene nerojene otroke nosečnic, ki so cepljene.

Johnson je s šokom ugotovil, koliko različnih vrst herpesa lahko Pfizerjevo cepivo proti COVIDA-19 povzroči pri ljudeh.

"Herpes sepsa, herpes simplex, herpes simplex cervicitis - za ženske, ki so prejele to cepivo - in seznam se nadaljuje in nadaljuje," je dejal Johnson. "Kaj še imamo?" Herpes zoster, okužba s herpesom ... herpes simplex meningitis.
(+5)všeč
UB779. 03. 2022 12:20:09
velik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+1)všeč
zappa9. 03. 2022 12:35:12

Mislim da res prihaja svet,v katerem bodo nekateri zelo uživali.Ko se bo vsaj 60% populacije(cepljeni)dušilo,valjalo po tleh od bolečin,kričalo,dobivalo aids,krvne strdke,moški bodo tako ali tako erektilno disfunkcionalni(torej plodili se več ne bomo) in še za nameček bodo naši potomci genetsko mutirani,s hudimi duševnimi motnjami,ne bodo mogli govorit,komunicirat,mišično nesposobni,jest itak ne bodo mogli ker ne bodo mogli požirat za nameček pa bodo imeli tudi konstantne napade.Pa ne samo to,tudi krastavi bodo/bomo vsi od zunaj in znotraj z vsemi možnimi herpesi,ki obstajajo,tudi tistimi,ki jih še ni in jih bo razvilo cepivo.
Ampak tu je tudi dobra novica za vse ostale necepljene mazohiste.Imeli ste prav,ločili se boste od cepljenih,z vami bo vse v redu.Selekcionirali se boste in ja,prav ste slišali-Preživeli boste.Takrat bo svet lepši.Pa še prav ste imeli-kar pa je tako ali tako za vaš ego najpomembnejše.Torej zakaj skrb?Svet bo lepši...
Zanimivo res,kaj vse človek premore.
všeč
pantani19. 03. 2022 12:47:30
Medtem ko je večina ljudi neverjetno hitro preklopila iz strahu pred »smrtonosnim« virusom v strah pred vojno in na hitro zamenjala tabor cepilci ali anticepilci za tabor napadene Ukrajine ali »zlobnega« Putina, pa Svetovna zdravstvena organizacija, (ki ga kot večinski posamezni donor obvladuje Gates/GAVI, torej zasebni kapitalski interesi), prav potiho in daleč od oči javnosti pripravlja svoj svetovni državni udar: pridružene države bi morale v času pandemij ali naravnih nesreč (vključujoč globalno segrevanje) vse svoje ustavne pravice preprosto prepustiti Svetovni zdravstveni organizaciji.
(+2)všeč
UB779. 03. 2022 13:16:41
@zappa, veš kako bi se to imenovalo z eno besedo - škodoželjnost!
všeč
Stranica:123...328329330331332...375376377
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići