Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasaj

Covid-19, Ukrajina

Print
naiven20. 07. 2022 16:46:35
Na Metelkovi pred zdravstvenim domom stoji tabla CEPLJENJE - saj niso resni . Res mislijo da se bo kdo cepil ! jezen
(+2)všeč
SamoK20. 07. 2022 20:02:58
Ti bi se moral cepiti, sirota, če že ponujajo cepivo za to, za čemer bolehaš.
(+1)všeč
pantani122. 07. 2022 14:13:59
Pri teh maskah je enostavno. Važno je, da jo daš na gobec, pod nos ali na brado. Potem virus sam vidi, da si odgovoren in odskoči stran. Tudi, ko se ti potem maska valja po žepu, umazanih rokah, na mizi ali po predalih, nikjer več ne preskakuje dol iz nje ali nanjo. Tako da je vse samo malo manj kot sterilno čisto. Dajanje na gobec in dol iz njega torej po presoji. Če je prava vera ali pomanjkanje pameti, zate izginejo vsi zakoni fizike in biologije. velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+3)všeč
pantani122. 07. 2022 19:44:43
Draga strokovna skupina. Če imate vse podatke, seveda tudi veste, KOLIKO ljudi, ki v tem poletnem valu zbolevajo zaradi kovida do te meje, da gredo na HAT - o katerega zanesljivosti ne gre izgubljati besed, je 2x ali 3x cepljenih? Ker če tega podatka nimate, ste nesposobni. Če ga nočete objaviti - in zakaj, pa je druga zgodba. Ampak iz današnje tiskovke: cca 300 ljudi s kovidom je v 15 slo bolnišnicah (torej bi bilo hipotetično v povprečju 20 na bolnico, pa ni. Ampak nobena slo bolnica zaradi 20 bolnikov več ne bi smela biti skoraj pred kolapsom - beri: v novem boju dohtarjev za dodatke). Od tega jih je - kot je tako imenovana stroka danes priznala, 75 % takih, ki so tja prišli zaradi poslabšanja osnovne bolezni oziroma ker so si zlomili roko, nogo, imeli hud panični napad itd. - kar se je VEDNO dogajalo. Med ostalo tretjino jih je pa - koliko takih, ker težko dihajo, ker jih je zgrabila panika zaradi pozitivnega testa? Ej, res te ... pok...var...jeni do konca in zmotno menite, da nas boste tudi tokrat (s)kuhali počasi kot žabe. Promoviranje neučinkovitega cepljenja je pa nekaj, čemur se vsak z zgolj kančkom zdrave pameti samo še smeji.
(+3)všeč
julius24. 07. 2022 11:36:21
Tudi to je povezano s Covidom.


---------- Forwarded message ---------
Od: Ekoci Slovenija <ekoci.si@gmail.com>
Date: V čet., 21. jul. 2022 ob 07:41
Subject: Velja prebrati - INFO - zakaj bo hrana cedalje bolj dragocena
To: Ekoci Slovenija <ekoci.si@gmail.com>



Pozdravljeni,

v vednost in razmislke pošiljam članek: Hrana. Strateška dobrina. In kaj se dogaja.? Pošiljam link do interaktivnega zemljevida, kje po svetu so bili uničeni prehranski obrati v zadnjih dveh letih in pobitih na tisoče poščancev, puranov, krav: https://thepropheticdaily.com/all-of-the-food-processing-plants-that-have-been-destroyed-interactive-map/?fbclid=IwAR2ZfVf6Lti4AGUI_AUwV5VDVXYC-pKyWmwgazSYnb3hG3mQ3uiSr0pUAV4
ter članek
Globalisti prevzemajo nadzor nad hrano.https://thepropheticdaily.com/globalists-are-taking-over-the-food-system/?fbclid=IwAR2JkJWXXhA8y4Hp6qMtFEQ94N5wf4PGEUGZzARE4onSyQLgOly562hv5mk

Velja prebrati ta članek. Večkrat. In pogledati kaj se dogaja v tem trenutku. Iz članka: " Globalisti prevzemajo prehranski sistem. Zgodba na prvi pogled: Globalistični prevzem nas obkroža z vseh možnih zornih kotov. Ne glede na to, ali govorimo o biološki varnosti, financah, stanovanjih, zdravstvenem varstvu, energiji, transportu ali hrani, imajo vse spremembe, ki jih zdaj vidimo, en cilj, in to je prisiliti skladnost z agendo globalistov.
• Globalni prehranski sistem in zlasti viri beljakovin so trenutno pod usklajenimi in namernimi napadi zaradi pomanjkanja hrane in lakote.
• Globalistična elita namerava odpraviti tradicionalno kmetijstvo in živinorejo ter jih nadomestiti s pridelki, pridelanimi v zaprtih prostorih, in laboratorijsko ustvarjenimi beljakovinskimi alternativami, ki jih imajo v lasti in nadzorujejo.
• Medtem ko prisotnost na stotine živilskih blagovnih znamk daje videz tržne konkurence, je realnost, da živilsko industrijo monopolizira manj kot ducat podjetij, vsa pa so v veliki meri v lasti BlackRock in Vanguard.
• Sčasoma bo vaša zmožnost nakupa hrane povezana z vašo digitalno identiteto in socialno kreditno oceno.
________________________________________
Globalistični prevzemni načrt ni nič drugega kot celovit. Prihajajo proti nam z vseh možnih zornih kotov in ne glede na to, ali govorimo o biološki varnosti, financah, stanovanjih , zdravstvenem varstvu , energiji , prevozu ali hrani , imajo vse spremembe, ki jih zdaj vidimo, en cilj, in to je prisiliti skladnost z agendo globalistov.
V objavi na spletnem dnevniku z dne 27. aprila se raziskovalni novinar Corey Lynn poglobljeno poglobi v nov prehranski sistem , ki se uvaja, in kako je zasnovan za nadzor nad vami:
»'Kdor nadzoruje oskrbo s hrano, nadzoruje ljudi; kdor nadzoruje energijo, lahko nadzoruje cele celine; kdor nadzoruje denar, lahko nadzoruje svet.' Ta slavni citat Henryja Kissingerja je iz tedna bolj resničen,« piše Lynn .
»Globalisti že obvladujejo večino denarja, vse tako hitro se premikajo k pretvorbi energetskega sistema v sisteme, v katere vsi vlagajo, in sprejemajo drastične ukrepe za nadzor nad živilsko industrijo, medtem ko velik del vodijo pod kontrolo.. Če nadzorujejo semena, nadzorujejo hrano, in če nadzorujejo hrano, lahko uporabijo digitalni ID za nadzor dostopa potrošnikov do hrane.
»Medtem ko izbruh požarov nenadoma uniči obrate za predelavo hrane, meso in gnojila, v času, ko so kmetje prizadeti in se pojavljajo težave z dobavno verigo, je bil v več mestih že zgrajen celoten sistem sledljive infrastrukture za hrano in si utira pot. po vsem svetu…
“USDA in FDA sta že odobrili laboratorijsko pridelano meso, gensko spremenjeno govedo in financirata globaliste za raziskave in razvoj celičnega kmetijstva ter pridelovalce v zaprtih prostorih in genetska podjetja …
„Union Pacific zahteva zmanjšanje železniškega prometa za 20 %, kar vpliva na CF Industries Holdings, največje podjetje za gnojila na svetu. Vanguard, BlackRock in State Street so najboljši delničarji Union Pacifica, BlackRock in Vanguard pa trije največji delničarji CF Industries Holdings.
»S kartiranjem nekaterih največjih vertikalnih kmetij razkrije pridelke, vključene trgovine z živili, lokacije in milijarde, ki pritekajo globalistični vlagatelji in delničarji. Hitro postane očitno, da je to globalni načrt za nadzor vseh proizvodov – sestavin, ki so vključene v vse prehrambene izdelke.
Skrivni monopol
Kot ugotavlja Lynn, je bil ta monopol zaklenjen skozi več let. Počasi, a zanesljivo je monopol rasel pod radarjem javne zavesti, kar je posledično povzročilo, da je hrana hkrati dražja in manj dostopna .
Zdaj, ko se postavljajo končni deli, se mnogi prebujajo ob spoznanju, da smo bili množično preslepljeni in da smo zdaj na milost in nemilost figurativni »peščici« neizvoljenih ljudi, katerih megalomanija je neprekosljiva v človeški zgodovini.
Medtem ko prisotnost na stotine živilskih blagovnih znamk daje videz tržne konkurence, je realnost, da živilsko industrijo monopolizira manj kot ducat podjetij, vsa pa so v veliki meri v lasti BlackRock in Vanguard.
Na rastočem trgu ponarejenega mesa podobno prevladuje zelo majhno število velikih živilskih velikanov , ki so spet v lasti BlackRock in Vanguard.
Samo BlackRock ima 10 bilijonov dolarjev premoženja , kar je več kot 6 bilijonov dolarjev leta 2017. Tri največja investicijska podjetja na svetu, BlackRock, Vanguard in State Street, imajo skupaj v lasti skoraj 90 % vseh podjetij S&P 500 .
S svojimi naložbenimi deleži skrivajo monopolno nadzorujejo VSE panoge, zato je ideja, da je konkurenca kjer koli na trgu, v resnici le iluzija.
Nikoli niste izvedeli za njihov vse večji monopol, ker imajo v lasti tudi centralizirane medije.
Težko je reči, kateri od obeh je bolj vpliven. Vanguard ima v lasti velik delež Blackrocka.
Lastniki in delničarji Vanguarda so Rothschild Investment Corp , Edmond De Rothschild Holding , italijanska družina Orsini, ameriška družina Bush, britanska kraljeva družina, družina du Pont ter družine Morgan, Vanderbilt in Rockefeller.
Blackrock so medtem imenovali "četrta veja vlade" , saj so edino zasebno podjetje, ki ima finančne dogovore za posojanje denarja centralnobančnemu sistemu.
Prehranska varnost je ogrožena zaradi patentabilne hrane
Leta 2014 je ameriški kongres s predlogom zakona o kmetiji ustanovil Zakon o fundaciji za raziskave hrane in kmetijstva (FFAR).
Po črpanju 200 milijonov dolarjev davkoplačevalskih sredstev za začetek delovanja fundacije je FFAR postal nevladna neprofitna organizacija. Bill Gates je eden od njegovih financerjev, njegov prvi upravni odbor pa je vključeval namestnik direktorja dr. Robert Horsch iz fundacije Bill & Melinda Gates.
Poslanstvo FFAR je "povezati financerje, raziskovalce in kmete prek javno-zasebnih partnerstev v podporo drznim raziskavam, ki obravnavajo največje izzive v zvezi s hrano in kmetijstvom." V resnici je bil uporabljen za spodkopavanje prehranske varnosti s povečanjem zanašanja na gensko urejena in patentabilna živila.
Aprila 2019 je FFAR ustanovil Konzorcij Precision Indoor Plants (PIP), javno-zasebno partnerstvo pridelovalcev v zaprtih prostorih, rejcev in genetskih podjetij s skupnim ciljem pospeševanja hitre vzreje in spreminjanja rastlinskih kemikalij, ki so odgovorne za okus, hranilno in zdravilno vrednost.
Pet ključnih poljščin, na katerih se dela, so solata, paradižnik , jagode , koriander in borovnice.
Avgusta 2020 je Monsanto/Bayer pomagal pri ustanovitvi zagonskega podjetja Unfold, ki razvija nove sorte semen zelenjave, posebej prilagojene za vertikalne kmetije.
Po Lynnovih besedah "GSO predstavljajo že 75 do 80 % hrane, ki jo Američani zaužijejo," in ko bodo sveži proizvodi pod patentom, se bo ta odstotek približal 100 %.
Univerza v Kaliforniji se ukvarja tudi s cepivi mRNA na rastlinski osnovi. Ta ideja je širjenje cepiv prek konvencionalne oskrbe s hrano , kar daje povsem nov zagon staremu pregovoru »Naj bo tvoja hrana tvoje zdravilo«.
»Bill Gates vztraja, da suše in podnebne spremembe uničujejo našo sposobnost kmetovanja in da bo prihodnost sestavljena iz selitve prebivalstva v metropolitanska mesta, kjer je vertikalno kmetovanje v zaprtih prostorih potrebno za prehrano ljudi.
»Če je temu tako, zakaj je v zadnjem desetletju pridobil 242.000 hektarjev kmetijskih zemljišč, hkrati pa je vlagal v vertikalno kmetovanje v zaprtih prostorih?
"Kdo lahko sedi za mizo z zdravimi pridelki, ki jih postreže Gates, medtem ko preostala populacija jedo gensko urejene pridelke iz zaprtih objektov, dostavljene v njihovo lokalno trgovino z živili in dostopne le prek digitalnega ID-ja?" vpraša Lynn .
»Medtem ima Posvetovalna skupina za mednarodne raziskave kmetijstva (CGIAR) največje svetovne zasebne banke semen, ki jih sestavlja 10 % svetovne zarodne plazme po vsem svetu, ki jo nadzirajo fundacija Bill & Melinda Gates, fundacija Rockefeller in Ford in svet. Banka, ki upravlja 768.576 primerkov ugrabljenih kmetov ...
»Kaj se bo zgodilo s kmeti, ko bodo ti astronomsko ogromni notranji vertikalni kmetijski objekti prevzeli vsako večje mesto, sklenili pogodbe z vsemi večjimi verigami trgovin z živili in jih financirali nekateri isti globalisti milijarderji, ki iščejo nadzorovati ljudi skozi vsako industrijo za njihovo četrto industrijsko revolucijo?
"To je upravičena skrb. Dodajte "urejanje genov", "pametno", "sledljivo" in "neto nič" proizvodnji teh zmogljivosti ter dejstvo, da še vedno napredujejo s polno hitrostjo na področju digitalnih ID-jev in valute, in to postane še bolj zaskrbljujoče. …
»Ker to vsem našim kmetom na področju semen, zelenjave in pridelkov daje veliko pojasnil o absolutnem namernem rušenju, bi se morali ljudje zavedati tudi, kaj se dogaja z živinorejci in načrtom globalistov, da prevzamejo tudi mesna industrija."
V teku je nadzorovano rušenje oskrbe z beljakovinami
Kot sem pojasnil v včerajšnjem članku o oboroženi ptičji gripi, so domnevni izbruhi ptičje gripe in COVID-19 pri živalih za hrano, skupaj s sušo in pomanjkanjem gnojil, privedli do množičnega odstrela čred in čred goveda po vsem svetu.
Tako zelo, da nam zdaj pravijo, da pričakujemo pomanjkanje jajc , perutnine in mesa .
K temu dodamo še svetovno pomanjkanje gnojil, ki omejuje količino živalske krme, ki jo je mogoče proizvesti letos, in nenavadno odločitev, da omejijo pošiljke gnojil iz ZDA na vlakih, kar omejuje distribucijo in zvišuje stroške tistega malega, kar ostane.
Strokovnjaki napovedujejo, da lahko traja do tri leta, da se obnovijo svetovne zaloge žita , medtem pa kmetje ne bodo imeli takoj na voljo zalog za krmo svoje živine.
Kanadsko podjetje Nutrien Ltd., največje podjetje za gnojila na svetu, je pred kratkim opozorilo, da se bo pomanjkanje verjetno razširilo tudi na leto 2023. Tudi cena gnojila je "narasla do absurdnih višin, ki jih še nikoli nismo videli," poroča The Economic Collapse Blog .
ZDA in Združeno kraljestvo plačujeta tudi kmetom, da ne obdelujejo vse razpoložljive zemlje, Kalifornija plačuje kmetom, da pridelujejo manj, navidezno zaradi varčevanja z vodo, Združeno kraljestvo pa kmete spodbuja k upokojitvi, tako da jim ponuja pavšalni znesek 100.000 funtov – vse to javno. napovedovanje grozečega pomanjkanja hrane .
Poleg tega sta dva največja vodna rezervoarja v Kaliforniji prav tako padla na "kritično nizko raven" in gozdni požari uničujejo kmetijska zemljišča v zahodni polovici ZDA.
Proizvodnja hrane je očitno napadena in iracionalno omejena na toliko frontah, da gre očitno za namerno uničenje primarnih virov beljakovin – mesa, jajc in mlečnih izdelkov .
»Feb. 1. 2016 je bil ustanovljen Good Food Institute … s sredstvi fundacije Bill & Melinda Gates, Open Philanthropy Project in Y Combinator, s ciljem 'preoblikovati proizvodnjo mesa',« piše Lynn .
»Oktobra 2021 je Inštitut za dobro hrano praznoval donacijo USDA v višini 10 milijonov dolarjev za ustanovitev prvega nacionalnega inštituta za celično kmetijstvo na univerzi Tufts, da bi lahko podprli raziskovalce na področju predelanega mesa.
"Zagotoviti, da so vsi ti cilji zaklenjeni in da je agenda ZN 2030 dosežena, kar bi motilo industrijo gnojil, verigo preskrbe s hrano in naključni požari v obratih za predelavo hrane, bi zagotovo pripomogli k sklenitvi dogovora, ne bi to?"
Cesar nima oblačil
Gates je z očitno sebično gesto javno pozval Zahod, naj preneha jesti goveje meso in preide na meso, pridelano v laboratoriju , domnevno za reševanje podnebnih sprememb.
Prav tako je nasprotoval zakonodajnim poskusom, da bi zagotovili, da je ponarejeno meso pravilno označeno, saj bi označevanje upočasnilo javno sprejetje.
Ni presenetljivo, da je Gates finančno vložen v več podjetij za proizvodnjo umetnega mesa . Kot bi bila sreča ali božja predvidevanja, je vlagal tudi v alternativa gensko spremenjenih gnojil . Lynn piše:
"Bill Gates je leta 2018 v Tanzaniji razložil svojo ljubezen do gnojil . Po naključju je bilo zavezništvo za zeleno revolucijo v Afriki (AGRA), ki ga vodi Gates in ga financira Rockefeller, epski neuspeh, s prvim poročilom o oceni, ki je izšlo 28. februarja 2022, po 15-letnem prizadevanju z drznimi trditvami. za reševanje malih afriških kmetov .
„Njihova lažna obljuba, da bodo „do leta 2020 podvojili donose in dohodke za 30 milijonov kmečkih gospodinjstev“, je bila junija 2020 odstranjena z njihove spletne strani, potem ko je ocena univerze Tufts razkrila malo dokazov o napredku in je dejansko pokazala 31-odstotno povečanje lakote.
»Ocenitelji so navedli, da je bilo veliko pomanjkljivosti, podatki o poročanju in spremljanju AGRA pa so bili šibki. Celo nemška vlada razmišlja o umiku sredstev iz AGRA zaradi njihove uporabe pesticidov, kar je ironično, ker Gates trdi, da moramo v ZDA odstraniti pesticide in preiti na vertikalno kmetovanje v zaprtih prostorih ...
»Eden največjih dosežkov AGRA je bilo njihovo sodelovanje pri 72 reformah kmetijske politike v 11 afriških državah, ki se nanašajo na semena, gnojila in dostop do trga. Ustvarjeni so bili zakoni za zaščito pravic intelektualne lastnine za "certificirana" semena, saj so bile uvedene kazni za skupno rabo odprtokodnih semen.
»Predstavljajte si, da ste kmet, domačin ali vrtnar in da morate deliti in trgovati semena na črnem trgu, da ne boste kaznovani. Kdor verjame, da tega v ZDA ne bodo poskusili, se heca, še posebej, ker imajo globalisti največje zasebne semenske banke in vlagajo v največja komercialna semenarska podjetja ...
»17. marca 2022 je bilo pri Zveznem registru ZDA objavljeno obvestilo, ki zahteva komentarje do 16. maja 2022 o sistemu konkurence in intelektualne lastnine: semena in drugi kmetijski vložki.
»Ne pozabite, da morate pri pregledu tega obvestila, ki izhaja iz izvršilne odredbe, ki jo je julija 2021 podpisal Biden, o spodbujanju konkurence v ameriškem gospodarstvu, prebrati skozi ustrezen objektiv.
»Njihov končni cilj – vsakega človeka, vsak kos hrane, vira in izdelka na tem planetu bodo sledili in sledili prek verige blokov. To ni teorija - to je njihov cilj.
»Julija 2021 je FDA izdala svojo 'Novo dobo pametnejše varnosti hrane', ki je sestavljena iz uporabe sledljivosti s tehnologijo za digitalni, sledljiv prehranski sistem, od kmetije do krožnika z uporabo blockchaina.
»Digitalna identiteta za omogočanje dostopa do ustanov, nadzor finančne porabe in sledenje potezam vseh se uvaja na več frontah, vključno s potnim listom za identifikacijo cepiva. Sčasoma se bodo poskušali premakniti proti čipu, saj bo lažje, če bo biometrija nameščena povsod ...
»Ta sistem, ki ga izvajajo, ni mogoče popestriti. Medtem ko je vertikalno kmetovanje v mnogih pogledih briljantno in bi lahko bilo koristno v manjšem obsegu v skupnostih, dejstvo, da je to globalna agenda za odstranitev kmetij in nadzor nad vsemi pridelki samih globalistov, je neverjetno zaskrbljujoča ...
"Sodelovati moramo, da bi našli pot naprej in še naprej govorili ne digitalnemu ID-ju, ki ga ustvarjajo, da bi nadzorovali naš dostop in porabo, hkrati pa skupaj gradili samozadostnost in varnost."
Za rešitve za to hitro bližajočo se distopično prihodnost si oglejte moj prejšnji članek »Zakaj se pričakuje, da bodo cene hrane narasle v nebo« in Lynnin članek »Iskanje virov sveže hrane«.
Del odgovora je, da pridelate svojo hrano po najboljših močeh.
Drugi del je podpora lokalnim pridelovalcem z nakupom njihovih pridelkov, sicer jih bodo izrinili.
Ustanovitev lokalnih zadrug in skupnostnih vrtov lahko dolgoročno prispeva tudi k ustvarjanju prehranske varnosti.
Hkrati moramo zavrniti tudi globalistične rešitve, kot so ponarejeno meso , gensko urejeno goveje meso , GSO hrana in vse ostalo.
Čas je, da se zavedamo, da nobena od njihovih rešitev ni v našo korist.
So v našo škodo. Svetovni gospodarski forum je izjavil, da do leta 2030 ne boste imeli ničesar.
To mislijo. Vzeli nam bodo vse, vključno s pravico do pridelave lastne hrane, če jim to dovolimo. Vir in google prevod: https://thepropheticdaily.com/globalists-are-taking-over-the-food-system/

Časi, ki prihajajo kot kaže ne bodo ravno enostavni.
Zato vsako dejanje za sonaravno pridelavo hrane šteje.. Hvala za vaša prizadevanja.

Kaj menite -ali napisano drži -ali so to le sklepanja -"teorije zarote"?
(+9)všeč
pantani126. 07. 2022 19:38:38
Kako pa kaj s pct?? Nekoč ponos vaxarjev velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+3)všeč
Becar26. 07. 2022 20:08:19
Po mojem imajo še vedno shranjena stara potrdila, nikoli ne veš........tri maske čez ksiht pa en fascikel PCTjev velik nasmeh
(+2)všeč
Becar28. 07. 2022 07:31:59
Zločinska banda EU nas vodi v razpad, revščino in hudo krizo. To je spoznal celo Siol. Pa smo bili spet teoretiki zarot...... zavijanje z očmi

povezava
(+4)všeč
gely28. 07. 2022 11:41:05
Kar je še huje, »cepiva« proti COVID-19 sploh niso cepiva. Gre za beljakovinske injekcije (injekcije, ki tvorijo strdke), ki zamašijo kri in poslabšajo trenutne zdravstvene težave, vključno z motnjami centralnega živčnega sistema, motnjami srčnega ritma (miokarditis), kognitivnimi funkcijami in motoriko. Zato so najnevarnejša »cepiva« na planetu Zemlja cepiva in poživitvena zdravila proti COVID-19, saj to sploh niso cepiva, ampak vsak, ki jih dobi, misli, da so. In tukaj so: šokantna statistika, ki razkriva 4 najnevarnejša CEPIVA, ki so jih kdaj ustvarili.
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/sokantna-statistika-otkriva-4-najopasnija-cjepiva-ikada-stvorena.html
(+4)všeč
jaz28. 07. 2022 23:36:11
Slava ukrajini. Lp!
Ukrajinsko pivce, nazdravje1
Ga čuva2
(+3)všeč
pantani131. 07. 2022 18:10:57
Avstralija ima 12.000 mrtvih za covidom. Prosim v kolikor imate čas predvsem vsi tisti cepilni fanatiki vpišite v google avstralija vaccination rate in piše da imajo 87% precepljenost podatek 25.7.2022. Torej naj mi nekdo razloži kje je učinkovitost cepiva? In ne pozabite imeli so najstrožji režim lock downa(seveda če ne stejemo kitajske)! eek
(+4)všeč
Becar31. 07. 2022 20:52:12
Necepljeni smo junaki zadnjih dveh let in zmagovalci vojne proti covid mafiji. Bodimo ponosni, saj smo mi zaslužni, da bodo ob naslednjem poskusu svetovne manipulacije tudi nekateri covid sužnji po naši zaslugi spregledali.

Joachim Kuhs - evropski poslanec

P.S.: danes mi je sosed povedal, 3x cepljen zbolel za covidom v juliju, potek bolezni pa popolnoma enak kot pri necepljenih velik nasmeh
(+4)všeč
gely1. 08. 2022 16:09:13
V Nemčiji se je pojavil zaposlitveni oglas, v katerem je jasno zapisano, da želi delodajalec zaposliti necepljene ljudi. In ne brez razloga ...

