Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasaj

Covid-19, Ukrajina

Print
zavest24. 02. 2023 14:23:57
Predlagam preprost eksperiment, pojdite v Rusijo, na javnem kraju pred sabo držite prazen list papirja (ali pa napisano dobesedno "dve besedi", tako kot ženska spodaj v videu) in poročajte o rezultatih ... no, verjetno bo o rezultatih javnost izvedela preko vašega odvetnika, medtem ko boste v zaporu čakali na napotivev na fronto velik nasmeh

Tako nekako izgleda:
https://www.youtube.com/watch?v=7v5SOiNkbAw

Ta dekadentna EU oz. zahod nasploh ima začuda noro visoko stopnjo svobode govora, "svobodna" Rusija pa takšne pošlje "osvobajati" v Ukrajino.

A bo šlo, imate dovolj poguma? Sem prepričan, da bi marsikdo z veseljem finančno prispeval za vaš izlet in live stream velik nasmeh
(+2)všeč
gely27. 02. 2023 18:27:40
Podatki Medicare kažejo, da cepiva proti COVID-u povečujejo tveganje smrti!

CDC je lagal Američanom o varnosti teh cepiv. Ves čas so imeli dostop do teh podatkov in so jih skrivali in niso rekli ničesar.

https://uncutnews.ch/das-spiel-ist-aus-daten-von-medicare-zeigen-dass-die-covid-impfstoffe-das-sterberisiko-erhoehen/?fbclid=IwAR0bC7GLZGcH2Nekv7jBjiBodI1irfxW3m8zc02k_AKL6CziZfXIF9-_5g4

Škandal Pfizer-Gate: stopnje umrljivosti razkrivajo šokantno resnico: 2 milijona presežnih smrti v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Kanadi, Avstraliji in Novi Zelandiji

https://uncutnews.ch/pfizergate-skandal-mortalitaetsraten-enthuellen-schockierende-wahrheit-2-millionen-ueberzaehlige-todesfaelle-in-den-usa-grossbritannien-europa-kanada-australien-und-neuseeland/
(+5)všeč
naiven1. 03. 2023 09:47:47
Me prav zanima kako bo danes izgledal protest proti fajzerju v Ljubljani. zmeden
(+3)všeč
naiven1. 03. 2023 12:27:33
Sedaj že z anketo posiljujejo ljudi z tem sladilom = pranje možganov ! Samo da krvni strdki in nenadne smeri ne bi bile povezane z fajzer mafijo .
ANKETA-sladilo1
(+1)všeč
naiven1. 03. 2023 17:24:04

Za izgradnjo lakirnice MAGNA so pa dali najboljšo slovensko rodovitno zemljo . jezen


https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/delavci-v-magni-sokirani-cez-noc-ostali-brez-sluzbe/
(+4)všeč
naiven1. 03. 2023 21:19:37

V letu 2022 so v EPROPI nameravali vbrizgali 1,8 miliarde odmerkov cepiva , ampak jim je načrte prekrižala vojna v Ukrajini, ki pa je itak le del agende 2025 .
PTC pogoj so pa čez noč ukinili .
Danes je pa govora le še o navadni gripi . jezen


https://reporter.si/clanek/svet/do-leta-2023-za-eu-rezerviranih-18-milijarde-odmerkov-cepiva-pfizer-874988
(+5)všeč
naiven2. 03. 2023 06:57:03
... hahahahahahahaha
velik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
No coment - brez komentarja , preberite sami zakaj velik nasmeh


https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/dragutin-tozi-drzavo-ker-je-v-zaporu-fasal-covid-foto/
(+1)všeč
naiven3. 03. 2023 14:12:23
Nl
No farmers no food11
No farmers no food22
No farmers no food33
všeč
zavest5. 03. 2023 12:44:34
Grozljiv stranski učinek cepiva, bodo dejali naši forumaški strokovnjaki: raziskovalec, ki je pomagal razviti rusko Sputnik V cepivo, je umrl zaradi zadušitve s pasom okoli vratu.

https://www.yahoo.com/news/russian-covid-vaccine-creator-found-163029094.html
(+2)všeč
Sargon5. 03. 2023 16:02:51
Zgornja zgodba, neverjetno podobna ameriški, z možem kongresnice v glavni vlogi. Ameriška se je končala, kot po navadi, s hollywoodskim happy endom, ruska pa tradicionalno po receptu Dostojevskega.
(+1)všeč
zavest8. 03. 2023 14:23:17
8,5 let zapora za ruskega študenta, ki je malo pokritiziral vojno v Ukrajini, namesto, da bi uporabil izraz "posebna vojaška operacija". Ja, to je ta svoboda govora v vaši opevani Rusiji velik nasmeh

https://apnews.com/article/russia-ukraine-war-dissent-crackdown-prison-3a693897c37effa5a18a78704c5ed786
(+2)všeč
gely9. 03. 2023 04:32:02
Evropska (EEA in države zunaj EGP) zbirka podatkov o poročilih o domnevnih reakcijah na zdravila je EudraVigilance , ki jo je potrdila Evropska agencija za zdravila (EMA), in zdaj poročajo o 50.663 smrtnih žrtvah in 5.315.063 poškodbah po injekcijah eksperimentalnega COVID-19, ki ga je odobrila EMA. posnetkov od 25. februarja 2023.

https://www.globalresearch.ca/50663-dead-and-5315063-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions/5811071?fbclid=IwAR2EooEvAx1Y2qTY5UCS7k6FiUVm5nyYdzxisYdmbneJ8dU_igLlj0FywLM
(+4)všeč
Becar9. 03. 2023 07:53:42
Jurček, kako pa kaj opevaš Ameriko in Juliana Assanga? Ali so atentati na tujem ter ameriške vojne brez odobritve ZN posebna vojaška operacija ali kaj drugega? Kaj pa ugrabitve tujih državljanov in mučenje v nezakonitem Guantanamu? A to je pa demokracija?
(+5)všeč
zavest9. 03. 2023 15:12:32
Klasičen "whataboutism", ko nimaš odgovora, preusmeriš na "what about them" oz. "pa saj ZDA in zahod tudi delajo napake". Seveda jih, nihče ne pravi, da so popolni in tudi oni bi morali odgovarjati v Haagu za vojne zločine. Vendar tega verniki in tisti, ki uspete razmišljati črno-belo, pač ne dojamete. Ista pela kot pri covidu in Jajotu, npr.: kdor ni z nami, je proti nam.

Zadeva je povsem preprosta: vsakdo lahko kritizira Ameriko in Zahod nasploh po dolgem in počez, kjerkoli želi, kakorkoli želi. Temu se reče svoboda govora, a veš zavijanje z očmi

Poskusi kritizirati Rusijo in vojno, pardon, "posebno vojaško operacijo" v Rusiji, pa da te vidimo, junaka velik nasmeh Še manj, poskusi sredi Moskve držati prazen list papirja, ali pa gor napisano dobesedno "dve besedi", in poročaj.

Kot že omenjeno, prepričan sem, da bi marsikdo z veseljem finančno prispeval za vaš ruski izlet in live stream velik nasmeh
(+1)všeč
Becar9. 03. 2023 18:10:01
Aaaa ne ne ne, to ni noben whataboutism. To so enaki vatli za vse. In če omenjaš grehe Rusije, bi moral pred tem vedno omeniti veliko večje grehe ZDA. Saj veš od kje je treba začet. Od Hirošime in Nagasakija dalje. Drugače pa je meni izredno smešno, ko Ursola in Roberta omenjata mednarodno sodišče za Ruse, tudi onidve pri tem vedno pozabita na Američane. Treba je iti po vrst, kakor so hiše v Trst, so včasih rekli. Ne moremo sodit Rusom, če imamo še cel zgodovinski spisek za soditi ZDA. Ti pozivi so še toliko bolj smešni, ker tako Rusija kot ZDA ne priznavata mednarodnih sodišč. In gre samo za mlatenje prazne slame oziroma čisto zahodno propagando.

Seveda pa je jasno, da je ZDA v interesu, da bi se njihovi zločini ignorirali dalje, tako kot so se do zdaj. K sreči imamo zdaj bolj uravnotežen svet, poleg Rusije je tu še Kitajska, Indija, S. Koreja, Brazilija, Južna Afrika, Iran, Pakistan itd....če teh ne bi bilo, bi vsi ostali bili že zdavnaj ameriški sužnji.
(+5)všeč
zavest10. 03. 2023 00:10:30
> Poleg Rusije je tu še Kitajska, Indija, S. Koreja, Brazilija, Južna Afrika, Iran, Pakistan

Vau, kakšen cvetober. V koliko državah od teh meniš, da lahko javno izraziš kritiko do oblasti tako svobodno, kot lahko to počnemo na zahodu? In da lahko tam po internetu pišeš tako kot tukaj, praktično kar želiš, dokler to ni specifično opredeljeno v kazenskem zakoniku?

V vsaj 6 od 8 omenjenih držav greš v najboljšem primeru 100 % sedet že za blago kritiko oblasti, v manj ugodnem primeru te fentajo takoj, v najslabšem primeru pa greš umret v prevzgojno taborišče ali na fronto.

Svobode govora, kot jo poznamo pri nas in na zahodu nasploh, večina teh držav nima. Upam, da ti je to jasno? zavijanje z očmi Tako glasni ste iz udobnega domačega kavča in varnega doma EU, v resnici pa imajo ženske v Iranu več jajc, ko gredo protestirat proti režimu, vedoč, da brez hijabov nosijo glavo naprodaj, dobesedno.

In če bi dobro prebral, sem zapisal, da bi tudi ZDA morali odgovarjat za vojne zločine. In recimo za gondolo v Italiji, ki jo je sklatilo vojaško letalo.

Ampak saj je jasno že od covida, da ti poglobljeno branje dela težave, tudi če je potrebno samo razbrati pozitivne in negativne cifre v tabeli mežikanje
(+1)všeč
VanSims10. 03. 2023 05:36:44
Jooj, grehi Rusije segajo še daaaleč v carsko Rusijo, da ne bi o tem ... bi rekel, da so jih več pobili do danes kot Američani vse skupaj od Hirošime naprej.

Grehi ZDA so in bodo ostali, to je dejstvo. Kot sem že rekel, bil sem na demonstarcijah v podporo Ukrajini, a bil sem tudi na onih pred dvajsetimi leti proti agresiji na Irak.

Trenutno pa je problem Rusija in njena brutalna agresija na Ukrajino in nima smisla sedaj gledati nazaj. Ko bo pa amerika delala spet sranje, se bomo pa o tem pogovarjali. In niti malo me ne mika živeti v ZDA, a če že, potem bi raje kot v kateri koli državi, ki si jo naštel. Da je vmes tudi S. Koreja, pa že meji na grotesknost. Kar se tiče uravnoteženosti namreč ...

Mam kolega navdušenega putinista, ki me skuša prepričati, da sta Rusija in Kitajska bolj demokratični od Evrope in ZDA. Pa sem se spomnil na Breivika, ko je izjavil, da naj prideta delegaciji Rusije in Kitajske pogledati, kakšne bedne so razmere v norveških zaporih.

Da se razumemo, nikjer ni demokracije kot bi morala biti, ampak bom pa temu mojmu kolegu naslednjič rekel točno to kot je predlagal @zavest.: pojdi na Rdeči trg ali Tiananmen pa se tam deri proti Putinu oz. partiji. OK, kot tujca te bodo morda samo izgnali, kot domačinu se ti ne bi dobro pisalo. Pa šimfaj pred Belo hišo čez Bidna, če si tujec ali domačin, boš v najslabšem primeru dobil kazen za kršenje javenga reda in miru, če boš preglasen.
(+2)všeč
Becar10. 03. 2023 07:45:59
Naštel sem nekatere od največjih vojaških sil izven Nata. Med njimi tiste z nuklearnim orožjem. In o tem ravnovesju sem govoril. Zato je meni popolnoma prav, da ga ima tudi S. Koreja ali da bi ga imel Iran. To dela v svetu ravnovesje, POVEČUJE varnost ter preprečuje izkoriščanje in prevlado izbrancev. Čeprav Američani že desetletja perejo možgane celemu svetu vključno svojemu prebivalstvu, kako omenjene države predstavljajo grožnjo svetovnemu miru, pa je zadeva v resnici ravno obratna.

Spomnimo se ameriškega atentata na vodjo iranske rev. garde med obiskom v Iraku. V povračilo so Iranci raketirali ameriško vojaško oporišče in kaj je bilo potem? Nič, videli so, da se z Iranci ni dobro zafrkavat in je bila zadeva zaključena.
(+4)všeč
zavest10. 03. 2023 10:23:10
Dobro si to povedal. Zdaj pa nam še razloži, katera država je imela jedrsko orožje in se mu je odpovedala, v zameno za varnostno garancijo Rusije, da ne bo napadena mežikanje
všeč
Stranica:123...363364365366367...375376377
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići