Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijava
Još niste registrirani? Registracija.
Zaboravili ste lozinku?
  
Anketa
V kateri državi se nahaja Grlovec (1840 m)?
Glasaj

V hribe s psom?!

Print
Gost25. 08. 2007 21:47:05
Lili,narava že ve kaj dela.Zdaj vse druge stvari ven vlečete,če je vse tako dobro in lepo ne vem zakaj so psi,pasji iztrebki ,pasji ugrizi,nekultura pasjih lastnikov ...in še veliko drugih stvari problem cele Evrope.Evropska mesta se dušijo v pasjih drekih.No pa saj to sami veste ,saj ste kako vsevedi in najboljša živa bitja na svetu.Preberite v Jani zakaj ljudje dajejo toliko "ljubezni "psom.Zamislite se nas svojin bolnim početjem .Vse ima svoje meje.Ponavljam pa kar je napisal gost:imejte psov kar hočete ,samo MENE ne motite z njim,Pobirajte za njin(saj pravite kako ste kulturni???)dreke in imejte ga na povodcu.Pa saj to vam vsem ZAKON zapoveduje .Vi pa nič.Taka dobtota,humanosst in ne vem vse s čim se še hvalite.Pes pri tem nima nič,razen da je vam na razpolago,od vas odvisen,krivi ste lastniki.Lili,pes ne nadomesti nikogar.Tako vsak pasji lastnik misli,zato pa je tako kot je.Kupire si neživo igračo.Gostu pred mano,kakšno pravljico z sončnimi očalije narvezel,..glupoČe bi pa tvoj pes smučal,vozil avto jih pa še tam nebi potrebovali.Ubogi tvoj pes.Kakšna beda od lastnika.
všeč
Gost26. 08. 2007 06:30:48
Kot vidim, ste nekateri tu precej bistre glave. Evo preizkus: sem Nataša, lastnica psa in se s svojim najdražjim ravno odpravljam na Grintovec. Pes bo kot ponavadi ostal doma in ne bo sam. Pa naj me ogovori tisti, ki me bo spoznal kot lastnico psa, če smo le-ti vsi moteni, grozni, neodgovorni in ne vem kakšni še.
Sporočim rezultat.
Lep pohodniški pozdrav vsem.
všeč
jurs26. 08. 2007 09:15:30
Pol pa naj še pastirji začnejo pobirat "DREK" za sabo, ker ga je na tone!!!!! Pustite uboge pse na miru!!!jezen
všeč
Gost26. 08. 2007 13:36:57
Psa si bom kupila,ko bom osamljena in razočarana,do takrat se bom družila z ljudmi.Nikoli pa ne vem,kaj me doleti.Vesel pozdrav vsem.
všeč
Gost26. 08. 2007 18:16:16
Vsak pes je zavezan bolj napadalen kot odvezan, zato ker ne vidi izhoda za umik.Pes na vrvici brez prave vzgoje je lahko tudi popadljiv.Mislim pa, da je takih zelo malo in če že so jih gospodarji sigurno ne vlačijo po hribih že zaradi svojega ponosa(ali kako se že reče)ne.Ko jaz srečam psa ga lepo ogovorim, pohvala velja in nikoli ni problema.Ni mi jasno kako da imate skoraj vsi vedno neke probleme. Varen korak vam želi Tine
všeč
Gost27. 08. 2007 09:43:49
Kot dobro veš so vrste dreka različne.Vsak ki ima rad svoj vtr dobro pognojen,bo nanj natrosil kravji drek,koristno od nekdaj.Pasji drek pa nikakor ne.Vprašaj veterinarja kakčne strupene klice in bakterije so v njem.Tudi v treh dneh se ne razgradi,kot je bila pametna ena pasja zaveznica.Æe pride bakterija na korenino napr.solate je vsa solata onesnašena z to bakterijo.Ena tvoja trditev je pa resnična,to da so psi ubogi.Drži.Imajo neodgovorne lastnike.Ti z njimi počno kar jih je volja.V jani pa pasji lastniki preberite oba članka o psih.Ne nas opozarjati samo na rdeče obrobljen tekst.Preberite zakaj imete tako " radi" svoje pse.Ugotovitev priznanega veterinarja.Ampak kar vam ne paše pa ne omenjate.
všeč
Gost27. 08. 2007 10:52:41
Pes ni nadomestilo za nikogar in ničesa.Imamo za zaradi njega samega.Zato je potem toliko psov zavrženih ,mučenih in neoskrbovanih.Podivjanih in ubogih.PES NI NADOMESTILO.
všeč
Gost27. 08. 2007 10:52:46
Pes ni nadomestilo za nikogar in ničesa.Imamo za zaradi njega samega.Zato je potem toliko psov zavrženih ,mučenih in neoskrbovanih.Podivjanih in ubogih.PES NI NADOMESTILO.
všeč
Gost27. 08. 2007 10:58:38
Ko človek tole čita, bi mislil, da so psi edini, ki serjejo in to samo na solato in poti. Noben ni pisal, da se razgradi v treh dneh, članka v Jani pa sta zelo razumno in lepo napisana v prid psom in nekonfliktnim razumnim ljudem.
všeč
Gost27. 08. 2007 11:08:02
No, še vedno zagovarjam dejstvo, da so psi zakon!!! Kdor ne mara živali ne mara tudi ljudi!
všeč
Gost27. 08. 2007 11:45:36
Raje spoštuj zakone,ki so predpisani za lastnike psov.zmedenzmeden
všeč
Gost27. 08. 2007 18:04:10
Ne vem, zakaj so se tu našli lačni otroci, ampak sem si rekla OK in premislila pri sebi. Torej: "posvojenega" imamo otročka v Ugandi, zadnjič smo dali za kozo in njegove svinčnike, odvečne obleke (premajhne itd.) moja stara mama osebno razvozi družinam, ki jih potrebujejo - tu po Sloveniji (nekateri so veseli, drugi ti dajo misliti, da niso hvaležni, ampak to je druga debata), pošilajmo sms-e z raznimi ključnimi besedami, kupujemo Unicefove voščilnice, darilca velikokrat kupujem v trgovini Tri muhe v centru LJ, kjer so ročni izdelki revnih Afričanov, ki pa denar potem direktno dobijo za svoje delo, saj izdelek ni obdavčen, bila sem na Šri lanki, kjer sem nekemu očetu pomagala z nakupom mleka v prahu za otroke, darovala sem denar za prizadete v cunamiju na samem kraju dogodka, dejansko sem načrtovala s sestro tudi obisk Ugande, kjer bi nekaj časa pomagala kot prostovoljka, vendar je prišlo do komplikacij ... Ob kaj bi se še lahko obregnili? Hm ... Recikliram (jogurtovih lončkov na Gorenjskem še ne moremo posebej reciklirati, zato jih vozim v zbiralnike v LJ, ko grem v službo), ne kadim, varčujem z vodo, če se le da, se vozim s kolesom, ne uporabljam pesticidov ...
Vendar se bo tu vedno našel kdo, ki mi bo nekaj očital. Tako pač je. Sveta ne moremo vrniti v kameno dobo, kjer bo vzpostavljena zopet naravna selekcija (bi si to želeli? Tam bi bilo pa še več drekcev!). Vsak pri sebi ve, da počne nekaj, kar prispeva k uničevanju narave. Ker danes življenje takšno je ... Potem sta tu ekonomija in politika zaradi katerih sploh govorimo o lačnih v Afriki, zato mislim, da se tudi gospod Tom zaveda, da en sam človek ne more rešiti vseh lačnih.
Imam tudi kužko. Najdenko. Imam činčilo, rešeno pred tem, da postane krzno. Imam želvo, ki hvalabogu ni pristala v kanalizaciji. In imam 14 letno papagajko. In skrbim za vse in počnem še vse zgoraj našteto. Pa mi ni težko. Težko pa mi je, da je tukaj toliko nestrpnosti. In zaradi take in drugačne nestrpnosti, so lačni, gospod Tom. Če kdo pozna način, da pomagam vsem, naj pove. Se javim. Do takrat imam čisto vest in vsem, ki na tem forumu tako ali drugače izražate sovražnost, polagam na srce eno stvar: ko se vam bo zdelo, da je res en in edini problem na tem svetu, ki je vreden tolikšnih žaljivk in pozornosti, pasji lastnik, takrat se hudujte nad nami. In, Tom & Co., še to: ja hujše stvari so, kot skrb za psa in so tudi hujše stvari kot pasji kakec, ki vas tako zelo moti. Namesto, da bi se ukvarjali z njim, raje poskrbite za tisto, kar res zastruplja okolje in ni samo občasen (pa še to dvomim) problem na podplatu vašega gojzarja ali superge. Tudi jaz ne maram neodgovornosti, da ne bo pomote, vsej tej sovražnosti, ki jo tu prebiram pa se ne smejem več, ampak jo berem z grozo, saj ni več le nestrpnost, ampak veliko več.
Zavedam se, da bom sama težko spremenila svet, ampak že vsaka malenkost lahko naredi nekaj. Če imam psa ali pa ne. Pod malenkost pa štejem tudi to, da še zdaleč nisem tako nestrpna do kogarkoli pa naj bo to pasji lastnik ali kdorkoli drug. Jaz nisem slab človek - tudi če imam psa.
Lp
Z.
všeč
Gost28. 08. 2007 14:36:54
Jaz pač psu ki je prpravljen jesti preden mu je dovoljenu pač ne zaupam. pes je pes, če nisi alfa male ga nimaš pod kontrolo.

udariš lastnika na gobec pa te pes napade, ja kam bomo pa prišli... toliko nepravilne vzgoje, pes tudi ne sme imeti lastnine, kar je pogosta napaka. pes ni človek, in se ga tudi drugače vzgaja. pač slabo vzgojene pse (in otroke) na vrvice in nagobčnike, vsi ostali pa uživajte
všeč
Gost29. 08. 2007 10:56:53
Ja Z.zame skoraj res ni hujše stvari kot STRAH pred odvezanimi psi.Ko bi tebe pes tako napadel in pogrizel ,ne vem kako bi lahko tako pisala.Ob enem pa ignoranca lastnikov ki kar tiščijo glave v pesek.Pa tudi kakec ni priijeten ,če ga pohodiš.
všeč
Gost29. 08. 2007 16:09:48
Mojo sestro pes (novofudlandec) je napadel in pogrizel. Je bil privezan in je šel lastnik mimo, ko je stala na avtobusni postaji, stara 12 let. Ampak ona zato ne govori čez nikogar, ki za to ni kriv. To hočem povedat. In še danes kljub taki izkušnji ne bi nikoli pisala ali rekla kaj čez ljudi, ki s tem nimajo nič. Obe imava psa. In obe skrbiva zanj. In obe meniva, da je jeza na vse lastnike neupravičena. Spoštujem vsako mnenje, razumem, da je človeka lahko strah (kot mene divjih smučarjev, ko sem zaradi enega pristala v nezavesti), ampak nočem, da kdorkoli o kom govori, da je "slab" itd. človek, ker ima rad svojega psa!
Lp
Z.
P.s: če bi ignorirala, kot menite, bi zagovoto tudi sama imela slabo izkušnjo s svojim psom, ko bi zaradi mene nekaj naredil narobe. Tako pa je nimam. Vendar tega ne IGNORIRAM, ampak poskušam delati tako, da mi ne bi bilo potrebno tiščati glave v pesek in igrati ignorance. To je to.
všeč
Gost31. 08. 2007 08:11:32
PSI MOTIJO ŽIVALI!!!! SEM ORNITOLOG IN ...jezen
všeč
Gost31. 08. 2007 08:47:11
jezen ... in zakaj kričiš?zmeden
Kot ornitolog bi pa najbrž že moral znati povedati kaj več o tem, na kakšen način psi motijo gorske ptice?
všeč
Gost31. 08. 2007 10:17:07
Spoštovani ornitolog, tudi mene zanima, zakaj so psi tako moteči? Saj tudi ti motiš ptice, ko jih opzuješ, ne da bi one v to privolile, pa po možnosti jim še obroček daš na nogo?! Živimo vendar na istem planetu, ljudje, psi, ptice .... malo strpnosti prosim, jeza škodi lepoti in zdravju.mežikanje
všeč
Gost31. 08. 2007 10:51:53
Mi smo imeli letos na dopustu na Veliki planini mlado kukavico vsak dan na dvorišču kjub prisotnosti psa, ki se ne zmeni za ptice, sin pa jo je brez težav večkrat fotografiral prav od blizu, slike si lahko ogledate na "foto narava", prav tako močvirskega martinca, pa krivokljuna, šmarnico, planinsko kavko ...
všeč
Gost31. 08. 2007 12:25:01
Včeraj sem bil v eni od koč. Notri je bil tudi ubogi kuža (nem. ovčar), da se ne bi preveč zmočil, medtem ko je zunaj tako deževalo. Veselo me je prevohal in prelizal. Sam se ne bojim psov, zato je kuža to opazil in se ves čas veselo motal okoli mene. Med pitjem čaja sem ga komaj odvrnil, da mi ni vse polil in še sebe opekel. Zame se ni zmenil nihče v koči, kjer je bil med njimi tudi gospodar psa. Potem pa sem opozoril nase in enega spustil na glas. Takoj sem bil deležen pozornosti prisotnih v koči, pa tudi gospodar je odpoklical psa od mene.
všeč
Stranica:123...1213141516...181920
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Uvjeti korištenja, Kolačići