»Raje imamo ljudi, ki niso cepljeni proti covidu-19. Ti ljudi že dve leti kažejo neverjetno odpornost, vzdržljivost in kritično mišljenje. Vse to so osebne lastnosti, ki jih zelo cenimo pri naših zaposlenih.«
Še posebej pogumni in odločni so se izkazali ljudje, ki niso pristali na izsiljevanje s cepivom. Ker ko se enkrat strinjaš s tem, da te kupijo ali prodajo, ni pomembno, kako to rečemo, je s tvojo osebnostjo konec. Potem nisi več svoj, ampak pripadaš tistemu, ki te je kupil, ali tistemu, ki si se mu prodal.

https://publishwall.si/SasVnv/post/648218/v-nemciji-se-je-pojavil-zaposlitveni-oglas-v-katerem-je-jasno-zapisano-da-zeli-delodajalec-zaposliti-necepljene-ljudi-in-ne-brez-razloga-
(+4)všeč
gely1. 08. 2022 20:37:29
Vložena je bila tožba Global Crimes Against Humanity, ki jo je sprejelo vrhovno pravosodno sodišče Kanade (glejte spodnjo povezavo). Ekipa več kot 1000 odvetnikov in več kot 10.000 medicinskih strokovnjakov, ki jih vodi Nemec Rainer Fuelmich, eden najmočnejših evropskih odvetnikov, je sprožila največjo tožbo v zgodovini imenovano "Nürnberg 2" proti WHO (Svetovna zdravstvena organizacija) in Davos Group (Svetovni gospodarski forum, ki ga vodi Klaus Schwab, star več kot 80 let) za zločine proti človeštvu.
Dr. Rainer Fuelmich je nemško-ameriški odvetnik, ki je dobil večmilijonske tožbe proti goljufijam Deutsche Bank in tisto proti Volkswagnu zaradi goljufije Dieselgate. Je eden od ustanoviteljev "preiskovalne komisije nemške krone". Fuelmich in njegova ekipa so zbrali na tisoče znanstvenih dokazov, ki kažejo na popolno nezanesljivost PCR testov in goljufije, ki stojijo za njimi. Fuelmich je nato spregovoril o cepivih in opozoril, da "nimajo nobene zveze s cepivi, ampak so del genetskih eksperimentov." Poleg napačnih testov in lažnih mrliških listov, ki jih je izdalo skorumpirano medicinsko osebje, samo "eksperimentalno" cepivo krši 32. člen ženevske konvencije.
Po 32. členu Četrte konvencije iz leta 1949 so prepovedani "pohabljanje in medicinski ali znanstveni poskusi, ki niso potrebni za zdravljenje osebe". Po 147. členu je izvajanje bioloških poskusov na ljudeh resna kršitev konvencije. 'Eksperimentalno' cepivo krši 10 nürnberških kodeksov, ki predvidevajo smrtno kazen za tiste, ki kršijo te mednarodne pogodbe.« Fuelmich je še dodal, da je bilo vse to dolgo načrtovano, da bi se uveljavilo leta 2050. »A potem« so niti postale požrešne. in se odločili, da bodo načrte najprej napovedali leta 2030 in nazadnje leta 2020 v tej naglici, da naredimo toliko napak.
Na primer, proizvajalci cepiv niso pričakovali, da bo toliko stranskih učinkov in smrti.« »Evropa,« nadaljuje Fuelmich, »ki je glavno bojišče te vojne. To je zato, ker je popolnoma bankrotirala. Pokojninski skladi so popolnoma oropani. Zato hočejo prevzeti Evropo, preden ljudje izvedo za to. Kaj se dogaja ".
Toda kdo so ti ljudje, ki vlečejo niti? Po besedah Fuelmicha gre za skupino približno 3000 super bogatašev. Davoška klika okoli Klausa Schwaba je del te skupine. Kaj hoče?
Popoln nadzor nad človekom. Podkupujejo zdravnike, bolnišnično osebje in politike. »Ljudje, ki ne sodelujejo, so ogroženi. Uporabljajo najrazličnejše psihološke tehnike za manipulacijo ljudi."
»Osrednji mediji,« povzema Fuelmih, »predstavljajo lažno resničnost in pravijo, da je večina ljudi naklonjena ukrepom in cepivom. To zagotovo ne drži.
Na primer, skoraj vsi, s katerimi se pogovarjam v Nemčiji, vedo, da maska ne ščiti pred ničemer, saj vmes skoraj vsi dobijo informacije iz alternativnih medijev. Stari mediji umirajo."
Fuelmichov nasvet?
»Širite resnico in dejstva čim širše in ne zapravljajte energije za ljudi, ki so brezupno cepljeni. Ne moremo rešiti vseh. Veliko ljudi bo umrlo."
Vir:
https://corona-ausschuss.de/
(+4)všeč
pantani12. 08. 2022 18:00:25
Zahod, oz amerika nam tem trenutku sesuvajo vso zahodno družbo kulturo in tradicijo, kakršno smo stoletja gradili in nam je prinesla nesluten razvoj in blaginjo ter vsaj nekaj demokracije. Razne lgbt »naprednosti« in uničevanje naravnih zakonitosti spolov, zaničevanja klasičnih vrednot, kot so narod, dom, domovina, družina, domoljubje, poštenost, delo, itd. Vsiljevanje multikulti preko načrtno vzpodbujenih migracij z našo kulturo in običaji totalno nekompatibilnih ljudi. Hkrati nam vsiljujejo vedno bolj imbecilne, bebave in nesposobne politike in voditelje, ki so vsiljevani preko podrejenih vedno bolj lažnjivih in manipulativnih medijev na volitvah ki so vedno bolj zlagane in prirejene. V nekaterih zahodnih vojskah so že prežeti z lgbt, ficirji lahko nosijo spodnje žensko perilo in se šminkajo. Skratka dogaja se nam popolni družbeni razkroj z ciljem moralne in družbene dezorientacije splošnega dela zahodne populacije, verjetno z namenom popolnega podrejanja in kontrole prebivalstva, čemur služi tudi umetno izzvana epidemija in siljenje s cepivi, ki imajo bog ve kakšne stranske učinke vse. Ko enkrat narod tako zbegaš in zmanipuliraš lahko počneš z njim karkoli želiš. Lahko jih pri belem dnevu strupiš z letali (chemtrailsi), tiste na drugih delih sveta, ki se temu novodobnemu fašizmu še upirajo, označiš za ne vem kakšne okupatorje in zatiralce svobode, in še in še. Začnite malo razmišljati, da se ne boste nekega dne zbudili in videli, da ste na popoloma napačni strani zgodovine....
(+4)všeč
pantani14. 08. 2022 18:38:02
Verjetnost da zbolite za Omicronom je 2 x večja v kolikor ste 3x cepljeni. Iz javno objavljenih uradnih podatkov NIJZ je razvidno, da je bilo v tednu od 25. do 31.7.2022 potrjenih 7.206 novih primerov Covida. Od tega je bilo kar 72% vseh novih primerov ugotovljenih pri osebah, ki so 2x ali 3x cepljene (23% vseh primerov je bilo pri 2x cepljenih in 49% primerov pri 3x cepljenih). Necepljeni predstavljajo zgolj 28% vseh novo ugotovljenih primerov. V kolikor primerjamo število novih primerov Covida z aktualnimi podatki stanja cepljenja v Sloveniji ugotovimo, da je verjetnost za obolenje s Covidom največja pri 3x cepljenih osebah, ki imajo 2x več možnosti da obolijo za Omicron sevom, kot necepljene osebe. 2x cepljene osebe imajo podobne možnosti obolenja za Omicrom sevom, kot necepljene osebe.
(+3)všeč
naiven5. 08. 2022 09:28:24
NECEPLJENI STE ZMAGOVALCI PLANdemije ,NARdemije ! Čestitam , lep pozdrav
(+1)všeč
naiven5. 08. 2022 11:54:31
Za omicron sem pa itak slišal takoj ko so "ga odkrili" da ... :
Je botswana bila dolžna denar Ameriki (ZDA) in zamudil a deathline- rok za plačilo in kar takoj nasljedni dan so v njihovi državi našli omicron mutacijo velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh res za crknit smešno .
(+1)všeč
Becar5. 08. 2022 18:37:01
Kaj je vaxerji, cepivo že kaj mutira v vas? velik nasmeh Pametni ste bili pa 100 na uro velik nasmeh
(+2)všeč
Stranica:123...343344345346347...375376377
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići